Dodaj do ulubionych

Glee w TVP1! !

21.08.11, 22:01
Słyszałyście że TVP1 postanowiło zacząć emitować "Glee" od września? Ja już zdążyłam obejrzeć oba sezony w internecie ale fajnie że będzie teraz można oglądać ten serial na kanale który mają u siebie chyba wszyscy xd Dzięki temu więcej osób będzie mogło poznać "Glee"smile A więc, będziecie oglądać? piwo
Obserwuj wątek
    • dark_candy_ Re: Glee w TVP1! ! 21.08.11, 22:07
      o! super. właśnie wczoraj słyszałam, ze leciała ich piosenka i właśnie to wpadło mi do głowy. obejrzałam oba sezony, ale z chęcią zrobie to jeszcze raz.
    • k. Re: Glee w TVP1! ! 21.08.11, 22:10
      Więcej osób zacznie oglądać i będzie znowu szał. Kubki, koszulki, czy tam śpiewające szczoteczki z Glee. Sprzedawcy już zacierają ręcę. Nie mówię, że to źle, że seriale bardzo popularne za granicą będą emitowane w telewizji dostępnej dla szerszej publiczności, ale wszystko ma swoje plusy i minusy. Zresztą Glee i tak to już tylko maszyna do zarabiania pieniędzy.
      Cieszy natomiast fakt, że TVP wreszcie zainteresowała się serialami odnoszącymi wielkie sukcesy za oceanem, bo nie tylko Glee będziemy mogli oglądać, ale również White Collar i Pacyfik. smile
    • stranger17 Re: Glee w TVP1! ! 21.08.11, 22:52
      Słyszałam.. W każdą niedzielę o 14:55 ; )
    • gwiazdka_97 Re: Glee w TVP1! ! 21.08.11, 22:54
      o, to fajnie, bo chciałam zacząć oglądać w Internecie xd
      • sylwek11 Re: Glee w TVP1! ! 21.08.11, 23:05
        Ooo. Fajnie . Miałam oglądać to na kompie , ale mogę zacząć w tv . Dzięki za info ; D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka