Dodaj do ulubionych

Telefon- z klawiaturą, WiFi, dotykowy.Pomóż !

03.07.11, 19:52
Cześć kotkowiczki !kwiat

Otóż jako nagrodę za czerwony pasek { proszę,nie wypisujcie mi takich rzeczy typu,że rodzice nie mają na co kasy wydawać i że uczę się dla samej siebie.Rodzice obiecywali mi nagrodę za pasek w czwartej klasie,ale powiedziałam,że wolę nagrodę za rok w 5 klasie i chcę telefon.Rodzice się zgodzili big_grin } mam dostać telefon.Muszę zdecydować jaki.Może być drogi,cena nie gra roli.Mój tata ma jakąś oferte,czy coś tam smirk. Chciałabym dotykowy,z klawiaturą { taką jak w normalnych telefonach,nie wysuwaną } i z WiFi smile
Znacie jakieś fajne ? Prosiłabym o pomoc serce
Obserwuj wątek
    • schokoboms Jeszcze jedno :) 03.07.11, 20:15
      Zastanawiam się nad smartfonem HTC snap https://www.internetzona.pl/wp-content/uploads/2009/10/HTC-SNAP-FLO.jpg
      Lub nad blackberry bold 9000 :https://s2.blomedia.pl/komorkomania.pl/images/karolina/2008/2008.05/13/blackberry_bold_900.png

Jak myślicie,który fajniejszy?
      + tak wiem,nie są dotykowewink
    • superoolah Re: Telefon- z klawiaturą, WiFi, dotykowy.Pomóż ! 03.07.11, 20:31
      Blackberry Torch - jest to smartphone dotykowy, z klawiaturą qwerty, no i oczywiscie z WiFi smile POLECAAM
      • nicealex222 Re: Telefon- z klawiaturą, WiFi, dotykowy.Pomóż ! 04.07.11, 10:42
        Blackberry Torch - jest to smartphone dotykowy, z klawiaturą qwerty,oczywiscie z wifi gorąco polecam
    • zakochanie a ja polecam htc wildfire 03.07.11, 20:34
      wszak nie ma klawiatury, ale za to ma mega czułą dotykową. wifi, 5 mpx, adobe reader, android market i wiele innych rzeczy, które przemawiają za kupnem smile. polecam, jestem z niego zadowolona, no i co najważniejsze jest MEGA INTUICYJNY. instrukcja do niego to zaledwie parę kartek, rozmiaru mniejszego niż A6. mam go od stycznia i jest fantastyczny. co chwila odkrywam w nim coś zaskakującego. no i bateria długo trzyma, nawet jak używam wi-fi, gram, dzwonie, esemesuję, odbieram pocztę czy slucham muzyki. wlaśnie z niego piszę serce. polecam!
      • zakochanie + mój ma białą obudowę. 03.07.11, 20:37
        mega elegancki i młodzieżowy. dostępne są jeszcze w kolorze bordo, czerń i złoty. pozdro c:
    • klaudia_25 BlackBerry Bold 03.07.11, 21:51
      nokia c3? xD
    • sammy Re: Telefon- z klawiaturą, WiFi, dotykowy.Pomóż ! 04.07.11, 09:25
      Ja mam nokie c3-01. Bardzo fajna, z tradycyjną klawiaturą co mnie bardzo cieszy. Bateria trzyma 3 dni, głośniki w porządku, pamięć w porządku, ekran w porządku, aparat w porządku. Nic mi więcej do szczęścia nie potrzebasmile Nie potrzebuje jakiś bajerów w telefonie.
    • dosia321 Re: Telefon- z klawiaturą, WiFi, dotykowy.Pomóż ! 04.07.11, 09:42
      Mi rodzice milei kupić telefon jak sie dostane do nowej szkoły! haha i sie dostałam! big_grin Wejdź na stronę www.mgsm.pl/pl/ tu wszystko piszę o telefonach i wgl
    • only_exception Re: Telefon- z klawiaturą, WiFi, dotykowy.Pomóż ! 04.07.11, 09:43
      samsung monte
    • flo. Samsung Chat. 04.07.11, 09:50
      • paulinka. Re: ;) 04.07.11, 10:10
        sony ericsson xperia x10 mini pro serce polecam!
        • schokoboms Co sądzicie o tych w "jeszcze jedno:) " ? <3 04.07.11, 12:53
          serceMeega mega wam dziękuję ! A co sądzicie o tych które pokazałam? Bo chyba z tych wszystkich najbardziej podobają mi się te <3. Który byście wybrały? kiss Pozdrawiam,schokoboms.
          • partyinthe_usa iPhone 4 06.07.11, 20:11
            Ja polecam tylko jeden telefon, jestem do niego megaprzywiązana i nie zamienilabym go na żaden inny. iPhone 4 - dotykowy, wifi, 3G, aparat z zoomem i funkcją HDR, do tego niedługo wchodzi nowe oprogramowanie, dzięki któremu będzie można przerabiac zdjęcia, oprócz tego multitasking, klawiatura QWERTY tyle ze dotykowa, do tego miliony, miliony aplikacji do wszystkiego, naprawdę polecam wink i nie jest to tylko ślepa miłość do Apple <3 a obudowy do niego są megawypasione (przynajmniej z tych, co ja widziałam). Polecam, nie zawiedziesz się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka