olaaaaa4 Bravvvo ! 20.07.11, 20:11 Polecam Ci Bravvoo . ! Są tam plotki , porady , a także zabawne historyjki . Znajduje się tam również horoskop i różne testy do rozwiązania . I Bravooo ! Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
neytiri b&b 20.07.11, 20:14 Kiedyś kupowałam back to black, ale niestety, niedawno wyszedł ostatni numer. Poza tym, nie czytam żadnej. Jedynie Bravo, ale okazyjnie, kiedy ktoś kupi, a ja sobie przejrzę. Ostatnio kupiłam ten Popcorn, ponieważ było wydanie specjalne poświęcone Tokio Hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney re:Gazety nastolatek 23.07.11, 09:42 a tak naprawde to nie kupuje gazet dla nastolatków,bo to szit.już wolę poczytać super express Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo . 23.07.11, 11:16 nie kupuję. to chłamy, ale jeśli już to może Twist, bo kilka razy moja koleżanka miała i był chyba najmożliwszy. jednak sama nie mam żadnej takiej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
glamur Re: Gazety nastolatek 23.07.11, 11:39 ja kupuję bravo i bravo girl te najczęściej Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Gazety nastolatek 23.07.11, 11:52 Nie kupuję żadnych magazynów tego pokroju... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Gazety nastolatek 23.07.11, 12:35 uważam,że te gazety nastolatek robią z wodę z mózgu młodych dziewczyn np.Bravo... tego czytać się nie da... ja kupuję czasem Popcorn,bo fajne duże plakaty z Lady GaGą i Bravo też jak plakaty są... ogólnie wole wydać kasę na Victora Gimnazjalistę,bo to czegoś uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Gazety nastolatek 23.07.11, 14:10 styl witch, moze sie wydawac dziedzinne ale jest tam tyle samo porad modowych i innych ktore sie przydadza nastolace co w innej Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 Re: Gazety nastolatek 26.07.11, 19:02 Jeszcze z rok temu kupowałam Fun Cluba ;p teraz wolę TWISTA Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Gazety nastolatek 28.07.11, 13:06 Bravo to shit. Ja kiedyś czytałam dziewczynę a w podstawówce 13 masakra teraz z chęcią czytam glamour,in style, joy . Czasem twista i avanti . Czytam tez tacie gazety typu polityka wprost itd czasem tez mam podroznicze gazety . Odpowiedz Link Zgłoś
ola34200 Re: Gazety nastolatek 28.07.11, 14:28 Ja to zawsze kupuje bravo i bravo girl są tam też fajne dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Gazety nastolatek 28.07.11, 18:18 Czasem Vogue, ale zwyczajnie szkoda mi 50 zł na gazetę, wolę książkę. Kupowałabym Politykę, ale tak to w Empiku tylko przejrzę parę artykułów, przeczytam Mea pulpa i już. Lubię Focusa, Bluszcz... Częściej czytam gazety niż je kupuję. Wiem, że nie ładnie robię. Pierdułek typu Bravo Girl nie tykam, bo większą wartość merytoryczną reprezentują ulotki z pizzeri. Z nich przynajmniej mam nr. telefonu pod którym można zamówić pizzę, a z Bravo tylko historyjki o pokrzywionych penisach. Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Gazety nastolatek 29.07.11, 12:18 Ja tych gazet już nie czytam. Za dużo w nich sweet gwiazdek, za mało sensownych artykułów. Jedyne co mnie wciągnęło do B2B, ale niestety kończy już swoją działalność. Nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
karolina100 Re: Gazety nastolatek 01.08.11, 21:58 Twist Bravo Bravo Girls Dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś