Dodaj do ulubionych

Odrzucona.

28.07.11, 19:33
Wy też tak się czasem odrzuceni przez społeczeństwo.Często macie takie chwile,gdy czujecie się źle lub jesteście upokorzeni.Macie załamania i takie dni,gdy kompletnie nie wierzycie w siebie?A może czasami macie złamane serca lub zakochaliście się w kimś kto odrzuca was lub nawet was nie lubi?Chodzi mi o takie sytuacje itp.
Co wtedy robicie?Ja np.w takie dni mogę płakać godzinami i zastanawiać się co ze mną jest nie tak.A wy Kotkowiczki?
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu Re: Odrzucona. 28.07.11, 19:36
      słucham muzyki, bazgrzę w pamietniku. i myślę sobie, że mam w dupie innych ludzi i niech gadają, co chcą.
    • aaasia Re: Odrzucona. 28.07.11, 19:42
      Najlepszym dla mnie sposobem jest rozmowa z moją najlepszą przyjaciółka. Dziś np. miałam doła i jakoś się pozbierałam... Również słucham muzyki, najlepiej rocka bo wtedy wszystkie emocje "wyładowuje". Czasem pobeczę trochę, jak chyba każdy wink
      • wampire13 Re: Odrzucona. 28.07.11, 20:08
        Czuję, że wtedy jestem jedyną osobą która sama siebie rozumie. Krzyczę wtedy sama do siebie w myślach, dlaczego nikt mnie nie rozumie, tylko ja. Zamykam się wtedy w pokoju sama ze sobą, rzucam się na łóżko i myślę. Czasem pocieknie mi łza, czasem nie. Jestem przygnębiona i rzeczywiście czuję się odrzucona.

Na szczęście tych chwil jest co raz mniej, bo generalnie jestem optymistką smile one umacniają mnie też w tym, że jestem jedyna w swoim rodzajuwink
    • thedulcemonisia .................................................. 28.07.11, 23:08
      Mnie często coś wkurza...wtedy włączam ulubioną muzę i zapominam o swiecie..
    • alexis69 Re: Odrzucona. 28.07.11, 23:23
      Jak mam doła wkładam w uszy słuchawki, włączam rap i idę na spacer. Chodzę po jakichś odludnych miejscach i rozmyślam, a jak mam bardzo głębokiego doła to się kładę i potrafię tak cały dzień leżeć.
    • ilovevampires16 -,- 28.07.11, 23:41
      Emmm...
      Nie !
      Mam swoich przyjaciół i się z nimi trzymam. Po co się pchać gdzie nie trzeba ?!
    • mweezy . 28.07.11, 23:58
      Mam, niestety. No, pomijając te 'złamane serca' i 'odrzuconą miłość', bo na całe szczęście nigdy nie rozpaczałam z powodu chłopaków c:
      Co wtedy robię? Staram się poprawić sobie nastrój, albo próbuję przespać doła, ewentualnie idę sobie w jakieś miłe miejsce i rozmyślam.
      • charlotte__ Re: . 29.07.11, 11:28
        Też tak mam. Najczęściej w takiej sytuacji chwilę
        popłaczę, potem słucham muzyki albo czytam
        książkę .... Zdarza mi się również przypomniać sobie
        szczęśliwe chwile ;p
        • bloody_ Re: . 29.07.11, 11:38
          lubię sobie popłakać.słucham też muzyki,bo to każdemu pomaga...
    • coldprincess Re: Odrzucona. 29.07.11, 11:41
      czytam. czasem słucham muzyki, ale zatapianie się w książce bądź w mandze przynosi skuteczniejszy efekt.
    • beauty12 Re: Odrzucona. 29.07.11, 15:28
      jasne, mam takie chwile, wiele osób takie ma, tak przeżywam już od dawna jedną moją porażkę, że nie umiem powiedzieć chłopakowi, że się w nim zakochałam.. i wtedy siedzę w pokoju i zastanawiam się co ze mną jest, albo czemu nie mam odwagi, czemu jestem taka przecietna? ale moje życie i tak jest super, mam kochającą rodzinkę, przyjaciół i w ogóle.... ale mam takie chwile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka