Dodaj do ulubionych

Dziwna koleżanka :/

01.07.11, 14:51
Otóż chodzi o moja koleżankę, która uważa że jest biseksualna. Mi to nie przeszkadza, każdy ma prawo byc takm jakim chce. Ale nie w tym rzecz. Ona ciągle mi pisze że sie mną podnieca, że mnie kocha, że jej się podobam. Mam już tego dość, a troche głupio powiedziec żeby sie odwaliła, bo juz kiedys chciała sie zabić. Ostatnio mój kolega powiedział że Majka (bo ona sie tak nazywa) jest bi i że mnie kocha.
Ja to wiedziałam od dawna i jakos mam to poprostu gdzieś. Ostatnio mi powiedziała że chce mnie pocałować. Mam tego serdecznie dość. Co mam z tym zrobić?
Pisze o tym tutaj, bo troche niezręcznie powiedziec o takim czymś mamie.
Z góry dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • paulinka_us5 Odświeżam ;) 01.07.11, 14:57
    • lovesong Re: Dziwna koleżanka :/ 01.07.11, 15:01
      Może znajdź sobie chłopaka, ona zobaczy że z nią nigdy nie będziesz i się odczepi wink
    • seneka4 Re: Dziwna koleżanka :/ 01.07.11, 15:09
      Porozmawiaj z nią - powiedz, że jesteś hetero i na nic z Twojej strony nie może liczyć. (;
    • lagy_ghotic Re: Dziwna koleżanka :/ 01.07.11, 15:20
      Wiesz dziwna sprawa.sad Ja osobiście nic bym rodzicom nie mówiła. Już taka jestem że staram się pokonywać problemy samemu.
      Wiesz co może z nią porozmawiaj tak w spokoju że ty jesteś w 100% heteroseksualna i na prawdę wolisz chłopców.smile A jak Majka nadal się upiera że jest biseksualna to niech znajdzie sobie kogoś o podobnym zainteresowaniu seksualnym. No i oczywiście powiedz że to jej całe zachowanie Ci przeszkadza. Szczera, spokojna rozmowa powinna pomóc.wink
      Ale równie dobrze może znowu chcieć się zabić to wtedy MUSISZ porozmawiać z rodzicami.
      Trzyma kciuki. Powodzenia. brawo
    • iampositive Re: Dziwna koleżanka :/ 01.07.11, 19:10
      Ja myślę, że ona chce poprostu poeksperymentować : ) U mnie dużo osób tak robi i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Powiedz jej delikatnie, że nie jesteś zainteresowana i że podoba Ci się już jakiś chłopak, bądź coś w ten deseń.
    • alexis69 Re: Dziwna koleżanka :/ 01.07.11, 19:43
      powiedz, że jesteś hetero.. ale problem. wink
    • gorzata.14 Re: Dziwna koleżanka :/ 01.07.11, 19:53
      To jest trochę dziwne. Porozmawiaj z nią i powiedz jej że jesteś hetero i wolisz chłopców a nie dziewczyny.
    • wiktusss Re: Dziwna koleżanka :/ 02.07.11, 17:52
      DROGA PAULINO
      POROZMAWIAJ ZE SWOJĄ KOLEŻANKĄ , ŻE TY TEGO DO NIEJ NIE CZUJESZ BĄDŹ NIE JESTEŚ BISEKSUALNA .
      MAM NADZIEJE , ŻE ZROZUMIE . POWODZENIA !!!!
    • allthewayup Re: Dziwna koleżanka :/ 02.07.11, 18:00
      Po prostu jej powiedz co myślisz co Ci się podoba a co nie. Bądź szczera. ----xoxo
    • mari86 Re: Dziwna koleżanka :/ 02.07.11, 23:36
      Jeśli twoja koleżanka jest w Twoim wieku, to za wcześnie na stwierdzanie takich rzeczy. Powiedz ze spokojem, że jesteś hetero i nie odpowiada Ci natarczywość z jej strony. Jak będzie chciała znów zrobić coś głupiego, to powiedz rodzicom smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka