Dodaj do ulubionych

Intymne pytanie!

15.08.11, 16:19
Hej. Otóż mam bardzo delikatne pytanie.
Chodzi o lunatykowanie i ... no wiecie. Mama mówi , że lunatykuje , czasem gadam w nocy , ale czy możliwe jest to , że podczas lunatykowania można zrobić ... TO?! No wiecie o co mi chodzi. Mój brat ma pokój koło mnie i on też lunatykuje . Dzisiaj obudziłam się z bulem krocza , tak jak wczoraj . Już od kilku dni mam tą fobię , że mogę w nocy lunatykować i pójść do brata... Staram się o tym nie myśleć notorycznie przed snem. Drzwi zamykam przed snem od mojego pokoju , ale nie na klucz. Czy to możliwe ? Proszę pomóżcie , bo to bardzo mnie dręczy ! :o
Jeśli nie wiecie co to jest to TO - przytoczę fragment piosenki Bruno Marsa - The Lazy Song - ,, Meet a really nice girl have some really nice sex "
wiem że to bardzo głupie pytanie , ale powiedzcie , czy to możliwe ?
Obserwuj wątek
    • belatriks Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 16:56
      Raczej nie. ;D
      Gdy lunatykujesz nie bardzo wiesz, co robisz.
      Ale gdybyś jednak miała rację to byś się w takich chwilach obudziła.
      Dlatego, że w takich chwilach człowiekiem szargają wręcz emocje. Więc to mało prawdopodobne. ;D
      Jeśli jednak nadal będziesz się bała to postaw nad drzwiami małe wiaderko zimnej wody - gdy spróbujesz wyjść ono Cię ocuci.- Lub coś innego abyś miała pewność, że jesteś bezpieczna.
      • myszqa13 Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 17:05
        tak jak poprzedniczka...to nie jest możliwe bo wtedy człowiek czuje silne emocje...nie wiem jak to ująć inaczej....a krocze czy jak ty to nazwałaś może boleć cię od tego że mgłaś się w coś uderzyć albo tak najzwyczajniej w świecie...dziewczyny mają tak czasami że boli je bez przyczyny...tak więc nie bój się...smile
        • pwe Re: Intymne pytanie! 16.08.11, 22:33
          Ja kiedyś lunatykowałam i to brednie że jak coś się robi to się budzi ale nie można w żadnym wypadku budzić nagle bo można coś sobie zrobić a najlepiej o lunatykowaniu poczytaj sobie w internecie ... A jeśli o TE sprawy jeśli to prawda to spółczuję
          • pwe Re: Intymne pytanie! 16.08.11, 22:51

Seksomnia czyli uprawianie seksu przez sen dotyka coraz większej liczby osób. Zgodnie z badaniami kanadyjskich naukowców z Laboratorium Badań nad Snem z University Heath Network w Toronto, już nawet jedna na dwanaście osób cierpi na tego typu zaburzenia snu. Ale około 75 % przypadków to właśnie mężczyźni!
    • eziek11 Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 17:05
      Nie chcę Cię jakoś martwić, ale jestem pewna, że to możliwe.. Człowiek traci świadomość, nie wie co się dzieje i jest w stanie nawet się zabić, a robić TE rzeczy także. Mało tego, to nawet często się zdarza.. Może porozmawiaj o tym z mamą, pójdźcie do ginekologa jeśli tak bardzo się tym denerwujesz..
    • luuluu Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 17:28
      Dzięki , ale mnie zmartwiłaś. Wstydzę się powiedzieć mamie! Już dzisiaj się pytałam jej , np. czy ja lunatykuję albo co lunatycy mogą zrobić podczas snu ? Ale ona tylko albo nie odpowiadała i olewała to , nie traktowała pytania poważnie albo zbywała banalnymi odpowiedziami typu : nie wiem.
      Piszcie , proszę kociaki kiss
      • eziek11 Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:20
        Kurcze, a może poszukaj informacji na ten temat w necie, nie bd tak lepiej? Znajdź w google coś o lunatykowaniu, na pewno dużo się wyświetli. Albo wpisz - co lunatycy mogą robić podczas snu, może będzie coś na ten temat, hmm? Ale myślisz, że moglibyście to zrobić? Z Twoim bratem?! No kurde.. nie wiem sama. Ale jestem pewna, że możliwe jest robienie tej rzeczy podczas lunatykowania. I to nie prawda co piszą dziewczyny wyżej, że emocje są za duże, wcale tak nie jest. Bardzo często właśnie są takie przypadki, kiedy ludzie tak robią. Ale przecież ten ból to nie musi być to wink
        • luuluu Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:27
          Bardzo dużo o tym już czytałam ! Głównie piszą , że w najgorszych przypadkach lunatycy zabijają , o tym , że mogą robić TO podczas snu piszą tylko bardzo nieliczni .
          nie wierzę w to , aczykolwiek nie chcę wierzyć . codziennie zasypiam z tą myślą , że NIE CHCĘ I NIE MOGĘ TEGO ZROBIĆ PODCZAS LUNATYKOWANIA. tzn. nie zasypiam , ale są momenty , że tak sobie to powtarzam , ale to szczerze nie trwa długo. bo staram się o czymś innym myśleć , np. o przyjaciołach . to bardzooo niemożliwe. przecież jeśli tak by było , to bym napewno coś poczuła oprócz bólu po przebudzeniu , np. mokre majtki czy coś? nie sądzisz? martwię się tym strasznie . najgorsze jest to , że po diecie moja miesiączka się zatrzymała i nie mam jej już od marca :< więc nie mogę sprawdzić , wiesz ... czy to naprawdę zrobiłam. ale mój brat przecież by sie na to nie zgodził , prawda? prawda?!
          aaajaj , zgubiłam sie już. ;D
          dzięki @eziek11 za to , że wgl przeczytałaś to . wink
          pozdrawiam smile
          • mhmm.zuz Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:37
            Skoro tak długo nie masz okresu to musisz isc do gina. niestety sie bez tego nie obędzie.
            Mysle że jednak nie ma mowy o seksie skoro nawet boisz sie wypowiedziec tego słowa. ;p
            • agapi Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:42
              Moim zdaniem nie mogłabyś TEGO zrobić przez sen. Ja też lunatykuję, ale kiedy się na coś natknę, budzę się. Ostatnio miałam koszmary i chciałam uciekać z domu xD. W korytarzu wpadłam na mamę, zaczęłam piszczeć i się obudziłam. A seks, moim zdaniem, nie wchodzi w rachubę wink.
              • agapi Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:46
                A prawdopodobieństwo, że Ty i Twój brat lunatykowaliście w tym samym czasie i żadne z Was nic nie poczuło jest równe zeru wink
          • just...me Re: Intymne pytanie! 09.09.11, 18:08
            To prawie nie możliwe. Musiałby w tym samym momęcie robić to też twój brat, a to niemożliwe zebyście oboje się nie obudzili. Pozatym, umówmy się, odgłosy uprawiania seksu w środku nocy dochodzące z sypialni twojego brata raczej spowodowałyby subtelny niepokój twoich rodziców. Nie sądzisz? Może zrobiłaś sobie dobrze przez sen, i z tąd ten ból.tongue_out Na wikipiedi jest napisane, że jest to jak najbardziej możliwe przez sen. Uspokój się, nie ma się czym martwić, ja bym się bardziej przejmowała brakiem okresu przez odchudzanie... Też się odchudzałam i to ostrą głodówką, a okres mam.
            • just...me Re: Intymne pytanie! 09.09.11, 18:31
              Btw. Dlaczego piszesz "TO", a nie seks?
    • luuluu Intymne pytanie! 15.08.11, 19:45
      Dziękuje wszystkim ! Piszcie dalej ! smile
    • weraaxd Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:51
      Yyy...raczej nie no ktoś już tu napisał że wtedy byś się obudziła gdybyście TO robili smirk
    • ilovevampires16 Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:54
      Wątpię smile
      ja sama też lunatykowałam..
      Babcia mi kiedyś powiedziała, żebym przed snem mówiła do siebie "masz całą noc leżeć w łóżku. Nie wolno cie wstawać".
      powiedziałam tak kilka razy i już nie lunatykuję smile
      Spróbuj smile
    • blondzia Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 19:59
      Powiedz wprost te pytanie : Czy w nocy poprzez lunatykowanie uprawiam seks z bratem ?

A tak na serio nie wiem czy to możliwie .
      • monrooe_ Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 20:38
        Wiesz, myślę że to nie możliwe. Dziewczyny mają rację, że nie mogłabyś lunatykować jednocześnie ze swoim bratem i się znim .. no wiesz a nikt z was by nic nie pamiętał? Nie ma co się martwić! A co do bólu krocza to tak czasem dziewczyny mają ; )
    • luuluu Re: Intymne pytanie! 15.08.11, 21:11
      Dzięki za odpowiedzi. Też mi się to wydaje niemożliwe ! Dzisiaj w nocy robię barykadę ;D Dzięki dziewczyny serio. smile
      • pwe Re: Intymne pytanie! 16.08.11, 23:04
        Jeśli masz pokój na klucz to zamknij i schowaj klucz między książki żebyś w nocy nie znalazła przez sen i jakoś przetrwasz a w dzień zapisz się do neurologa na EEG i niech sprawdzi dlaczego lunatykujesz....
    • uga0 Re: Intymne pytanie! 16.08.11, 16:20
      idiotyczne pytanie !
      tak wiesz weszło i wyszło ...
      masakra -.-
    • papusia96 Re: Intymne pytanie! 16.08.11, 22:07
      Na pewno nie . Ale idź do ginekologa na wszelki wypadek .
      I myślę, że pewnie już nie chcesz lunatykować, więc idź do jakiegoś specjalisty i zapytaj czy można z tym coś zrobić .
      Ja kiedyś śpiewałam i tańczyłam przez sen jak byłam mała, ale moja mama zapisała mnie na jakieś wizyty do lekarza i mi to minęło .
      Buziaki . ;**
    • sopwil / 16.08.11, 22:21
      hm. raczej obudziłabyś się, gdyby takie coś nastąpiło. :d
    • lara12 Re: Intymne pytanie! 16.08.11, 23:05
      raczej nie, hm... seks jest trochę jak sport, trzeba się `namęczyć`, a podobno lunatycy mają ruchy dosyć nieskoordynowane (tak czytałam). więc wątpię, czy Twój brat by w ogóle ` trafił ` xD bez urazy, czy coś ;]
    • czess Re: Intymne pytanie! 17.08.11, 00:17
      Puszcza sie z bratem xDD HAHAH Kazirodztwo ! ;D Znajdz sobie chłopaka który mógłby Cie pieprzyc ;]
    • lonellygirl Re: Intymne pytanie! 09.09.11, 17:44
      myślę ,że to nie jest możliwe. zależy ile brat ma lat. ;> ale jeżeli o tym cały czas myślisz to możliwe. to jest jak sen , jak cały czas o czymś myślisz , to może ci się przyśnić. ale wydaje mi się ,że obudziłabyś się , albo brat , albo nawet rodzice by usłyszeli ! big_grin
    • ann_g raczej nie 09.09.11, 18:24
      wątpię żeby to było możliwesmile
    • nabila To raczej nieprawdopodobne . 09.09.11, 18:56
      Bo gdybyś faktycznie zaczęła hmm...powiedzmy, być niegrzeczna, to raczej byś się obudziła. Tak jest zazwyczaj z lunatykami - gdy faktycznie zaczynają coś na poważnie robić, to budzą się. Tak po prostu .
      wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka