anula98 25.07.11, 15:12 Drogie kotki ostatnio kiedy przyszli do nas na sparing chłopacy to poznałam takiego fajnego chłopaka. Zaczął chodzic z moją kolażanką ale ona z nim zerwała. Chciała bym żeby wreszcie zwrócił na mnie uwagę czy powiecie mi co mogę zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_w Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 15:31 Myślę, że to nie lojalne wobec Twojej przyjaciółki. Nie wesprzesz jej kiedy będziesz chodziła z jej byłym chłopakiem. Gdybym była na miejscu Twojej koleżanki, źle bym się czuła. Pomyśl nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
anula98 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 16:08 wiem ale ona wiedziała że on mi się podoba a zaczęła z nim chodzic kiedy się ona poprostu zrobiła mi na złośc Odpowiedz Link Zgłoś
anula98 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 16:09 *kiedy się pokłuciłysmy Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_w Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 16:28 Owszem, z jej strony to nie w porządku. Ale Ty nie musisz się zachowywać tak niedojrzale jak ona. jednak uważam, że chodzenie z owym chłopcem jest nie lojalne....ale lepiej pogadaj z tą dziewczyną. Ona lepiej powie Ci co robić ja. Powodzenia! PS Jak coś to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 18:38 Ja tam nigdy specialnie nie zwracałam na siebie uwagi .. poprostu musisz być sobą .. no i zagadać ;] Nic na siłe .. to że jest fajny nie znaczy że znajdziecie razem wspólny język ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 17:30 Przyprowadź do szkoły kozę - na pewno cię zauważy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
indziaa123 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 17:35 Wiesz co .;D myślę że powinnaś dawać mu < ciche > znaki np.. widzisz go . spojrzyj na niego .. uśmiechnij się.. idż często przed nim.. zarzuć włosami. patrz na niego.. a czasem nawet mrugnij oczkiem.;D mozesz zagadac.. typu ze pokłuciłaś sie z tą jego < była > a twoją kolezanką.. powiedz ze on z nią był to pewnie ją dobrze zna..i zeby ci pomógł..;D napewno zadziała.. Wtedy bedziecie w kontakcie .. zaczniesz do niego pisać.. i bedzie twój ;p Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 18:39 A to fer wobec przyjaciółki ! Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 20:08 jezu to tylko jej koleżanka ! nie przyjaciółka Odpowiedz Link Zgłoś
krychaxd Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 17:44 Załóż coś co cię będzie wyróżniało z tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 18:03 mikromini, obcisła bluzka, staranny make-up (nie za dużo) patrz na niego cały czas i się uśmiechaj Odpowiedz Link Zgłoś
kabaczek Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 18:35 Co ty milusia22 piszesz ? Bądź sobą i tyle I nie rób z siebie "tapeciary". Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 18:40 krychaxd napisał(a): > Załóż coś co cię będzie wyróżniało z tłumu. Czyli ? Karton na łeb i przed siebie ? ; D Nie opłaca sie .. ciuchy to nie wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 19:21 kabaczek mówię jak jest. faceci zawsze zwracają uwagę ta cycki najpierw. wiem to z własnego doświadczenia. porównanie? chodzę do szkoły w dżinsach, zwykłym T-shircie i bluzie z kapturem+z makijaż ograniczam się do tuszu do rzęs, korektora i błyszczyka. żaden chłopak na mnie nie popatrzy (potworem nie jestem) a taka dziewczyna, która maluje się i wygląda jak prostytutka to do niej ciągnie połowa chłopaków ze szkoły więc "bycie sobą" nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Re: 27.07.11, 22:32 tia, albo idź w samym płaszczu i zdejmij w dobrym moemencie Odpowiedz Link Zgłoś
samantha14 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę??Czytaj tu 25.07.11, 19:20 Na początek proponuje zajrzeć na dojrzewamy.pl to portal specialnie do takich problemów stworzony! A po za tym makijaż, sama do niego zagadaj i pokaż, że chcesz być przyjacielem, na pewno coś z teo wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lala1225 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 19:27 Ja bym najpierw zapytała się przyjaciółki czy sobie tego życzy.. ale w młodym wieku nie zwraca się uwagę na chłopakach.. teraz się powinno zwracać uwagę na naukę... będzie jeszcze czas na miłość, przed tobą całe życie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 19:32 ładnie się ubieraj, dbaj o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ciara_xd Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 20:07 Powiedz Mu że Go lubisz ! Umów się z Nim do kina ! Wykorzystaj jakiś "koleżeński " sposób ! Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
normalna15xd Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 20:19 Zrób tak żeby zobaczył w tobie coś fajnego jeśli jest w typie 'luzak' to zrób coś w tym stylu a jeśli jest taki miły itp to zrób żeby zobaczył jak bawisz i troszczysz sie o dzieci bawisz sie ze zwierzakami itp Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalna. Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 20:53 pogadaj z nim o tym co lubi, usmiechaj sie do niego, badz dla niego miła Zapraszam Do Mnie Odpowiedz Link Zgłoś
czess Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 20:53 Hmmm jezeli kolezanka nie jest bliska to bierz sie za niego ! Zobacz czym sie interesuje itp. zacznij do niego zarywac zagadywac itp. a na pewno sie uda Albo go zaciągnij do łóżka xD Miłość gwarantowana ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tiana Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 21:12 pomaluj paznokcie na rażący kolor, albo włóż coś takiego na siebie. radzę ci - nie podrywaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
orange.juice Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 21:13 Po cholere ci uwaga w szkole. Uwież mi lepiej być anonimowym fuck. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 25.07.11, 22:17 zachowuj się jak słodka idiotka, piszcz lub chichocz za każdym razem kiedy cię dotknie, zawsze śmiej się z jego żartów, nawet jeśli cię nie śmieszą. na pewno zwrócisz na siebię jego uwagę, pytanie tylko czy w sposób pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 26.07.11, 00:05 poprostu znim pogadaj jak bedzie się kleiło to zajebiście a jak nie ot nie bedziesz tracić czasu Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 26.07.11, 00:14 wysiliłam się i po długiej naradzię wywnioskowałam, iż jestem za głupia, żeby wiedziec jak zwrócic na siebie uwagę chłopaka -,- Odpowiedz Link Zgłoś
krytyczka Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 26.07.11, 00:50 Wniosuję z Twojego nicka, że masz 13 lat, nie mylę się, prawda? Zgaduję, że chłopak, który Ci się podoba jest w podobnym wieku, mam rację? Przede wszystkim uważam, że 'chodzenie' z kimś w tym wieku jest z lekka śmieszne. Sama jak patrzę na siebię z przeszłości śmieję się jak głupia myśląc, jak ktoś taki mógł mi się podobać, albo matko jak ja mogłam chcieć z kimś chodzić w takim wieku. Teraz już wiem, że lepiej jest poczekać aż trochę się wydorośleje. Zakochać się pierwszy raz w wieku 17 czy 18 lat to naprawdę fajna sprawa, a jeżeli ktoś ocenia inne osoby patrząc na to ilu chłopaków miałą ta dziewczyna to jest trochę dziwne, bo z tego co mi wiadomo faceci wolą być tymi pierwszymi chłopakami dla dziewczyn. Odbiegłam trochę od tematu, przepraszam. Wracając do Twojego pytania... Najlepiej jest pouśmiechać się trochę, popatrzyć mu w oczy, porozmawiać i przede wszystkim być sobą. Bo jeżeli nie polubi Cię taką jaką jesteś to jest Ciebie nie wart. A z tego co mi wiadomo chłopcy w wieku 13 lat myślą jak dzieci i patrzą na dziewczyny przedmiotowo, a przecież nie chcesz być traktowana jak przedmiot, prawda? Z resztą, po co brać używany towar, jeszcze przez Twoją koleżankę, która chyba nią nie jest skoro zrobiła Ci coś takiego Mam nadzieję, że przejżysz na oczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krytyczka chwilka... 26.07.11, 00:55 Chwilka, on jest sportowcem, tak? Sparingi właśnie ze sportowcami mi się kojarzą. Z tego co pamiętam to w wieku 13 lat chłopcy, którzy uprawiają sport lubią przebojowe, popularne dziewczyny, które są towarzyskie i otwarte. Najlepiej żeby była ładna, nie musi być mądra, ale musi być lubiana i przebojowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowe.okularki Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 26.07.11, 08:07 Ja też tak miałam , ale on się potajemnie we mnie bujał . Ale teraz go nienawidzę jest taki lalusiowaty i głupiii ! A Więc ... Gadaj o tym co on lubi opowiadaj kawały . Bądź ciągle w jego towwarzystwie , ale bez przesady , żeby miał trochę prywatności , bo w kibelkuu ..... ; P Gadaj o piłce nożnej ... Oglądaj mecze i wgl opowiadaj jego kolegom i jemu . No i podszkol się w sporcie umów się z nim i z jego kolegami na mecz piłki ,a ty zabiierzesz swoje koleżanki i spox . ; * mam nadzieje , że pomogłam Powodzeniaa . ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
wiktusss Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 26.07.11, 12:07 RÓB GŁUPIE RZECZY TAK BY ON USŁYSZAŁ O NICH ALE NIE ZWRACAJ NA NIEGO UWAGI , PO TYGODNIU ŁAP JEGO WZROK I ZARAZ OPUSZCZAJ OCZY I ROZMAWIAJ Z KOLEŻANKĄ A PÓŹNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
menny. Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 26.07.11, 14:18 Całkowicie zgadzam się z krytyczką. : D Myślę, że w tym wieku nie ma co myśleć o poważnym związku, jednak też nie twierdzę, że warto się starać o zdobycie względów u swojej sympatii. Takie sytuacje potem naprawdę miło się wspomina. Jeżeli chodzi o koleżankę, myślę, że nie warto sugerować się jej zdaniem. Jeżeli była na tyle złośliwa, by z pełną premedytacją umawiać się z chłopakiem, który Ci się podoba, to raczej nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. Choć uważam, że to kompletna głupota, w tym wieku raczej obowiązuje zasada pierwszeństwa, które w tej sytuacji całkowicie należy się tobie. ( ; Jak zwrócić jego uwagę? Myślę, że nie powinnaś pod żadnym pozorem się zmieniać. Pozostań sobą, pozwól sobie na rozmowę z nim, czy wymianę uśmiechów, ale przede wszystkim nie narzucaj się chłopakowi. Bądź całkiem naturalna, nie rób nic, czego mogłabyś żałować. Teraz już pozostaje tylko kwestia tego, czy wzajemnie przypadniecie sobie do gustu. Pozdrawiam i życzę szczęścia! : D Odpowiedz Link Zgłoś
krytyczka Re: Jak zwrócic na siebie uwagę?? 26.07.11, 14:46 Mam wrażenie, że niektóre rady dają Ci dziewczyny zaczytane w głupich gazetach dla pustych nastolatek. Mam nadzieję, że odpowiednio wyselekcjonujesz te rzeczy, które warto zrobić. Na pewno nie słuchaj rad typu: Nie zwracaj na niego uwagi/olewaj go/zacznij ubierać się jak pani lekkich obyczajów. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 26.07.11, 22:27 Ja na twoim miejscu nie chciałabym być z kimś kogo nie znam, tylko najpierw bym się z nim zakolegowała, zaprzyjaźniła. Ale z tego co widzę, jesteś nastawiona strasznie na sam fakt posiadania chłopaka im szybciej tym lepiej, więc na to nie wiem co ci poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś