Dodaj do ulubionych

Nowa szkoła...

31.08.11, 16:33
Witajcie Kociakikiss

Jak w temacie. Jutro idę po do nowej szkoły, liceum. Strasznie się boję, w sumie idę tam z koleżanką która uczyła się ze mną od podstawówki, ale to mi i tak humoru nie poprawia. Boję się, że nowe koleżanki mnie odrzucą, będą wytykać palcami, innymi słowy uwezmą się na mnie i nie dadzą spokoju Już miałam z nimi spotkanie nawet wydawały się fajne. Strasznie się boję jutrzejszego dniasad za bardzo nie wiem jak mam sobie poradzić z tym wszystkim. sad
Obserwuj wątek
    • smileyy776 Re: Nowa szkoła... 31.08.11, 16:43
      Trzeba żyć.Ja też jutro idę do nowej szkoły-gimnazjum.Będę sama...
      • niemampomyslu Re: Nowa szkoła... 31.08.11, 16:47
        jutro idę do gimnazjum, też się boję.
        • ania98 Re: Nowa szkoła... 31.08.11, 16:51
          ja tez idę do gimnazjum i też się boję
    • cyniczna Re: Nowa szkoła... 31.08.11, 16:52
      oj przestań rok temu tez szłam do liceum i miałam podobne obawy do Twoich.. oczywiście żadna z nich się nie sprawdziła poznałam fajne koleżanki klasę tez mam całkiem znośną. Myślę ze nie masz się czym martwić dasz rade wink
    • aaasia Re: Nowa szkoła... 31.08.11, 17:49
      Ja także idę do nowej szkoły (LO)..ale nie dociera to jeszcze do mnie.. bo nie myśle zbytnio o szkole.. Trzeba pozytywnie myślećsmilesmile..Dasz sobie radę.. Czymam za Cb kciuki wink
      • aaasia Re: Nowa szkoła... 31.08.11, 17:50
        aaasia napisał(a):

> Ja także idę do nowej szkoły (LO)..ale nie dociera to jeszcze do mnie.. bo nie
        > myśle zbytnio o szkole.. Trzeba pozytywnie myślećsmilesmile..Dasz sobie radę.. Czym
        > am za Cb kciuki wink
        Trzymam**- błąd..heh
    • sandrolaxd Re: Nowa szkoła... 01.09.11, 16:29
      Ja idę do gimnazjum, też się sram trochę. Najgorze jutro. ;/
      • anonimowaa No więc mineło ;/ 01.09.11, 17:35
        Wszystko było dobrze ale moja niby przyjaciółka zostawiła mnie usiadla z kims nowym w ławce. a Jak tam u was pierwszy dzień??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka