10.08.11, 11:08
Wiem, że było już dużo takich wątków, ale jak widzę, to nic nie dało.
Co drugi komentarz pod każdym artykółem widzę spamy do tych zasranych gliter. Pociąć się już można. Kotek to nie jest miejsce do reklamowania jakijś gówien i innych takich rzeczy. Widzę rownież, że niektóry osoby zakładają sobie tu specjalnie profil, by reklamować te glitery. Cholera mnie bierze jak coś takiego widzę.
Do tych co spamują : Już chyba nikt na to się nie bierze. Chyba każdy debil widzi po linku, jaki wy dajecie, że to są te durne glitery.angry Pisałam już o tym do kotka, ale zero odpowiedzi.
Dlatego proszę was, przestańcie do cholery spamować.
Dziękuję.

Obserwuj wątek
    • anahi_loveyou Re: SPAMY. 10.08.11, 11:12
      zgadzam się z tobą . te glitery są wkurzające -.- kotek powinien coś z tym zrobić !
      • pola16 Re: SPAMY. 10.08.11, 11:19
        Spytam z ciekawości: Jak kotek.pl może na to wpłynąć? Jeśli są to nowe wypowiedzi, mają wprowadzić coś w stylu zakazanych słów? (nie da się wysłać komentarza). Najlepszą metodą jest ignorowanie tego, ewentualnie minusować. To chyba tyle na ten temat, nie chcę się powtarzać...
        • ilovevampires16 Re: SPAMY. 10.08.11, 13:14
          Niech blokują takie spamy i usuwają wątki ;]
    • katsuumi_17 Re: SPAMY. 10.08.11, 13:18
      Na forum dbam o to, aby nie było spamów, ale pod artykułami neistety nie mam takiej mocy sad
      • wampire13 Re: SPAMY. 10.08.11, 13:56
        szkodasad
        ale można by blokować konta tym co spamują, jak użytkowniczka pod tobą napisała. Przyuważyłam ostatnio, że niektóre użytkowniczki robią sobie profil, by promować te głupie glitery -.-
    • afera101 Re: SPAMY. 10.08.11, 16:53
      Ja daję wtedy kciuka w dół ;P
    • alexis69 kciuki w dół! 10.08.11, 16:57
      jak się da dużo minusów to wypowiedź nie jest wyświetlana. a więc minusować! devil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka