Dodaj do ulubionych

Zdjęcia do artykułów

17.07.11, 14:04
Mam bardzo wielką prośbę do administratorów kotka. Denerwuje mnie (i pewnie nie tylko mnie) to, że do artykułów często zamieszczacie niekorzystne zdjęcia, albo po prostu brzydkie! Do artykułach o Demi Lovato dajecie zdjęcia z "podwójnym podbródkiem". Do Ariany Grande, gdy jest bez makijażu i "nieuczesana". To bardzo mnie denerwuje, bo potem dużo użytkowników mówi, że są brzydkie, a tak nie jest. Więc bardzo proszę, abyście dawali ładniejsze zdjęcia.
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Zdjęcia do artykułów 17.07.11, 17:16
      Zadziwiają mnie problemy niektórych osób...
      • holiday Re: Zdjęcia do artykułów 17.07.11, 17:35
        oj tam, oj tam ; p
    • song Re: Zdjęcia do artykułów 17.07.11, 17:41
      Wow, to straszne. Napisz list do Bronka w tej sprawie tongue_out
    • laleczka. Re: Zdjęcia do artykułów 17.07.11, 18:05
      To straszne! Song sama napiszę list do Bronka ;D
      • pola16 Przynajmniej tutaj wyglądają naturalnie, jak 17.07.11, 18:26
        każda z nastolatek. Dzięki temu wiadomo, że One mimo swojej popularności też są zwykłymi ludzi, z ludzkimi cechami, a niepoprawionymi w Photoshop'ie lalami.
    • eziek11 Re: Zdjęcia do artykułów 17.07.11, 18:44
      Emm.. Ale co w tym takiego ? ;p
      Przecież chodzi o informacje a nie o zdjęcie. Dziwne..
      A poza tym nie wszystkie są brzydkie, to chyba zależy od artykułu no nie ?
      • holiday Ejjj... 17.07.11, 20:58
        Niby to śmieszne jaki problem tu dziewczyna opisała, ale w sumie.. ona ma rajcę. shock
        Nie jest to takie ważne, żeby od razu do Pana Bronka pisać,ale jak się zastanowić co napisała to fakt. Choć w sumie wątkek o tym nie musiał powstawać xD
        • tajlander24 Re: Ejjj... 18.07.11, 16:41
          Trochę to śmieszne, prawda, ale dziewczynie się nie podoba, to wyraza swoje zdanie. Ma prawo.
    • diamond_girl12 Re: Zdjęcia do artykułów 17.07.11, 21:05
      No truudno.
      Większym problemem jest to, o kim Kotek pisze. ;/
    • lamma Re: Zdjęcia do artykułów 17.07.11, 21:07
      bulwersująca jest również sprawa, że nie znalazłam żadnego zdjęcia seleny jedzącej bigos. proszę uprzejmie o naprawienie tego problemu, bo aż razi w oczy. wstyd, po prostu wstyd.
      • bananka 17.07.11, 21:14
        @ lamma - spadłam z krzesła, rozbawiłaś mnie <ale naprawdę> ; > x DD
        • dzisas 18.07.11, 17:36
          @bananka hahaha, mnie też lamma rozwaliła . XD

a co do wątku : mi tam obojętnie czy będzie potargana czy ulizana ważne żeby notki były pisane poprawnie (dziwne ale redaktorów kotko przydałoby się nauczyc składni przy paru notkach) i żeby kotek pisał nie tylko o "Selena zabawia się Justinem!" ani "Justina pobiła jego dziewczyna!" tylko też o innych gwiazdach . . .
    • kiwi ojejej...tylko się nie popłacz. 18.07.11, 17:30
      • milk.a Mały Potwór 18.07.11, 20:11
        Wzruszyła mnie Twoja historia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka