Dodaj do ulubionych

Konkursy, nagrody...

11.08.11, 14:33

Witajcie!
Jak wiecie, co jakiś czas Kotek organizuje na serwisie konkursy z nagrodami.

Kotek jest ciekaw, czy podobają się Wam kotkowe konkursy oraz jakie nagrody lubicie najbardziej - co chcielibyście by było do wygrania (oczywiście w granicach rozsądku, nie mówimy tu o samochodach i luksusowych wycieczkach zagranicę wink)

Wypowiedzcie się w tym temacie! smile
Obserwuj wątek
    • kiwi Re: Konkursy, nagrody... 11.08.11, 16:11
      mi od zawsze podobają się konkursy i co i raz biorę w nich udział. najfajniej by było, jakby kotek zrobił konkurs z płytami c;
    • caitlin Re: Konkursy, nagrody... 11.08.11, 18:22
      Lubiłam te konkursy .
      Fajnie by było jakby do wygrania były np: książki ,płyty,jakieś gadżety .
      Pozdrawiam smile
      • smileyy776 Re: Konkursy, nagrody... 11.08.11, 18:36
        Właśnie te konkursy były świetne.Najlepiej jakby do wygrania były jakieś płyty,gadżety,albo kiedyś były płyty DVD np. film The Last Song czy coś...
      • leanne Re: Konkursy, nagrody... 11.08.11, 18:38
        według mnie najlepsze są płyty z muzyką lub z filmami : )
    • edward_fan Re: Konkursy, nagrody... 11.08.11, 18:42
      Coś związanego z Harrym Potterem. Albo jakieś książki czy filmy.
      • kingura117 Re: Konkursy, nagrody... 11.08.11, 20:46
        Coś związanego ze sportem. Ale by było super big_grin
    • kotek.pl Re: Konkursy, nagrody... 12.08.11, 09:46

Czyli płyty CD, filmy na DVD, gadżety... coś jeszcze? smile A co sądzicie o kosmetykach? To by była fajna nagroda?

smile
      • anulka Re: Konkursy, nagrody... 12.08.11, 10:09
        coś związanego z siatkówką np koszulki lub szaliki albo książki ale te z nowośći np Nicolasa Sparksa wtedy może wziełabym w czymś udział . Co do kosmetyków też niezły pomysł
        • caitlin Re: Konkursy, nagrody... 12.08.11, 11:44
          Kosmetyki też bardzo fajny pomysł smile
      • bella177 Re: Konkursy, nagrody... 04.09.11, 01:33
        Chciałabym zeby kotek zorganizowal jakis konkurs z odtwarzaczem do muzyki ... wiem ze juz taki był ale przydałby sie jeszcze jakiś xD
    • kitek14 Re: Konkursy, nagrody... 13.08.11, 21:56
      Kosmetyki też dobry pomysł ;D Może coś z ciuchów...
      piwo
    • sweet94 Re: Konkursy, nagrody... 13.08.11, 23:00
      Niezłymi nagrodami wydają się: kosmetyki(tylko jakieś pożądne, przebadane dermatologicznie, a nie buble z gazetki), płyty, filmy, biżuteria(nie chodzi mi tu o firmy typu Apart, bądź W.Kruk oczywiście xD)
    • agunia1098 Re: Konkursy, nagrody... 14.08.11, 19:49
      np : płyta jakiejs znanej gwiazdy wink
      • sims Re: Konkursy, nagrody... 19.08.11, 12:44
        Ktoś napisał , żeby ciuchy - ZŁY POMYSŁ .
        PAmiętam , że kiedyś bgyły także perfumy Avril Lavigne - bardzo mi się spodobał ten pomysł - więc może jakieś łądne perfumy ? Albo MOże wydanie Vouge'a ?
        • bbika Re: Konkursy, nagrody... 29.08.11, 14:25
          O, Vouge byłby fajny.

Według mnie te nagrody co są, a raczej były, bo Kotek już nie robi takich konkursów, były fajne. Czyli płyty CD,DVD,gry, ksiązki, kosmetyki bądź gazety i jakieś drobiazgi. Najlepiej smile
    • k. Re: Konkursy, nagrody... 15.08.11, 13:04
      Może jakieś bilety do kina albo na jakiś koncert? A z kosmetykami to rzeczywiście dobry pomysł.
      • pola16 Re: Konkursy, nagrody... 16.08.11, 12:16
        Pierdułka już wymieniona. Chyba lepiej, żeby większa liczba osób mogła wygrać jakiś drobiazg, niż 3-4 coś większego. Czasem i tak, ale takie mini konkursy też są fajne, większe szanse na wygrane ;p.
    • vaniney Re: Konkursy, nagrody... 19.08.11, 12:46
      książki!
    • ciara_xd Re: Konkursy, nagrody... 24.08.11, 12:32
      Kotku a nie lepiej było by zapytać osoby która wygrała konkurs co by chciała dostać[ w granicach rozsądku]

Bo np ty wyślesz komuś płytę Taylor Swift a okaże się że dana osoba nienawidzi jej
      Takie jest moje zdanie wink
      ;D
    • never_ Re: Konkursy, nagrody... 29.08.11, 14:02
      płyty z muzyką i książki to zdecydowanie świetne nagrody. miło by było mieć możliwość wygrać też bilet na jakieś wydarzenie, np. koncert.
      • roxy11 Re: Konkursy, nagrody... 29.08.11, 14:37
        jestem za płytami z muzyką, filmami na DVD, książkami i biletami na koncerty.
        co do kosmetyków jestem średnio przekonana, każdy używa innych. ale perfumy byłyby okej :3
      • mee1 Re: Konkursy, nagrody... 29.08.11, 14:40
        kosmetyki to zależy jakie.. bo np. przy perfumach to każdy ma inny gust , a jeśli podkład to też musi być dopasowany do karnacji... ale ja wiem tusz do rzęs, błyszczyk cienie do powiek... kremy itp. itd. ale popieram never_ płyty z muzyką i bilety na koncert, są spoko, sądzę ,ze hitem byłyby rzeczy których w Polsce dostać nie można.. np,. płyta Greyson'a Chance...
        • klaudia_25 . 29.08.11, 15:22
          Perfumy? Kosmetyki, bransoletki, książki, płyty DVD big_grin
    • emmaj660 Re: Konkursy, nagrody... 29.08.11, 15:39
      mi się podobają smilesmilesmilesmile
    • kasiu_79 Konkursy, nagrody 31.08.11, 08:13
      Dla mnie kotek jest idealny podoba mi się w nim wszystko tak że i konkursy oraz nagrody. big_grin
    • lula88 Re: Konkursy, nagrody... 01.09.11, 12:56
      może jakieś kosmetyki,perfumy??
      • berry Rozsądne pomysły 04.09.11, 00:10
        Oprócz nagród mam sporo pomysłów na konkursy smile Wróciła bym do konkursów w stylu ,,przebierz się za postać z...'' smile wracając, nagrody: bony na zakupy, cd, bilety do kina, płyty z muzyką, filmami,
        • bella177 ^_^ 04.09.11, 01:35
          Chciałabym zeby kotek zorganizowal jakis konkurs z odtwarzaczem do muzyki ... wiem ze juz taki był ale przydałby sie jeszcze jakiś xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka