Dodaj do ulubionych

szampon koloryzujący palette

22.06.11, 09:15
hej

Dziś fabuje włosy szamponetką takim kolorem :

https://img.szafa.pl/uploads/clothes/c1/d3/d934/4103011/1291645077.jpg

i własnie sie was chce zapytac czy któras z was takim kolorem juz fabowała? albo innym ale z tej właasnie firmy jasli tak to prosze mi powiedaziec jak to wyglad czy jesecie zadowolone z tego koloru itp dzięki smile))
Obserwuj wątek
    • pinky33 Re: szampon koloryzujący palette 22.06.11, 09:19
      odswiezam
      • pinky33 Re: szampon koloryzujący palette 22.06.11, 09:45
        hej ?
        • katsuumi_17 Re: szampon koloryzujący palette 22.06.11, 09:58
          Każdemu kolor wyjdzie trochę inny. Jakie masz naturalne włosy?
          A, to nie jest szamponetka tylko szampon koloryzujący, a to nie to samo. Szamponetka zmywa się po kilku myciach, a szampon- jak masz na opakowaniu- ok po 24 wink
          • pinky33 katsuumi_17 22.06.11, 10:03
            mozna by powiedziec ze mam ciemny bląd włosów taki jasny brązowy
            własnie wiem dlatego kupiłam ten który bedzie troche dłuzej sie trzymał
            a poradzisz mi cos jeszcze??
            • katsuumi_17 Re: katsuumi_17 24.06.11, 21:16
              Myślę, że będzie trochę jaśniejszy, niż na opakowaniu.
          • mikella Re: szampon koloryzujący palette 13.08.11, 20:48
            Achh, szkoda, że tutaj tak późno weszłam. Na pewno jest już po fakcie, no ale cóż... nie polecam ŻADNEJ farby z Palette. Niszczy włosy, a kolor wychodzi duuuuużo ciemniejszy niż na opakowaniu. Zapewne wyszedł Ci czarny kolor?
    • miss_mimi094 ekhem! 23.06.11, 13:01
      ja sb koloryzowałam włosy właśnie jednym z tych szamponów z Palette ale niestety po fakcie dowiedziałam się że to najgorsza firma jeśli chodzi o szampony i farby (fryzjerka mi to powiedziała) !!!
      Ja osobiście chciałam sb je tylko troszkę przyciemnić, i z tego co pisało na opakowaniu tak miało być, trzymałam tą całą miksturę na włosach nawet krócej niż miałam, no ale niestety po wysuszeniu włosów miałam praktycznie czarne pierwsze co zrobiłam to się poryczałam, no ale nic pocieszałam się że to mi zejdzie do 24 myć. Hmm włosy koloryzowałam jakoś tak 7 miesięcy temu ale i tak mam dużo ciemniejsze niż na początku, no ale teraz kolor mi się podoba!
      • miss_mimi094 Re: ekhem! 23.06.11, 13:12
        dokładnie miałam ten szampon !
    • ozzy Re: szampon koloryzujący palette 24.06.11, 15:07
      palette strasznie niszczy włosy, lepiej zainwestuj w inna firme
    • dulcegirl Re: szampon koloryzujący palette 24.06.11, 21:01
      Ogólnie odradzam tą firmę nie wiem jak jest z szamponetkami ale farby trwałe strasznie niszczą włosy z tej linii
      • pinky33 za pozno 25.06.11, 19:33
        w srode sobie pofabowałąm i ładnie to wyglad a
    • najladniejsze Re: szampon koloryzujący palette 15.08.11, 16:58
      Ja farbowałam z tej firmy tylko że innym kolorem , mój się nazywał "machoń" był naprawdę niezły, trzymał się w miarę długo i trwały tez był nawet. A tylko musisz zobaczyć z tylu czy masz dobry kolor wyjściowy z tylu jest obrazek i jest napisane co i jak. Ja bym mu dała w skali 1:10 7,5 wink
    • caterina97 Re: szampon koloryzujący palette 16.08.11, 19:42
      to nie jest szamponetka ; P to są 2 różne rzeczy ; P fajny kolor, a jaki masz naturalny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka