Dodaj do ulubionych

Megan Nicole

21.07.11, 15:29
Hej Kotki. smile
Mam nadzieję, że nie ma takiego wątku, bo przeszukałam wszystko dokładnie i nic nie znalazłam.
Chciałam poruszyć temat pewnej Megan Nicole. To utalentowana dziewczyna. Albo ja jestem jakaś zacofana albo ona nie jest zbyt sławna, bo mało o niej słyszę. ;D Dopiero dzisiaj zobaczyłam jej profil na YouTube. Spodobał mi się jej głos, zobaczyłam covery różnych piosenek w jej wykonaniu i co najważniejsze: jej własną piosenkę. Posłuchajcie:
www.youtube.com/watch?v=NXkOTMRztRw - link do jej piosenki
www.youtube.com/user/megannicolesite - jej profil na YouTube
smile
Obserwuj wątek
    • gorzata.14 Re: Megan Nicole 21.07.11, 15:40
      Nie słyszałam nigdy o niej ale posłuchałam jej piosenki. Moim zdaniem ma ładny głos i ładnie śpiewa. big_grin
      • kotkaevita15 Re: Megan Nicole 10.03.12, 10:38
        Fajnie śpiewa. ;-*
    • russo_ Re: Megan Nicole 10.03.12, 10:24
      znalazłam ja na yt juz kilka miesiecy temu i początkowo bardzo mi sie spodobala. a teraz jakos tak mniej . -.-
    • mileymiley Re: Megan Nicole 10.03.12, 10:32
      Słuchałam jej coverów - dziewczyna ma naprawdę przyjemny głos, nie fałszuje, ma własny, wypracowany styl śpiewania, a w dodatku jest śliczna. Dlaczego karierę robią mniej utalentowane nastolatki (np. taka Rebecca Black), a nie ona? To niesprawiedliwe.
    • miss_demiselena Uwielbiam ją. 10.03.12, 20:42
      Polecam 'Hit The Lights' i 'We Found Love' w jej wykonaniu.
    • nijala112 Re: Megan Nicole 10.03.12, 20:44
      Ma bardzo nietypowy acz kol wiek interesujący głos. smile
    • fioletoweemo Re: Megan Nicole 11.03.12, 15:55
      big_grinbig_grinbig_grin fajnie że ktoś ją kojarzy smile ja ja lubie , ma śliczny głos, powiem szczerze, że ładniejszy od niektórych gwiazd. : ) niektóre jej wykonania podobaja mi sie jak oryginały, nawet bardziej . serceserceserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka