Dodaj do ulubionych

Odrzucane ?

12.08.11, 15:45
Czy czujecie się czasem odrzucane przez przyjaciół ? Czy wydaje Wam się,że najchętnie Wasi przyjaciele by Was zabili ?
Ja tak mam.Czasem myślę,czy nasza "znajomość" powinna dłużej się ciągnąć.
Jeśli możecie mi coś doradzić to bardzo proszę.Zwierzcie się również.
Obserwuj wątek
    • mary_ Re: Odrzucane ? 12.08.11, 15:57
      Mam dwie przyjaciółki, nic takiego nie odczuwam... Kiedyś miałam trzecią i właśnie miałam takie wrażenie. Zerwałam znajomość, co było trochę dziecinne z mojej strony, bo bałam się tej przyjaźni. Tzw. bałam się, że to ona kiedyś mnie odrzuci, więc zrobiłam to pierwsza.
    • miley138 Re: Odrzucane ? 12.08.11, 15:57
      Niestety ja się tak ciągle czuje, ale teraz wychodzę z koleżanką, którą lubie coraz bardziej wink

• nickiminaj Re: Odrzucane ? 12.08.11, 16:07
      nie, nie czuję się odrzucana przez przyjaciół, bo ich nie mam. jeśli ktoś mnie odrzuca to to nie jest mój przyjaciel.
    • estera102 Re: Odrzucane ? 12.08.11, 16:09
      mam tak uważam że moje koleżanki są całkiem fajne do pogadania , wyjścia gdzieś , ale na dłuższą metę to straszne idiotki . nawet nie wiesz jak mnie wku...ają .i oczywiście tak to jestem ich najlepsza przyjaciółka ale jak mają jakiś problem czy coś to ja się dowiaduję ostatnia .po prostu jest tak że one mnie traktują tylko jak kogoś z kim można się pośmiać , pogadać o niczym, nie widzą we mnie osoby mającej uczucia , z którą można porozmawiać na serio. no ale z kim mam się zadawać ? jakoś nie mam innej opcji . pocieszam się że to jeszcze tylko rok . idę do innego liceum .
      • jenny. Re: Odrzucane ? 12.08.11, 20:06
        tak , mam tak czasami. Czasami czuje sie tak jakbym ja sie tylko angażowała w tą przyjaźń
    • julittka20_00 Re: Odrzucane ? 12.08.11, 16:14
      No ja tak czasami mam , i bardzo mi się to nie podoba ; // no ale cóż takie są koleżanki , i takj ich za bardzo nie lubie ale , no nie chce żeby mnie tak traktowali angry Nie wiem , porozmawiaj z nią o tym i powiedz że ty juz masz tego dosyć .. Bo jak tak dalej będziesz robić to koniec naszej przyjaźni ,, powiedz jej tak ; ) i ciekawe zo zrobi.. pogadaj z nią sam a sam big_grin
    • mroweczka_xxx Re: Odrzucane ? 12.08.11, 16:15
      Tak. Idę gdzieś z przyjaciółką, a jak pojawia się tam jej chłopak, to schodzę na boczny tor. Ona i on, a ty (czyli ja) rób sobie co chcesz -.- Też nie wiem czy to ma sens. Jeszcze robi mi afery, kiedy ja świetnie bawię się z innymi koleżankami. ona stała się teraz taka poważna i nie ma dla mnie czasu, więc o co ma wąty? -.-
    • nicola1313 Re: Odrzucane ? 12.08.11, 16:19
      Powinnas zapytać przyjaciela czy tak napawde jest. Ale ja też tak mam.
    • outros Re: Odrzucane ? 12.08.11, 16:21
      Tak.Głównie przez to,bo lubię Miley Cyrus i Demi Lovato.Specjalnie się tym nie przejmuję.
    • zapiekanka Re: Odrzucane ? 12.08.11, 16:48
      Jeśli często to czujesz to "oni" nie są twoimi przyjaciółmi,a jedynie kolegami/koleżankami.Prawda czasem boli,ale to przecież nie znaczy,że masz z nimi zrywać kontakty!Zwyczajnie nie mów im za dużo(jeśli wiesz o co mi chodzi).winksuspicious
    • karcio Re: Odrzucane ? 12.08.11, 20:31
      ja czasami myśle ,że mnie olewają ; x
    • kaja9970 Re: Odrzucane ? 12.08.11, 23:51
      Nie wiem. Mam podobny problem, tylko to nie jest odrzucanie tongue_out
    • vaniney Re: Odrzucane ? 12.08.11, 23:57
      never
    • miastowa. Re: Odrzucane ? 13.08.11, 16:36
      Tak czasem
      • ania98 Re: Odrzucane ? 13.08.11, 16:48
        tak
    • trzy Re: Odrzucane ? 13.08.11, 17:09
      Nie czuję się odrzucana. Tak naprawdę to mam tylko jedną przyjaciółkę. No i jedną niby-przyjaciółkę, z którą znam się od 4 lat, siedzę z nią w ławce. Jest niby-przyjaciółką, bo cieszy się gdy mi coś nie wychodzi, gdy mam problemy (ale nigdy tego nie mówi, choć można to poznać po jej zachowaniu), jest bardzo skryta, woli spotykać się ze swoim starym chłopakiem niż z naszą paczką (teraz to już chyba byłą). A no i najważniejsze ona "przyjaźni się" ze mną tylko ,dlatego że niewiele innych osób by chciało, mam wrażenie, ze chce przetrwać jeszcze te 2 lata liceum po to żeby ruszyć w świat i o nas zapomnieć. A teraz nie chce być sama i nie chce żeby źle o niej mówili. Jest nieszczera, przejmuje się bardzo zdaniem innych i boi się o swój nieskalany wizerunek. Po co to piszę? Sama nie wiem.. No cóż, przyjaciółką jej nazwać nie można, ale mi to naprawdę wisi. I nie przeszkadza mi, że ona taka jest bo ma też dziewczyna kilka zalet. A no i ogólnie to mało o mnie wie, kiedyś ciągle mi się podporządkowywała dosłownie we wszystkim. To było irytujące, powtarzała słowa zaraz po tym, gdy je wypowiedziałam itd. słuchała zespołów, które ja lubiłam. Była i nadal ciągle jest kimś kto stara się mnie kopiować. Tylko, że na szczęście ostatnio w ogóle prawie tego nie robi, bo się od niej maksymalnie "odcięłam". Nie mówię jej właściwie o niczym co mnie bliżej dotyczy, o poglądach itd. A to, że ona stara się być taka jak ja zauważyła kiedyś nawet moja najlepsza przyjaciółka. To jest naprawdę irytujące, gdy ktoś nie ma własnego zdania i osobowości. Uff, ale się rozpisałam.. To pewnie dlatego, że w końcu chciałam to z siebie wyrzucić. Dzięki jeżeli dotarłaś aż tu do końca.
    • ann_eta Re: Odrzucane ? 14.08.11, 18:32
      tak, bardzo często. nigdy nie miałam zbyt wielu przyjaciół, a gdy ta najlepsza przyjaciółka wyprowadziła się to już w ogóle - masakra. na szczęście teraz idę do nowej szkoły, więc na pewno poznam nowych ludzi.
    • ilovevampires16 Re: Odrzucane ? 14.08.11, 18:37
      nie.
      • klaudia_25 . 14.08.11, 22:03
        Hmm...
        A to zależy x DD
    • lace Re: Odrzucane ? 14.08.11, 22:05
      Nie. Bo mam przyjaciół, a nie "przyjaciół".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka