25.08.11, 17:41
Jakich wokalistów i zespoły lubicie najbardziej?
Obserwuj wątek
    • nickiminaj Re: Idole 25.08.11, 17:47
      Michael Jackson, Chris Brown, Lil Wayne, Nicki Minaj, Tokio Hotel, 2Pac i wiele wiele innych, ale tych tak naj <3
      • gagacorn Re: Idole 25.08.11, 17:53
        Lady GaGa,30 Seconds To Mars,Green Day,Michael Jackson...
        • abbey_girl Green Day, Green Day, Green Day i .... 25.08.11, 17:56
          ... jeszcze raz Green Day. Lubię też Guns 'N Roses, Queen, Paramore i Avril Lavigne.
          • mee1 Jonas Brothers, Queen, The Beatles, Guns N' Roses 25.08.11, 18:05
            The Beach Boys, Nirvana , Nick Jonas & The Admininstration ,Coldplay, Hot daddy & the monkey poppets , Rollin' Stones
    • diekatja Re: Idole 25.08.11, 18:21
      Lil Wayne , Chris Brown , Michael Jackson , Tokio Hotel , Young Money , The Game , Flo-Rida , Nicki Minaj . Aczkolwiek moim idolem jest tylko Lil Wayne i Michael Jackson ;]
      • diekatja Ludzie... 25.08.11, 18:36
        Zapomniałam dodać 2Paca oO Nie rozumiem jak mogłam o nim zapomnieć, wstyd...
    • hooodooo . 25.08.11, 18:24
      moja pierwsza trójka serce :
      patrick wolf
      white lies
      the wombats
      • klaudia_25 . 25.08.11, 18:26
        30 Seconds To Mars ^^
    • stand_out Moi idole. 25.08.11, 18:36
      Moim idolem jest Jackie Chan i Czarek Pazura mogę nazwać ich idolami bo biorę z nich przykład. Ostatnio nawet nauczyłam się pisac po Chińsku Jackie Chan. ; )
      • stand_out Re: Moi idole. 25.08.11, 18:39
        Jeszcze zapomniałam wspomnieć o Romanie Żurku, Mateuszowi Banaszkiewiczowi, Michałowi Sikorowskiemu, Wojtku Kamińskiemu (którego osobiście miałam zaszczyt poznać) i Robertowi Korólczykowi, Michałowi Gawlińskiemu. <333
    • sammy Re: Idole 25.08.11, 18:37
      Within Temptation, Nightwish, Epica, Evanescence, Green Day, Queen, Offspring, Metallica, Bon Jovi, Nikelback, Dżem, Varius manx, SDM, Łzy
    • anahi_loveyou Re: Idole 25.08.11, 19:18
      Queen, Scorpions, Sum 41, Metallica, Bon Jovi, happysad, Nirvana , Bullet For My Valentine i Guns n' Roses
    • roksanaroxana Re: Idole 27.08.11, 14:48
      Metallica,My Chemical Romance, Queen,Slayer,Megadeath, Slipknot,Nickelback,Black Sabbath,,Europe,Nirvana,Bon Jovi, Florence+the machine, DIO,SOAD,Placebo,Muse,HIM,Green day,paramore,the kinks, Guns n'roses,white lies,soundgarden,slash,skunk anansie,john lennon,aerosmith,ac/dc,panic at the disco,,rod stewart,the rasmus,cranberries,r.e.m,evanescence,linkin park, 30 seconds to mars,faith no more,the last goodnight,3 doors down

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka