hiperpoprawna 28.06.11, 20:05 Simo, chciałabym się dowiedzieć, ile kotkowiczek wybiera się w tym roku do liceów I na jakie profile xD Jak było to <trash> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahi_loveyou Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 11:28 liceum - humanistyczno - aktorska Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 11:45 liceum profilowane - zarządzanie informacją, lub technikum - obsłyga turystyczna. nie to, że mam za słabe oceny, ale nie ma nic innego ciekawego w moim mieście. a tak to i lubię podróże i turystykę, a po liceum profilowanym mogę robić jako fotografik na przykład. też lubię to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.devil Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 12:06 Ja idę do liceum - profil pro-policyjny Odpowiedz Link Zgłoś
minka95 Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 12:45 za 15 minut się okaże....gdzie się dostałam...ale chcę iśc na biol-chem...bardzo, bardzo, bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 13:05 liceum humanistyczna klasa a jak sie nie dostane to spoleczno-prawnicza Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 13:05 ale to jutro wyniki nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
minka95 Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 16:18 ja miałam dzisiaj i dostałam sie....huuuuuraaaa...haha Odpowiedz Link Zgłoś
panterowataa Re:. 29.06.11, 13:17 Technik Organizacji Usług Gastronomicznych - na to chciałam iść ale niestety za dwa lata planuję wyjechać do pracy za granicę i musiałabym rzucić szkołę w 2 klasie dlatego też idę do Zasadniczej Szkoły Zawodowej też do garów na Kucharza Małej Gastronomii wolę mieć zawodowe i zawód w ręku niż niepełne średnie po liceum i potem studia, lub gimnazjalne gdybym miała rzucić szkołę xD. Ale oczywiście szacunek dla wszystkich którzy idą do LO i potem na studia Każdy robi to o czym marzy . Dlatego wkurza mnie coś takiego jak gadanie, że zawodówki są najgorsze wcale nie prawda jak ktoś chce mieć szybko zawód to jego sprawa tak? ;> Technika też wcale nie są gorsze normalne szkoły Tylko, że w zawodówce nie ma matury, ale na przykład dla mnie to nie tragedia bo wyjeżdżam z tego naszego pięknego kraju ;DD pozdrawiam i życzę wszystkim, żeby dostali się tam gdzie chcą się dostać . Odpowiedz Link Zgłoś
fokaaa Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 13:16 dopiero dowiem się w piątek, ale chciałabym się dostać do liceum na profil humanistyczny z elementami bezpieczeństwa i porządku publicznego albo do liceum humanistycznego prawno-dziennikarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 16:32 Wyniki mam w piątek, ale raczej dostanę się tam, gdzie chcę. Idę do ogólniaka na ang-hist. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 16:56 dostałam się i idę do LO Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 17:15 Mnie wybór czeka w przyszłym roku. Bardzo chciałabym iść do LO. Nie wiem jednak na jaki profil. W ogóle nie mam planów na przyszłość i to mnie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 17:28 Jutro o 13 się okaże... Ale bardzo, bardzo, baaaardzo chciałabym do LO na profil humanistyczny Najgorzej do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 29.06.11, 17:29 Ja chciałam iść na bio-chem ale u nas jest tylko jedne liceum i niestety mało osób jest chętnych na ten kierunek więc jeśli go nie otworzą to idę na mat-infe. Do poniedziałku będzie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
coffin :) 29.06.11, 23:01 ja już wiem że dostałam się na wymarzony biol-chem w najlepszej szkole w moim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: :) 29.06.11, 23:16 do liceum idę za dwa lata, ale profil i szkołę mam wybrane już od dłuższego czasu. mat-inf-ang. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfriend Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 30.06.11, 14:56 ja się dostałam na biol-chem-geogr.niestety moja koleżanka sie nie dostała,ale i tak ide do tej szkoły nie moge w to uwierzyć bo do tej szkoły poszli sami co mają 130 lub wiecej a ja się jednak dostałam i się ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 09:14 Dostałam się do szkoły pierwszego wyboru na profil angielsko-historyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 09:36 Dostałam się, tam gdzie chciałam - LO biol-chem dwujęzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki uhuh 01.07.11, 09:39 ja mam wyniki o 14... ale jestem dobrej, a nawet bardzo dobrej myśli, bo mam o około 10-7 pkt więcej niż potrzeba do mojej wymarzonej szkoły. a profil to mat-biol-chem Odpowiedz Link Zgłoś
k_laudii Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 09:54 Ja dowiem się dziś o 15 Pragnę dostać się do LO politechniczne ( matma-fiza-chemia ). Odpowiedz Link Zgłoś
monisiekk Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 10:18 Technik ekonomista : )) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia5 Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 10:33 liceum, klasa filologiczna z niemieckim i angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka. Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 11:09 liceum, klasa humanistyczno-społeczna Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 12:37 Ja idę do Lo o profilu europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mentalnyintruz Odpowiedź 01.07.11, 13:09 Liceum o profilu biologiczno-chemicznym Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 20:26 lo, profil dyplomatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 01.07.11, 20:38 spoleczno-prawna a chcialam na humanistyczny ale moglo byc gorzej jest w miare ok Odpowiedz Link Zgłoś
petka ;) 01.07.11, 23:25 Dostałam się do LO o profilu politologicznym z rozszerzonym j. polskim, historią i wosem. W sumie jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 02.07.11, 00:13 liceum profil historia-język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
marco__holiczka liceum-profil fotograficzny 02.07.11, 10:35 rozszerzenie- matma i informatyka+ obowiązkowe warsztaty z fotografii cyfrowej i obróbki zdjęć. liceum im. Cypriana Kamila Norwida w Będzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Re: Rekrutacja do Liceów, Techników 02.07.11, 23:48 Ja Profil humanistyczny, czyli moje marzenie Odpowiedz Link Zgłoś