Dodaj do ulubionych

piłka nożna.

01.08.11, 01:29
no właśnie, jak w temacie. c: wiem, że trochę dziewcząt z kota interesuje się futbolem (w tym of kors ja : D), więc postanowiłam założyć ten wątek. możecie pisać tutaj o wszystkim, co jest związane z piłką nożną, m.in wklejać zdjęcia ciasteczek., czy pisać o ulubionych klubach. <: był kiedyś taki temat, ale chyba już go nie ma, więc założyłam niu.;d no to do dzieła!
Obserwuj wątek
    • ania98 Re: piłka nożna. 01.08.11, 10:40
      Ja się interesuje pewnym klubem prawie nikomu nie znanym - ,,Raptus``Dzikowice serceserce został założony w 2008 roku w małej miejscowości Dzikowicach,zawodnicy tego klubu wygrali puchar Polski OZPN Żagań. wszystkich zawodników starszych jest 18 big_grinbig_grin . Są tam też juniorzy których jest 12 przedział wiekowy od 10 lat do 14lat . Zawodnicy starsi wydają się bardzo uprzejmi big_grinbig_grin
      • ilovevampires16 xD 01.08.11, 12:41
        Lubię piłkę nożną, ale nie tak jak faceci tongue_out
        Lubię pooglądać mecze i sama pograć big_grin
        Na mistrzostwach świata w RPA udało się tak, że znałam całą reprezentację Niemców tongue_out
        Po prostu za nimi byłam xD
    • martynka5008 Re: piłka nożna. 01.08.11, 10:44
      Arka Gdynia big_grinbig_grinbig_grin
      lubię piłkę,gram nawet nieźle.Razem z kolegami założyliśmy "klub sportowy" w którym często gramy w nogę.smile
      I LOVE FOOTBALL serce
      • estera102 Re: piłka nożna. 02.08.11, 15:27
        a ja kocham piłkę nożną ale tylko jak sama jestem na boisku xd oglądać to nie oglądam i nie znam się na tym
    • agunia1098 Re: piłka nożna. 01.08.11, 11:01
      ja najbardziej lubie klub fc barcelona a mój ulubiony piłkarz do david villa serce
      • ania98 Re: piłka nożna. 02.08.11, 15:21
        ja tak samo mam big_grinbig_grin

agunia1098 napisał(a):

> ja najbardziej lubie klub fc barcelona a mój ulubiony piłkarz do david villa :
        > serce:
    • marszalinka :) 01.08.11, 12:19
      Shadow_ chcialabym zeby Twoj watek przetrwal, bo kocham pilke nozna (serce), ale 2 razy zakladalam taki watek i nie przetrwal sad
      Ja kocham Lech Poznan i Borussie Dortmund ;D
      • shadow_ Re: :) 01.08.11, 12:33
        @marszalinka, usuwały Ci moderatorki?;q
        też kocham Dortmund, oraz lubię Lecha<3
    • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 13:22
      Lech Poznań . serceserceserce
      A zresztą ty już o tym wiesz .wink

A po za Lechem to : Aresnal , Borusia Dortmund, Fc Barcelona , Arka Gdynia , Cracovia ,
      • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 13:28
        @nalaatkaa, ano wiem. : D

Barcy nie lubię, fufufuf.
        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 13:31
          A ja Realu , ale Ronaldo mi się podoba więc mecze oglądam . tongue_out
          • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 14:09
            ja Ronaldo tylko uwielbiam za to jak gra, ogólnie jako mężczyzna nie podoba mi się.:q wolę Ikera!
            • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 14:20
              Casillas też fajny . wink
              • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 14:33
                fuck yeah. : D
                • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 15:38
                  a teraz o jakim ciasteczku gadamy ? suspicious
      • noruwei Re: piłka nożna. 01.08.11, 13:29
        a ja Schalke 04 Gelsenkirchen i tak w ogóle to pozdrawiam kibicki/fanki Bundesligi!!
        oprócz Schalke szczególną sympatią darzę klub z J-League, Kashima Antlers, ale ich obecny jest najgorszym w historii. bardzo kiepsko grają, remisują z mocnymi zespołami, a przegrywają ze słabymi.przykro się to ogląda :c [ale 24 września mecz na który czekam : Urawa Red Diamonds kontra kiepsko grająca Kashima. trzymam kciuki by choć urwali jeden punkt Urawie, a o wygranej szczerze mówiąc to nie myślę]; ubolewam też nad tym, że gdy wyprowadzę się do Warszawy i będę mega zajęta studiowaniem słowackiego, nie znajdę choć trochę czasu na oglądanie J-League, a szkoda.
        • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 14:11
          uwielbiam Bundesligę.c: jak dla mnie to jest jedną z najlepszych, tuż po lidze BBVA.:q
          • noruwei Re: piłka nożna. 01.08.11, 17:16
            a ja nie mogę się doczekać, kiedy wystartuje nowy sezon Bundesligi! trzymam mocno kciuki za Schalke - ale obawiam się, że nie będę mogła tak często meczy/meczów [whatever] oglądać ech - to jedyny minus studiów :c
            • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:53
              @noruwei, ja jestem całym sercem za Dortmundem(znowu)<3 i też nie mam pojęcia, czy pisze się, meczy, czy meczów, ugggggggggggh.:C
              • noruwei Re: piłka nożna. 02.08.11, 10:34
                to zagadka stulecia z tym czy poprawne jest meczy czy meczów. i chyba zawsze się będę nad tym zastanawiać.
    • blizniaczkii Re: piłka nożna. 01.08.11, 14:27
      pisze się of course jak coś wink

nie interesuję się tym sportem wręcz go nie cierpię! ale bardzo lubię siatkówkę wink
      • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 14:32
        @blizniaczkii, osz kurczę, jakbym nie wiedziała.-.- powiedzmy, że spolszczyłam to słowo celowo.(:

siatkówkę też lubię.
        • naomi. Re: piłka nożna. 01.08.11, 17:24
          @shadow_ hahha, dobre to z tym of kors XD

no i powiem tylko, że kocham fc barcelone! big_grin i będę tu zaglądać.
          • kingura117 Re: piłka nożna. 01.08.11, 18:04
            Uwielbiam FC Barcelonę. Ich gra jest jak poezja, tam nie ma Iniesty, Messiego, Pique, Puyola... - tam jest zespół. ! Kocham Iniestę serce
            • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 20:22
              @kingura117, kolejna fanka Barcy! : D kurczę, czy już nie ma żadnych fanek Realu?:<
              • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:11
                Shadow_ Tez nie lubie Barcelony za bardzo, hmmm jestesmy z tych nielicznych....
                Borussia jest super, no i gra tam Lewandowski smile
          • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 20:21
            @naomi. wiem. xDDDDD

muszę Cię niestety zawieść, bo ja nie lubię.:< może jedynie tylko kilku zawodników, np. Pique, czy Bojana. : D
            • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:09
              Hehe
              @shadow_ ja kiedyś byłam za realem ;P
              Ale jakoś w Barcy jest więcej fajnych piłkarzy xD
              I ja akurat nie jestem za Messim ;/
              Ja tam lubię Davida Villa xD
              • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:13
                ehh , villa . serceserceserce

ja za barcą i h*u*j. suspicious
                • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:17
                  @nalaatkaa, IKER serce LOVELOVELOVE
                  • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:21
                    6 kolejny mecz Lecha tak ? Ktos oprocz mnie bedzie ogladal ?^^
                    • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:24
                      @marszalinka, ja będę<3
                    • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:25
                      ja oczywiście . wygramy z zagłębiem . rudnev ( kurde , jak to dziwnie bez " s " xd ) strzeli no i stilic serce . super , że został big_grin
                      • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:26
                        Tez sie ciesze serce
                        Wygramy, nie ma innej opcji !!
                        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:28
                          wygraliśmy ten , to wygramy kolejny i kolejny ... . i mistrz ma być . suspicious i znowu feta na starym rynku . big_grin
                          • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:30
                            Gdzie mieszkasz, w Poznaniu ?
                            Ano mistrz musi byc koniecznie ! serce
                            • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:32
                              Okolice Poznania . suspicious
                              • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:35
                                O jak Ci zazdroszcze ..... ;D Mam kolege w Poznaniu i w Środzie Wilekopolskiej, to tez blisko Poznania nie ;d
                                Ja lubie patrzec, ale wkurza mnie jego mimika xD
                                • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:37
                                  ilovevampires16 dokladnie jak lalka !!!!!! xD
                                  Te gwiazdki sa swietne, koles z mojej szkoly tez ma taka na 1 lokciu smile
                        • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:29
                          Stillic jest mega przystojny<3
                          • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:35
                            mega , mega , mega . serceserceserceserceserce

jakie to ciacho .<3
                            i te jego gwiazdki na łokciach , ahhh . serce
                            • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:43
                              @nalaatka, mrrrrrrrrrrr! : D lubię też Możdżenia!
                              • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:46
                                no nawet i bramka z man city . <3
                                zaje . <3
                                • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:48
                                  Ok ide, do pozniej serce

LEEEEECHH serceserceserceserce
              • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:16
                @ilovevampires16, fajnych, czyli przystojniejszych? xDDD fakt, zawodnicy z Barcy są mega przystojni, ale z Realu też! : D
    • slimey Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:16
      ja tam wole boks big_grin hahah big_grin wiem, że to chore ;D ja mam swoje ciasteczko w boksie wink
      • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:19
        @slimey, też lubię boks, tylko, że oglądąć. : D nie znam poszczególnych zawodników.:q
        • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:26
          Jeśli chodzi o Lecha big_grin
          To ja może obejrzę xD
          W końcu to sąsiedzi tongue_out

@shadow_ tiaa. przystojniejsi, ale.. masz na myśli Ronaldo ? Ja tam go nie lubię ;/ bleee..
          • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:27
            Wg mnie Ronaldo wyglada jak pedalska ciota...
            • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:31
              @ilovevampires16, dla mnie Ronaldo wygląda też trochę pedalsko, ale uwielbiaaaam patrzeć jak gra. : D
              • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:35
                @marszalinka tiaa. On jest jak plastikowa lala xD WIesz.. Trochę jak Ken tongue_out

@shadow_ a ja uwielbiam patrzeć na jaskrawe korki Messiego ;D
                • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:37
                  @ilovevampires16, zwracasz uwagę na takie rzeczy, czy to było dla żartów? HAHAHAHAHA<3
                  • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:40
                    ilovevampires16 aaaa tez lubie patrzec ! xD w sumie wg mnie same sie w oczy rzucaja...;d
                  • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:41
                    @shadow_ no wiesz ;] jak biega ci po boisku 10 facetów w granatowo-bordowych strojach i nagle wybiega jaskrawokorki koleś.. Jak nie zwrócić na to uwagi tongue_out
                    Hehe
                    nie no żartowałam big_grin
                    Ale po korkach poznaję Messiego tongue_out
                    Raczej się skupiam jak bramki strzelają big_grin
                    • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:44
                      Messi jest baaardzo slodki, taki malutki i tak super sie przemyka z ta pilka i tak suuper strzela gole jeeee serce
                      • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:45
                        słodki ? bez przesady . lubię barce , ale messi mi się nie podoba .
                        ja kocham stilicia . <3 suspicious
                        • marszalinka Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:46
                          No slodko strzela bramki serce wizualnie nie jest piekny, ale jak widze jak przemyka z ta pilka, aaah poezja ;D
                          • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:52
                            tylko Messi i Messi.:C
                            • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:54
                              Pff.
                              Ja teraz mówiłam, że ogółem patrzę jak strzelają bramki tongue_out
                              A najbardziej lubię patrzeć jak Muslera broni Urugwajskiej bramki. Wgl myślałam ,że się załamię na MŚ w RPA O.o
                              Suarez wybronił bramkę ręką bo nie było Muslery przy bramce i karniak był dla Brazylijczyków. I.. koleś wykonujący trafił w poprzeczkę !
                              Jaki to był fart.. Mecz był 1:1 po dogrywkach. Były na koniec karniaki i Urugwaj wygrał 5:3. Nigdy nie zapomnę tego meczu tongue_out
                              • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:58
                                ja też nie zapomnę tego meczu! ale Muslerę kocham, jest taki słodziutki i malutki.<3 w ogóle wiecie, że były dzisiaj losowania grup do MŚ 2014? jesteśmy w grupie z San Marino, Anglią, Czarnogórą i Austrią(jeśli się nie pomyliłam) : D
                    • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:46
                      @ilovevampires16, ja nigdy nie zwracałam na korki uwagi, a na Messiego, to już w ogóle. nie lubię go, chociaż jest mega zawodnikiem, ale po prostu nie lubię go i już.:q
                      • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:49
                        ja też nie zwracam uwagi na korki . suspicious
                        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:55
                          coś cicho się zrobiło . to o czym piszemy ?
                        • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 21:57
                          @shadow_
                          No ja Cię rozumiem smile
                          Ja też za nim kiedyś nie przepadałam. Mój sąsiad mi go obrzydził O.o
                          Ale teraz już mu przeszło więc mogę lubić Messiego tongue_out
                          • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:00
                            @nalaatka Możesz przeczytać moj wpis o Urugwaju tongue_out
                            Trochę poprzedniejszy niż ten wyżej xD

• ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:02
                              @shadow_ Ejj !
                              Ja kocham Muslerę i on ma 190 cm ! tongue_out
                              Uuu.. Ale to nie jest grupa do eliminacji ? O.o
                              • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:05
                                @ilovevampires16, wiem, że tyle ma, hahahahaha. ale w bramce jest mały! : D serio, Iker jest wielki, a Muslera mały, jak dla mnie. hyhyhyyh.;q

tak, to grupa do eliminacji. zapomniałam po prostu dodać, co za różnica. D;
                                • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:09
                                  No tak big_grin
                                  I ma taki słodki uśmiech big_grin

No wiesz.. ciekawe czy się dostaną O.o
                                  Weź wgl dobrze, że gospodarze bez eliminacji wchodzą do gry. Ale byłaby siara jak by Polacy nie zakwalifikowali się do Mistrzostw Europy tongue_out
                                  • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:14
                                    no właśnie. :C mrmrmr!

mam przeczucie, że cienko będzie na Euro. :q siara gwarantowana! kurczę, stadiony takie ładne(prawie wszystkie, bo niektóre jeszcze budowane), a zawodnicy to jedna wielka kicha.;q
                                    • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:16
                                      ehh, dokładnie .
                                      • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:23
                                        Aż strach pomyśleć O.o
                                        Ja tam chciałabym być za Niemcami big_grin
                          • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:01
                            @ilovevampires16, jak Twój sąsiad Ci go obrzydził? o.o
                            • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:04
                              @shadow_ Bo ciągle gadał tylko Messi i Messi uncertain
                              I mówił, że Muslera jest do dupy bramkarzem i, że Messi jest najlepszy O.o
                              • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:07
                                @ilovevampires16, jak dla mnie najlepszy jest Iker, potem Muslera, a potem Wojtek Szczęsny, uwielbiam go. big_grin
                                • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:11
                                  @shadow_ Wiesz.. Przyznam Ci się, że nie kojarzę Ikera tongue_out
                                  Jak powiesz nazwę drużyny to może skojarzę tongue_out

Heh jak już Polaka wymieniłaś.. Widziałam na YT jak Boruc szmatę wpuścił O.o
                                  Masakra ;/
                                  Piłka go lobnęła ;/
                                  • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:14
                                    casillas'a nie znasz ?
                                  • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:16
                                    @ilovevampires16, IKER CASILLAS! REAL MADRYT!

oj tam, oj tam.:q każdy bramkarz kiedyś wpuścił. : D
                                • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:12
                                  Wojtek . <3

A Fabiańskiego w sobotę widziałam . xdd .
                                  • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:17
                                    @nalaatkaa, gdzie Fabiańskiego widziałaś? o.o
                                    • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:20
                                      W moim mieście . Z banku wychodził i do samochodu wchodził . On gdzieś w okolicach Poznania ma dziewczynę . Wiem , że on uczył się w Gałowie i tam jakąś poderwał . suspicious
                                      • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:25
                                        @nalaatka, a samochód fajny ma? hahahaha : D
                                        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:31
                                          yhy . xd
                                    • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:22
                                      @shadow_ dobra znam go. Nie wiedziałam, że ma na imię Ikar tongue_out
                                      Nie interesowałam się tym xD

@nalaatka no właśnie. Gdzie ? suspicious
                                      • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:24
                                        @ilovevampires16 Iker*, nonono. :<
                                      • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:26
                                        mieszkam w małej miejscowości Szamotuły ( okolice Poznania ) , a on gdzieś w okolicach Szamotuł ma dziewczynę .A widziałam go jak wchodzi do samochodu na mieście . to tyle . suspicious
    • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:23
      hahahahaha, pamiętam to.<3
      • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:24
        Haha !
        Że też tego nie widziałam tongue_out
        To był Picqe ?
        • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:26
          @ilovevampires16, tak to Pique pluł.;q a Cesc się brechał, hahaha.;q
          • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:28
            Też bym się brechtała tongue_out
      • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:27
        gerardzie , nie ładnie tak . big_grin
        • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:31
          jego uśmiech jest najlepsiejszy na świecie.<3
          • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:34
            Tak
            Piękny, ale [kolejne głupie pytanie O.o]
            Kto to był ?
            • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:35
              Cesc Fabregas, nonono. : D
          • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:34
            zgadam się . suspicious
            • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:35
              * zgadzam *
              • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:38
                Ejj
                No co ?
                Jestem świeżakiem..
                Znam tylko reprezentację Niemiec i poszczególnych graczy tongue_out
                • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:39
                  no nic. <:
                  kocham reprę Niemiec<3
              • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:38
                a on zostaje w Arsenalu czy przechodzi do Barcy ? bo już nie wiem . suspicious
                • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:40
                  nie mam pojęcia. oby został w Arsenalu. : D
                  • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:41
                    @shadow_ Ja na MŚ RPA znałam całą reprę Niemców tongue_out
                    • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:45
                      ja ich kocham za to, że pokazują świetny futbol, na dodatek tylu młodych i świetnych graczy mają, że to poezja. o; nie to co Polska.-.-
                  • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:44
                    mi jest obojętnie . lubię arsenal i barce . wink
                    • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:47
                      @shadow_ masz rację.. Boję się zobaczyć co zaprezentują Polacy na Fifa 2012 ;/
                      A Niemcy..
                      Wgl ja uwielbiam od nich Oezila tongue_out
                      • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:51
                        @ilovevampires16, cóż według mnie, trener naszej kadry musi dostać szansę, bo ciągle słychać tylko obelgi w jego stronę. myślę, że mało jest w tym jego winy, a to naszym kopaczom się grać nie chce. :q
                        Ozil najprzystojniejszy nie jest, ale uwielbiam go. : D
                        • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:53
                          @shadow_
                          Tak. Dajmy im szansę. Dobrze mówisz smile
                          Wiem, ale po prostu jakoś go lubię ;D
                          Nawet chciałam sobie kupić koszulkę Niemiec, ale czarną z nr 8 big_grin
                          • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:58
                            @ilovevampires16, ja mam koszulkę Torresa tylko.<3
                    • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:48
                      ale.. on mi jakoś bardziej pasuje w Arsenalu z van Persie'm, Arszawinem i Nasrim.;C
                      • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:49
                        Rozumiem, że to nie bylo do mnie tongue_out
                        • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:52
                          @ilovevampires16 nie, nie było.(;
                      • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:51
                        mi też . przyzwyczaiłam się już, że on gra w arsenalu i tak ma zostać . xd
                        • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:54
                          Straciłam wątek, ale jestem z wami tongue_out
                          Niech zostanie a Arsenalu xD
                        • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:54
                          @nalaatka, no właśnie. -.-.-.-.- przecież Barca ma dużo pomocników i to na dodatek z tych górnej półki, więc na co im Cesc? big_grin
                          • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:58
                            Ahh
                            Już teraz wiem o co chodzi big_grin
                            Tiaa..
                            Jeśli chodzi o Barcę niech już zostawią konkurencyjnych graczy w spokoju tongue_out
                          • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:00
                            racja .
                        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 22:58
                          ten temat już ponad 100 wpisów czemu jeszcze nie jest na głównej ? mam nadzieję , że kotek go w końcu zauważy . bo przecież dziewczyny też się sportem interesują i fajnie by było gdyby jeszcze więcej było by tu kibiców polskiej ekstraklasy i nie tylko . wink
                          • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:00
                            @naalatka, lepiej, żeby nie było, bo się rzucą wszystkie nieznawczynie futbolu. :<
                          • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:01
                            Aha
                            Co racja to racja ;]
                            Może jutro zobaczymy ten genialny wątek shadow_ na głównej xD
                            Tylko.. Jak ja bd wyrabiać ?
                            Ja za wami nie mogę nadążyć tongue_out
                            • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:02
                              @shadow_
                              Chyba jednak masz rację.. big_grin
                            • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:03
                              ale nie mówię, że to jest głupi pomysł, ale myślę, że byłoby tak jak napisałam wyżej.(;
                              • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:04
                                btw. szybko się uzbierało ponad 100 odpowiedzi, nonono. : D
                                • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:07
                                  No.
                                  I właśnie w tym Cię popieram smile
                                  Pisałyby tylko po to, żeby mieć więcej postów O.o

Jak się ma z kim rozmawiać big_grin
                                  Ciekawa rozmowa.. Aż mi żal odchodzić od kompa tongue_out
                                  Heh tylko my 3 jesteśmy tongue_out
                              • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:04
                                no fakt .
                                • nalaatkaa Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:10
                                  ok , spadam . jutro będę jak się obudzę czyli gdzieś o ok. 13 .xdd chyba , że brat będzie . ;pp mam nadzieję, że wyrobie z tymi wpisami .xdd suspicious
                                  • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:14
                                    @nalaatka, dobranoc. *;
                                • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:11
                                  ja i tak pewnie pójdę spać koło 4.:C lub po. ostatnio miałam sen z siatkarzami, hyhyhy.:q
                                  • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:13
                                    @nalaatkaa ja też się zwijam smile
                                    Może umówmy się gdzieś tak na 13 big_grin
                                    Jak wcześniej zaczniecie pisać też nie wyrobię tongue_out

@shadow_ Ja tam nie mogę tak długo siedzieć ;/
                                    Rodzice mi nie pozwalają ;/
                                    Ale jeszcze trochę i bd siedziała ile wlezie xD
                                    • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:15
                                      dlaczego Ci nie pozwalają? przecież wakacje są. : DD
                                      • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:19
                                        Nie wiem uncertain
                                        Wiem, że są wakacje..
                                        Ehh..
                                        To ni efair.
                                        Najdłużej chyba do 00:30 mogłam siedzieć ;/
                                        • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:24
                                          no to przekichane, troszkę.:c ja w roku szkolnym mogę tylko do 22. -.-
                                          • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:31
                                            No ja też tylko tak uncertain
                                            Ale cóż..
                                            Jak dzisiaj znów wstanę po 4 to przylezę do kompa na chwilkę tongue_out
                                            • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:39
                                              hahahaha, ok, może będę jeszcze o tej godzinie! : D
                                              • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:44
                                                Tylko jak coś to ekstra na mnie nie czekaj tongue_out
                                                Nie wiem, czy się wgl obudzę tongue_out
                                                Dobra tera już lecę..
                                                Spać mi się chce O.o
                                                Bye kiss
                                                • shadow_ Re: piłka nożna. 01.08.11, 23:48
                                                  oks, oks. dobranoc<3
    • lluizjana15 Re: piłka nożna. 02.08.11, 11:04
      Mój ulubiony klub to Menchester united...<3Piłkarzom sie raczej nie przyglądam dla mnie ważne jest jak grają a nie wygląd.big_grin
      • marszalinka Re: piłka nożna. 02.08.11, 11:28
        Oczywiscie, ze gra najwazniejsza ! Ale pilkarza sie przygladac w czasie gry tez mozna... ;d
        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 12:16
          zgadzam się .
          • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 13:21
            kur.a ale mi się nudzi , a na dodatek jeszcze was nie ma . sad
      • nalaatkaa Re: piłka nożna. 03.08.11, 00:55
        Peszko klnie . : D
        ehh , kiedy to było . sławek jeszcze grał .
    • marszalinka . 02.08.11, 13:44
      Nudzic sie w wakacje ? Dla mnie to cos obcego ;d
      • shadow_ Re: . 02.08.11, 14:45
        ja dopiero wstałam.:< fajna pogoda dzisiaj jest, cieplutko. : D
    • marszalinka . 02.08.11, 14:52
      U mnie rano troche popadalo, a teraz tez jest pieknie. Nareszcie ! ;D
      • shadow_ Re: . 02.08.11, 14:55
        mam nadzieję, że taka pogoda się utrzyma długo, bo chyba przeziębiona jestem.:q gardło mnie boli i głowa. D:
        • nalaatkaa Re: . 02.08.11, 15:23
          przykro mi .
          nie potrzebnie wczoraj zaczynałaś temat o stiliciu .serce
          teraz cały czas o nim gadam . jednym słowem jestem stilicomaniakiem . xd
          a oglądał ktoś wczoraj jagę z podbeskidziem ? ha , jaga zremisowała a prowadziła 2 ; 0 . i dobrze ,bo nienawidzę jagi . ( bez urazy dla kibiców ) .
          • ilovevampires16 Re: . 02.08.11, 15:32
            Hej dziewczynki big_grin
            Ja tylko a chwilkę xD
            Coś mnie ominęło ?
            • shadow_ Re: . 02.08.11, 16:15
              @ilovevampires16, dlaczego na chwilkę?;c i chyba nic Cię nie ominęło. : D
          • shadow_ Re: . 02.08.11, 16:14
            przepraszam, hahah.:<
            ja oglądałam Jagę! kiedyś lubiłam, bardzo. Sandomierski według mnie, jest dobrym bramkarzem, ale do reprezentacji się na razie nie nadaje. d;
    • rozalie32 Re: piłka nożna. 02.08.11, 16:34
      Moja koleżanka ma świra na punkcie Davida Villi. I nie cierpi Ronaldo.
      • shadow_ Re: piłka nożna. 02.08.11, 17:32
        nie wiem dlaczego prawie wszystkim dziewczynom podoba się David Villa. O; oks, jest przystojny, ale mnie się nie podoba. : D
        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 18:02
          a mi się podoba . ahh . <3

sorry , że mnie nie było . kumpela mnie odwiedziła . ale jej zazdroszczę arbolede widziała . xdd
          • shadow_ Re: piłka nożna. 02.08.11, 18:19
            Ty mieszkasz w Poznaniu, czy nie? : D
            • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 18:24
              Ja ? Nieee , okolice Poznania .
              • shadow_ Re: piłka nożna. 02.08.11, 18:39
                a czasami jeździsz na mecze Lecha?;d ja mieszkam w Słupsku, niedaleko Gdańska, więc od czasu do czasu jestem na meczu Lechii Gdańsk.;q
                • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 18:46
                  Mecze ? Oczywiście . Na wyjazdy nawet jeżdżę z braciszkiem . xdd
                  • shadow_ Re: piłka nożna. 02.08.11, 18:48
                    zazdroszczę.:<
                    • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 18:50
                      nie ma czego normalny mecz tylko , że na innym stadionie . : D
                      • shadow_ Re: piłka nożna. 02.08.11, 19:01
                        ale to przecież Lech! : D u mnie w mieście tylko jakiś Gryf jest, który od 20 lat nie może wyjść z 3 ligi.-.- i jeszcze Czarni Słupsk, ale to kosz.
                        • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 19:05
                          sSkoro mieszkasz w Słupsku to dlaczego interesujesz się Lechem ? Ja po za Lechem nie interesuje się polską ekstraklasą . No po za Cracovią i Arką , bo mamy z nimi zgodę . xdd
                          • shadow_ Re: piłka nożna. 02.08.11, 19:12
                            nie to, że się interesuję, po prostu lubię Lecha oglądać, fajnie grają, przystojny Stillic, czego chcieć więcej? : D poza Lechem lubię też Wisełkę. <:
                            • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 19:20
                              Stilic . serceserce
                              ahh , serce
                              jakie to ciacho . <3
                              a ja wisły nie lubię , małecki mnie wkurza . - , -
                              • shadow_ Re: piłka nożna. 02.08.11, 19:27
                                kurde, miałam o nim nie pisać, hahaha. xD ja go dosyć lubię, chociaż tak z twarzy wygląda na mega zarozumiałego.:q
                                • nalaatkaa Re: piłka nożna. 02.08.11, 19:30
                                  owszem wygląda . xdd ale na meczach niekiedy cwaniakował .
                                  • miley138 Re: piłka nożna. 03.08.11, 08:40
                                    Pamiętam jakby to było wczoraj. Byłam wtedy na wakacjach w Hiszpanii <33, kiedy oni właśnie zdobyli puchar ^^
                                    • marszalinka Re: piłka nożna. 03.08.11, 17:49
                                      No niezle klnie ;d Pamietam te nerwy rowniez.
                                      • nalaatkaa Re: piłka nożna. 03.08.11, 18:25
                                        nerwy były , były . : D
                                        • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 03.08.11, 18:52
                                          hejj big_grin
                                          Znów jestem xD
                                          Ale dzisiaj na dłużej big_grin
                                          Co tam ?
    • nati98 Re: piłka nożna. 03.08.11, 19:30
      Ja nalężę do Respekt Bąków . Ostatnio wygralsmy 8 raz z rzędu na 8 corocznych spotkaniach . wink tongue_out big_grin
      • ilovevampires16 Re: piłka nożna. 03.08.11, 19:47
        Hehe
        Fajna nazwa big_grin
    • reigai ;C 03.08.11, 22:42
      rok temu, to ja rządziłam niepodzielnie futbolowym forum kotka, ehhh.
      czy istnieją tu jacyś fani Ajaksu Amsterdam? Bo występowanie Ajacieden jest bardziej prawdopodobne, niż Laziale. O Borussię się nawet nie pytam, bo wszyscy zaczęli ich lofciać, kiedy zdobyli majstra, a dwa lata temu czułam się jak E.T, kiedy mówiłam, że im kibicuję, pff.
      • nalaatkaa Re: ;C 03.08.11, 23:13
        ja nie kibicuje Borussii dlatego , że mistrza zdobyli tylko dlatego , że Lewandowski tam gra . ; 3
        • noruwei Re: ;C 04.08.11, 11:02
          tak to zazwyczaj jest, że nagle występuje zatrzęsienie nowych kibiców - w sumie, nie przepadam za tym, ale co ja tam mogę.
          ja tam jestem dziś w żałobie, zmarł Matsuda Naoki, jeden z moich ulubionych piłkarzy - fantastyczny gracz, niebanalna technika ech. no jest mi naprawdę przykro, ale takie jest życie.
          • kingura117 Re: ;) 04.08.11, 12:46
            Swoim zamiłowaniem do Barcelony zaraził mnie mój brat, lecz nie jestem aż takim zagorzałym kibicem jak on. Moim zdaniem najlepszym meczem był ten, w którym Arsenal Londyn pokazał swoją klasę i pokonał Barce 2:1. Dla takich meczów warto żyć. Jednak uważam, że Barcelona to aktualnie najlepsza drużyna na świecie i nie jestem przekonana, czy powtarzalna. Bliższą mi drużyną jest również Śląsk Wrocław. Na MŚ w RPA kibicowałam Niemcom. Są świetni. Mam nadzieję, że na EURO pokonają, tak jak kiedyś, Hiszpanów. Ich gra to poezja. !
            • marszalinka @reigai 04.08.11, 18:55
              Bylam ciekawa czy sie tu pojawisz wink Co do Borussi to Cie rozumiem, bo ja za nimi to juz dawno, a wtedy malo kto ich znal tak lepiej w ogole z moich znajomych, a zeby kibicowac to juz zupelnie... oO
              • reigai Re: @reigai 05.08.11, 16:21
                ja zawsze wracam ;3 chociaż "cesc this out" miało bardziej stylową nazwę c;
                mam to od wujka, który wiele lat temu mieszkał w Dortmundzie i przywiózł swoją miłość do BVB do Polski c;
                na takich ludzi już nie zwracam uwagi. Wrażenie zrobiłoby na mnie spotkanie fana Ajaksu albo Lazio ; )
        • reigai Re: ;C 05.08.11, 16:16
          właściwie, to zastanawiam się, co jest gorsze smile
    • marszalinka :) 05.08.11, 16:51
      Mialam kolege co jest za Ajaksem wink
      No, ja mam przyjaciela (i wujka tez) w Dortmundzie ;d
      • reigai eliminacje Ligi Europejskiej (Śląsk Wrocław) NJUS 05.08.11, 17:27
        pozdrów go ode mnie <3 będę tam, najprawdopodobniej, tylko przejeżdżała, ale mam nadzieję, że namówię tatę na postój przy stadionie : )
        NJUS:
        Śląsk Wrocław wylosował Rapid Wiedeń w IV rundzie eliminacji LE. Mogli trafić, moim skromnym zdaniem, o wiele gorzej, ale Sebastian Mila i tak twierdzi, że kibice nie mają powodów do przesadnego optymizmu. Więcej tutaj. Jednak przegiął, bo porównywanie Rapidu do Lazio jest, w mojej opinii, trochę nie na miejscu.

jeżeli ktoś zainteresowany, to reaktywuję "cesc this out" c;
        • hilary_fanka Mój stosunek do tego sportu... 05.08.11, 17:54
          ...szczerze go nienawidzę, gdyż zawsze podczas konsultacji kadry ( z jednej właśnie wróciłam) i czasem na treningach musimy grać. I chłopaki nie rozumieją,dlaczego nie umiem w nią grać. Nie dla każdej dziewczyny to priorytet, ja gram w tenisa i nienawidzę piłki nożnej,
          • marszalinka . 05.08.11, 19:04
            Ja w pilke nozna grac lubie, ale o wiele bardziej wole ogladac ;d
            tez uwazam ze moglo byc gorzej.
            A o 20.30 dzis gra Lech, specjalnie sie spakowalam wczesniej (opuszam was na jakis czas) zeby moc ogladac ten mecz wink
            @reigai Mysle ze nie trzeba reaktywowac, mozemy tu pisac wink
            • reigai Re: . 05.08.11, 19:22
              mnie jednak pospolitość nazwy tego tematu trochę irytuje ;_;
              ja nie życzę Lechowi wygranej, bo chociaż ich całkiem lubię, to Zagłębie jest moją pierwszą klubową miłością i nie dam im tyłka skopać : )
              https://i52.tinypic.com/23jjuq0.jpg
              reprezentacja Danii ♥
              • nalaatkaa Re: <3 05.08.11, 19:31
                @marszalinka Lech najlepszy . już za godzinę . <3 wygra nie ma innej możliwości . Stilić i Rudnev strzelą i będzie git . brawo
                • reigai początek sezonu w Eredivisie *,* 05.08.11, 19:39
                  już siódmego sierpnia gra mój Ajax w pierwszym ligowym meczu z De Graafschap </3 trochę szkoda, że przegrali Superpuchar Holandii, ale pocieszeniem może być fakt, że są bez żadnych rund kwalifikacyjnych w LM </3 nie mogę nigdy sobie jakoś racjonalnie wytłumaczyć, w jaki sposób są rozkładane zespoły do koszyków na losowanie. Wydaję mi się, że Joden powinni być w drugim, chociaż nie... nie mam pojęcia. Wytłumaczy mi ktoś te reguły?

https://i53.tinypic.com/5wz1va.gif
                  zaspamuję was gifami, ha!

kibicuje tu ktoś Spuursoooom?

• noruwei .. 05.08.11, 21:17
                    dobrze wiedzieć że ktoś jeszcze tutaj kibicuje Duńczykom!! ♥
                    • reigai danish pride~ 05.08.11, 22:05
                      https://i54.tinypic.com/17cw3b.jpg
                      </3
                      to mój najukochańszy team. Chyba głównie z powodu mojej nieskończonej miłości do Christiana Eriksena i Nicolaia Boilesena - rawr. Mam ich nawet w znajomych na fejsbuku. Straaasznie sympatyczni ludzie.

jak myślicie, ile polskich teamów zobaczymy w europejskich pucharach? Na pewno zagra w nich Wisła, tylko nie wiadomo, czy będzie to LM, czy LE c;
                      • nalaatkaa Re: ;| 05.08.11, 22:38
                        K*U*R*W*A ! . Od dzisiaj nienawidzę Zagłębia . Wilka miałam ochotę zabić , w pierwszej połowie nawet go chwaliłam , a w drugiej porażka . Tak samo jak Możdżeń . P*O*J*E*B*A*N*Y Wilk . Jak on tej bramki nie strzelił . ????? !!!!! .
                        • reigai lalalalalallala, zagłębie miszcz! 05.08.11, 22:48
                          PAWŁOWSKI <3 na kapcie Nicolasa Lodeiro, toż to była bramka kolejki! tak, a ja znowu zaczynam wierzyć, że będziemy się liczyć w walce o mistrza XD ale nie przejmujcie się mną, ja tak mówię od 2006 rok i niespodziewanego majstra.

A WIDZIELIŚCIE ASYSTĘ LEWEGO W MECZ BVB - HSV? PIĘTĄ. TYŁEM DO BRAMKI.
    • reigai zastój się zrobił 06.08.11, 14:17
      PYTANIE
      Co myślicie o tegorocznych transferach? Okienko będzie otwarte jeszcze ponad trzy tygodnie, ale wydaję mi się, że większość ważnych transakcji już się odbyła (cicho, pamiętam o Rafie i Spursach w zeszłym roku). Mi właściwie przyniosły więcej smuteczków, niż radości, bo nie ma już mojego ukochanego bramkarza - Maartena Stekelenburga, odeszło też do Romy moje kochane barcelońskie dziecko - Bojan Krkić, którego pamiętam jeszcze jako wesołego szesnastolatka, a Coentrao wybrał złą stronę mocy i przeszedł do Realu. Po chichu liczę jeszcze na transfer El Hamdaoui'ego z Ajaksu, bo nie chcemy go w pierwszym teamie, a na dodatek naciąga mój klub na olbrzymią pensję za samo istnienie. Dobił mnie trochę transfer Joana Capdevili do Benefiki i Santiego Cazorli do Malagi. Obydwoje byli dla mnie filarami Żółtej Łodzi Podwodnej i nie wiem, jak mój ulubiony hiszpański team sobie bez nich poradzi >: jak mi jeszcze ta cholerna Roma merda ściągnie Nilmara, to pojadę do Rzymu i osobiście zabiję ich prezydenta.
      • reigai Re: zastój się zrobił 06.08.11, 17:33
        MIŁO BY BYŁO, GDYBY KTOŚ NAPISAŁ
        • nalaatkaa Re 31.08.11, 17:26
          jest tu ktoś . ?
          • shadow_ Re: Re 01.09.11, 19:00
            AAAAAAA, ja jestem.<3!
            • ania98 Re: Re 01.09.11, 19:10
              i ja jestem
              • nalaatkaa Re: Re 02.09.11, 14:21
                nareszcie . ehh , jak ja długo tu nie pisałam ; (
    • marszalinka :) 02.09.11, 16:16
      Ja tez jestem. Obecnie czekam niecierpliwie na 9.09 na mecz Lecha z Wisla, oby Wisla za bardzo nie dokopala Lechowi...
      • shadow_ Re: :) 02.09.11, 18:37
        @marszalinka, ja tak samo czekam. : D w sumie to nie wiem na kogo stawiać, chociaż myślę, że Lech wygra. <:

teraz czekam na meczyk naszych Polaczków z Meksykieeem! ;-D
        • reigai Re: :) 02.09.11, 19:03
          ja nie oglądam tych dwóch najbliższych meczów S-Kadry, bo mnie za bardzo boli, że nie mogę ich zobaczyć na żywo, ale wyjazd na mecz Wisła - Twente niesie za sobą jakieś konsekwencje i jestem w stanie je ponieść :3

nie wypowiadam się na temat zwichniętej grupy Ajaksu w LM, dziękuję
          • ania98 Re: :) 02.09.11, 19:22
            ja tez czekam na meczyk Polska i Meksyk smile
          • shadow_ Re: :) 02.09.11, 19:29
            @reigai, ja będę na meczu Polska-Niemcy, bo w Gdańsku grają.<3 Nareszcie się doczekam.big_grin AAAAAAAA, będziesz na meczu Wisła-Twente?!?!:<
            • reigai Re: :) 02.09.11, 20:00
              fajnie *____* ja z meczów Polskiej kadry byłam tylko na tym z Argentyną i było wyczepiście C: na Polska - Niemcy też chciałam się wybrać, ale mam mnóstwo nauki, a dziewięć godzin w samochodzie to również nie najmilsza perspektywa. Szkoda, bo świetnie grają chociaż przyznam, że moimi ulubieńcami nie są.

@shadow_ raczej pojadę, bo jestem pierwszą faneczką Luuka de Jonga w Rzeczpospolitej Polskiej, a losowanie w LE chyba było specjalnie dla mnie, jako rekompensata za brak polskiego teamu w LM i, co za tym idzie, odcięcie mnie od możliwości zobaczenia Ajaksu w tym roku, bo mamy w grupie dwa holenderskie zespoły wink na PSV nie wydam ani złotówki, bo nie są tego warci, ale Twente toleruję. btw, właśnie przeczytałam w którymś temacie, że jesteś w drugiej gimnazjum ;o a ja byłam pewna, że jesteś ode mnie przynajmniej rok starsza o,o
              • shadow_ Re: :) 02.09.11, 20:09
                @reigai, ja na szczęście mam godzinkę samochodem do Gdańska, więc luzik.;q a dzisiejszy mecz oglądam tylko dla Chicharito!<3

przepraszam, jesteś drugą!<: do Krakowa wiem, że nie mogłabym pojechać, za daleko, nawet jeślibym chciała..
                ja kiedyś w ogóle myślałam, że Ty masz 19 lat, rly! ale zonk. o:
                • reigai Re: :) 02.09.11, 20:30
                  @shadow_ Chicharito miszcz, fakt :3 pamiętam, jak jakieś dwa lata temu przeżyłam szok stulecia, że on w jakimś europejskim gigancie nie gra, ale nvm, stare dzieje c; może i bym dała radę pojechać, tylko że samej, z wielkim podróżniczym plecakiem i zestawem podręcznym do koczowania na dworcach raczej byłoby mi niewygodnie, a poza tym liceum wzywa i po pierwszym dniu jestem już wykończona, więc opuszczenie każdego kolejnego, to dla mnie multum zaległości ;c

no to jestem pierwszą fanką tandemu Luuk i Siem :3 starszego kocham bardziej, bo gra w moim klubie, ale Luuk ma większy talent :3
                  z roku na rok jestem coraz starsza dla niektórych XD ostatnio jeszcze miałam siedemnaście, a teraz już dziewiętnaście :3 ty jesteś 1997, tak? czyli rok młodsza ode mnie, ale to zapewne nawet nie cały, bo jestem w lutego c;

• shadow_ Re: :) 02.09.11, 21:26
                    @reigai, 1:1 jest! Dla nas Brożek strzelił, a dla Meksyku CHICHARITO! ajajajaj<3

ano, 97 jestem. C: mówiłaś mi jak masz na imię? bo jeśli tak, to mam sklerozę.;<
    • shadow_ :) 02.09.11, 22:56
      szczerze to nasi nie zagrali aż tak źle, mogło być gorzej! tylko Czarka Wilka się nie doczekałam, cóż.:< od Niemców pewnie będą baty.. <:
    • marszalinka :) 03.09.11, 11:59
      Oj baty beda od Niemcow napewno...
      Ja mam nadzieje ze wygra lech, ale troche sie obawiam ze tak sie nie stanie...
      • shadow_ Re: :) 03.09.11, 12:54
        Gdzieś z 6:0 będzie. big_grin
        Dlaczego się obawiasz?;d
    • marszalinka :) 03.09.11, 14:12
      Bo jednak Wisla to Wisla... Ale moze akurat uda sie wygrac, oby licze na to z calego serca ;D
      6:0 powiadasz lepiej by bylo jakby na 4:0 sie skonczylo, mniejszy wstyd... ;d
      • shadow_ Re: :) 03.09.11, 16:35
        Według mnie i tak Lech jest najlepszym polskim klubem. (: Potem Wisła. Ale zobaczymy.. doczekać już się nie mogę. <:
        Mam nadzieję, że i tak nie będzie 6:0, ani 4:0.. może chociaż 2:0? xDDD
    • marszalinka :) 03.09.11, 18:36
      Kocham Lecha serce dla mnie tez pozniej jest Wisla a pozniej Ruch smile
      Tez nie umiem sie doczekac, a jeszcze tydzien !
      2:0 oby ! xD
      • shadow_ Re: :) 03.09.11, 19:03
        ja kocham bardziej Stillicia<3 a w Wisełce Czarka Wilka, jejciu, on jest megaśny!<3
        Przeżyjemy jakoś ten tydzień, daaaaaaamy radę!
        Cóż, cóż, musimy być optymistkami. <:
        • marszalinka Re: :) 04.09.11, 16:11
          Oj shadow nie moge sie z Toba nie zgodzic... Stillic umie grac dobra pilke i bardzo milo sie na niego patrzy a Czarek, no jest slodki serce
          • reigai Re: :) 05.09.11, 20:21
            Stilić jest niesamowity :3 takie moje stanowisko, no.

@shadow_ nie, chyba nie mówiłam. Klaudia jestem, miło mi. Aczkolwiek biorąc pod uwagę dużą popularność mojego imienia i ograniczoną liczbę jako takich zdrobnień, nie przepadam za nim c;
            • shadow_ Re: :) 05.09.11, 21:24
              @reigai, mnie również miło, ja Julita jestem. (-; i też nie przepadam za moim imieniem, ale cóż.:<
          • shadow_ Re: :) 05.09.11, 21:22
            @marszalinka, aaaaaaa, jutro już mecz z Niemcami<3 jadę, jadę, jaaaaaaaadę! :3 niech nawet przegrają, ale muszę to zobaczyć ahahhaha<3
    • marszalinka :) 06.09.11, 16:41
      A ja jestem Marta i lubie swoje imie ;D Bo jest zwykle, a nie ma nas jakos za duzosmile
      No to juz dzis aaaaa shadow tez bym chetnie obejrzala na zywo, lubie niemiecka pilke bardzo nooo
    • marszalinka :) 08.09.11, 15:36
      No piszcie jak tam emocje po meczu Polska Niemcy !
      • shadow_ Re: :) 08.09.11, 21:06
        @marszalinka, piszę dopiero, bo wcześniej czasu nie mialam! a na meczu było mega! jejciu, ten stadion jest niesamowity!!!!!111<3 ogólnie to jestem zadowolona z wyniku, chociaż mogłobyć lepiej.(: szkoda, że akurat wtedy Wawrzyniak poślizgnął się w tym polu karnym, no ale, zdarza się.. ale Peszko mnie wkurzył, dosłownie. 3 stuprocentowe niewykorzystane sytuacje, jejciu. o;
        ale zobaczyć Müller'a i Götze na żywo, BEZCENNE!
    • blood_ Re: piłka nożna. 08.09.11, 18:19
      Nowy singiel Avril Lavigne - Wish you were here
      Koniecznie posłuchaj!!! Polecam!!!

www.youtube.com/watch?v=FPUzxp4brQQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka