paula28 25.08.11, 17:41 Jakich wokalistów i zespoły lubicie najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickiminaj Re: Idole 25.08.11, 17:47 Michael Jackson, Chris Brown, Lil Wayne, Nicki Minaj, Tokio Hotel, 2Pac i wiele wiele innych, ale tych tak naj <3 Odpowiedz Link Zgłoś
gagacorn Re: Idole 25.08.11, 17:53 Lady GaGa,30 Seconds To Mars,Green Day,Michael Jackson... Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Green Day, Green Day, Green Day i .... 25.08.11, 17:56 ... jeszcze raz Green Day. Lubię też Guns 'N Roses, Queen, Paramore i Avril Lavigne. Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Jonas Brothers, Queen, The Beatles, Guns N' Roses 25.08.11, 18:05 The Beach Boys, Nirvana , Nick Jonas & The Admininstration ,Coldplay, Hot daddy & the monkey poppets , Rollin' Stones Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Re: Idole 25.08.11, 18:21 Lil Wayne , Chris Brown , Michael Jackson , Tokio Hotel , Young Money , The Game , Flo-Rida , Nicki Minaj . Aczkolwiek moim idolem jest tylko Lil Wayne i Michael Jackson ;] Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Ludzie... 25.08.11, 18:36 Zapomniałam dodać 2Paca oO Nie rozumiem jak mogłam o nim zapomnieć, wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo . 25.08.11, 18:24 moja pierwsza trójka : patrick wolf white lies the wombats Odpowiedz Link Zgłoś
stand_out Moi idole. 25.08.11, 18:36 Moim idolem jest Jackie Chan i Czarek Pazura mogę nazwać ich idolami bo biorę z nich przykład. Ostatnio nawet nauczyłam się pisac po Chińsku Jackie Chan. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stand_out Re: Moi idole. 25.08.11, 18:39 Jeszcze zapomniałam wspomnieć o Romanie Żurku, Mateuszowi Banaszkiewiczowi, Michałowi Sikorowskiemu, Wojtku Kamińskiemu (którego osobiście miałam zaszczyt poznać) i Robertowi Korólczykowi, Michałowi Gawlińskiemu. <333 Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Idole 25.08.11, 18:37 Within Temptation, Nightwish, Epica, Evanescence, Green Day, Queen, Offspring, Metallica, Bon Jovi, Nikelback, Dżem, Varius manx, SDM, Łzy Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Idole 25.08.11, 19:18 Queen, Scorpions, Sum 41, Metallica, Bon Jovi, happysad, Nirvana , Bullet For My Valentine i Guns n' Roses Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Idole 27.08.11, 14:48 Metallica,My Chemical Romance, Queen,Slayer,Megadeath, Slipknot,Nickelback,Black Sabbath,,Europe,Nirvana,Bon Jovi, Florence+the machine, DIO,SOAD,Placebo,Muse,HIM,Green day,paramore,the kinks, Guns n'roses,white lies,soundgarden,slash,skunk anansie,john lennon,aerosmith,ac/dc,panic at the disco,,rod stewart,the rasmus,cranberries,r.e.m,evanescence,linkin park, 30 seconds to mars,faith no more,the last goodnight,3 doors down Odpowiedz Link Zgłoś