Dodaj do ulubionych

Fox Kids - bajki z dzieciństwa.

10.07.11, 20:28
Hej. Przedchwilą naszło mnie na wspominanie. Pamiętacie może kanał Fox Kids?
Potem przybrał on nazwę Jetix?
Emitowali oni seriale .mni. : Gęsia skórka , Rodzina Addamsów,
Eerie Indiana, Dziwne przypadki w Blake Holsey High..

Oprócz tego było wiele bajek takich jak: Świat według Ludwiczka , Dzieciaki z klasy 402 , Ach, ten Andy!
Bajki te leciały od 1998 roku do mniej więcej 2004. Potem Fox Kids przerodziło się w Jetix.. Natomiast Jetix w 2009 roku przemieniono na Disney XD.

Teraz według mnie, emitowane bajki są okropne. Robią dzieciakom wode z mózgu. Zamiast puszczać coś normalnego, emitują np. 'Ben 10'

Tęsknie za latami kiedy istniał kanał fox kids. wychowałam się na tamtych bajkach. I mam do ich ogromny Sentyment.. A wam jakie bajki utkwiły w pamięci?
Obserwuj wątek
    • morphine_ Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 20:38
      Wychowałam się na bajkach z kanału Fox Kids ;D Zdecydowanie Dziwne przypadki w BHH było najlepsze big_grin
      • paulinka_us5 Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 20:44
        Bardzo lubiłam ten kanał. Jetix, bo fox kids, gdy był to byłam mała. Ale utknęły mi w pamięcie Odlotowe agentki xd
      • monrooe_ Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 21:42
        Tak ! I właśnie Dziwne przypadki w BHH ! serce

To były czasy...
    • monrooe_ Tak 10.07.11, 21:00
      To był program.. Pamiętam, że zawsze chciałam oglądnąć gęsią skórkę ale zawsze się bałam.. A teraz do Disney XD i puszczają tylko seriale podobne jak na disney channel...
      • kasiekk2 . 10.07.11, 21:11
        najzabawniejsze jest to, że kiedyś to wydawało się mega straszne a teraz wręcz przeciwnie bawi . : D
    • jonasofanka Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 21:10
      oo tak big_grin! Pamiętam! "Ach, ten Andy" , "Ludwiczek" "H2O -wystarczy kropla" "Leniuchowo" ,"Dzieciaki z klasy 402" i ta reszta. Hm. na serio Jetix to teraz "Disney XD" ? Nie wiedziałam wink. Tęsknie za tym big_grin.
    • sweeting Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 21:21
      Ja również mam do nich ogromny sentyment smile
      Zawsze je oglądałam z kuzynami albo siostrą. Ale jak leciała "Gęsia skórka" to srałam w gacie big_grinbig_grinbig_grin
      • olenka. Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 21:28
        Tak, pamiętam wink
        Kochałam ten kanał serce
        Najfajniejsze bajki: Gęsia skórka, Świat według Ludwiczka i BHH.
        Zresztą wszystkie były świetne...
        Acha, zapomniałam jeszcze o Ach ten Andy ! serce
    • domelciaxdd prócz tych co wypisałas to jescze Odlotowe agentki 10.07.11, 21:50
    • katsuumi_17 Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 21:55
      Fox kids nie ogladalam, bo nie mialam... ale za to bylam milosniczka Cartoon Network- i tu podobna sytuacja- coraz gorsze bajki robią.
    • papatka0611 Gęsia skórka 10.07.11, 22:03
      O takk........po niektórych odcinkach mam uraz.....Ale uwielbiałam to oglądać...Ahh te stare dobre czasy.tongue_out
      Jestem ciekawa ile osób by do nich wróciło..?
      • papatka0611 Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 22:19
        Ahh no i jeszcze zapomniałam BHH , Odlotowe agentki , Erie Indiana , Dzieciaki z klasy 402 no i Ah ten Andy ........ Była jeszcze Rodzina Pytalskich , Kuba guzik , Kot Ik , Dennis rozrabiaka - Były czasy.
    • caterina97 Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 22:13
      Gęsia Skórka, Rodzina Addamsów, Eerie Indiana, Dziwne Przypadki w BHH, Księżniczka Sissi XD serce
    • klaudia_25 Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 10.07.11, 22:16
      Oj pamiętam to bardzo dobrze! (;
      Inspektor Gadżet czy jakoś tak ... tongue_out
    • merley_ aa, całe moje dzieciństwo. 10.07.11, 22:22
      Gęsia Skórka, po której nie umiałam zasnąć w nocy (chociaż gorzej było po Czy boisz się ciemności?)... Odlotowe Agentki, gdzie zawsze w realu byłam Alex big_grin.
      Świat według Ludwiczka, do tej pory oglądam na YT z nudów ;3

co oni z tym zrobili?! zmienili coś co było klasykiem, może nie było czasami wybitnie mądre, ale dzięki tym bajkom, serialom mam taki umysł jaki mam.
      Ben 10 czy inne szajsy nie dorównują tym wszystkim rzeczom z FK czy Jetix <3
    • plombrng_mary jestem plackiem!!! 13.07.11, 10:46
      Ach Ten Andy , Świat Według Ludwiczka , Odlotowe Agentki i oczywiście Galactik Football (nadal to oglądam serceserce) ale zobaczcie one wracają do DXD wink więc wieczorem je oglądam smile

dziękuję za uwagę
    • shunra Re: Fox Kids - bajki z dzieciństwa. 13.07.11, 16:42
      Kochałam te bajki chyba jedną z najlepszych był ,,Chojrak Tchórzliwy Pies" Jak byłam mała to się bałam to oglądać tak samo było z gęsią skórką. Bajki które kiedyś puszczali były dużo lepsze od tego co jest teraz. Jak teraz widzę jak moja młodsza siostra kopiuje zachowania z bajek i filmów z Disney chanel to aż mi się nie dobrze robi na te jej wszystkie sztuczne i głupkowate odzywki, ma osiem lat i nikt nie jest wstanie z nią normalnie porozmawiać by nie zachowywała się jak gwiazdki Disney w tych głupich serialach. tongue_out tongue_out tongue_out tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka