olacja12 17.07.11, 10:47 Hej mam pytanie macie może jakiś dobry przepis ? Ja zrobiłam ale nie dość że jakaś taka bardzo ciemna była to jeszcze się poparzyłam ... !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilolita Mhm ... 17.07.11, 11:25 1 szklanka cukru. 1/2 szklanki wody. sok z 1/2 cytryny. 1 łyżka miodu. W rondelku mieszaj wszystkie składniki do całkowitego rozpuszczenia cukru. Gotuj na małym ogniu 35 minut od czasu do czasu mieszając. Gdy płyn zacznie kolorem przypominać ciemny bursztyn, przelej go do słoiczka i czekaj aż wystygnie i nabierze koloru mahoniowego. Przepis z netu ale mam nadzieje ze pomoze ! Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Mhm ... 17.07.11, 18:59 hah pierwszy raz o czymś takim słyszę . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
olacja12 naprawdę warto zrobić takie coś . 18.07.11, 10:50 już zrobiłam extra i nawet nie boli , najlepszy przepis to : www.youtube.com/watch?v=V7eWn-9TSxA lub : www.youtube.com/user/Amy11190#p/a/u/1/r2BLZgIKuXI Tylko nie wolno długo gotować bo się zrobi karmel i bedzie zastygało na kamień ja do tego jeszcze się tak poparzyłam że mam teraz takię bąble ,dlatego radze uważać bo to jest STRASZNIE gorące ... powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatlotosu89 Re: naprawdę warto zrobić takie coś . 18.07.11, 11:35 A co to jest "takie coś", bo pierwsze o tym słyszę ______________________________ megavideo-bezlimitu.pl/MTA/ Odpowiedz Link Zgłoś
olacja12 to jest ... 18.07.11, 13:44 Jakby sama sobie robisz paste cukrową która jest wykorzystywana w salonach kosmetycznych do depilacji . w poprzednich odpowiedziach masz linki ... Zobacz sobie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vipusiek246810 Re: pasta cukrowa ! 18.07.11, 13:55 Próbowałam i nie wyszło......gdy miska mi niechcący spadła ze stołu to przykleiła mi się do ngi i musiałam pozbyć sie i miski i pasty cukrowej i.....klapka!! Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 TU... 18.07.11, 23:40 www.youtube.com/watch?v=V7eWn-9TSxA&feature=topvideos ja robiłam i wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
bbika Re: pasta cukrowa ! 18.07.11, 23:57 Może to wam coś pomoże: forum wizaż Ja sama wam nie poradzę nic, mam zamiar próbować jak mi się zachce (zobaczymy keidy). Alw może zrobię i powie wam. Powodzenia wszytskiem odważnym ;P Odpowiedz Link Zgłoś