Dodaj do ulubionych

Forum fanów Jersey Shore

02.09.11, 21:50
Dużo juz jest takich wątków, więc założyłam o mojej kochanej ekipie big_grin
Myślę, że są tutaj jacyś fani, jak nie to porażka xD
No i 1. pytanko. Jak myslicie, będzie 5 sezon? Bo jak oglądałam zwiastun 4, to chyba Mike trafił do szpitala czy coś.
Mam nadzieję, że to nic poważnego.....
Jak coś wiecie, co relacjonujcie ;D
Obserwuj wątek
    • paulinka_us5 Odświeżam 02.09.11, 21:58
    • katsuumi_17 Re: Forum fanów Jersey Shore 02.09.11, 22:24
      Czasami oglądam, ale nie jestem maniaczką- tylko, kiedy nie mam co robić wink
    • rememberina Re: Forum fanów Jersey Shore 02.09.11, 22:48
      yay! kocham tą ekipę, ale dawno nie oglądałam... Situation trafi do szpitala? muszę nadrobic zaległości.
      • shadow_ Re: Forum fanów Jersey Shore 02.09.11, 22:58
        obejrzałam tylko dwa sezony i bodajże tylko trzy odcinki trzeciego. <: może nadrobię to kiedyś, ale nie mam teraz zbytnio ochoty.:q
        • jessicakaulitz Re: Forum fanów Jersey Shore 02.09.11, 23:14
          Ja oglądam jak trafię, ale ogólnie uwielbiam gości, chyba moje ulubione reality show na MTV xd
          • paulinka_us5 Re: Forum fanów Jersey Shore 03.09.11, 20:49
            Ja jestem maniaczką xD
            Wpadłam w obsesję, ciągle wydaje mi się, że widzę kogoś z Jersey Shore xD
        • zielinka_xd Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 13:13
          Nigdy o tym nie słyszałam . U mnie - " Najdziwniejsze lalki Barbie w historii " - zobacz i skometuj - darkness.blogi.kotek.pl/ . !!!!
          • zielinka_xd pomyłka 04.09.11, 13:15
            Kurde , co ja wygaduje przecież to Ekipa z New Jersey . Jaka ja głupia , ale nie , nie oglądam osobiście . Nie lubie tego. U mnie - " Najdziwniejsze lalki Barbie w historii " - zobacz i skometuj - darkness.blogi.kotek.pl/ . !!!! kiss
          • aguu1302 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:12
            Oglądam Ekipę z New Jersey i bardzo lubię big_grin ale nie wiem jak to będzie z 5 sezonem, bo nawet zapowiedzi 4 sezonu nie widziałam. Pożyjemy, zobaczymy wink
        • kawaiikimie Kawaii. 04.09.11, 16:39
          Oglądam, hahha, nie moge z tego programu. Oglądając ciągle się śmieje, to jedno z najlepszych programów na MTV, ale wolę Teen Mom. ;D
    • wilkolak Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 13:11
      podobno ma być
      • melody_soul Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 13:13
        oo, ja jestem fanką. big_grin zajebiści są ci ludzie, hahaha.
        i będzie 4 seria we Włoszech! ^^
    • meredith. Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 13:24
      obejrzałam kilka odcinków, ponieważ moja przyjaciółka aktualnie szaleję za ekipą, a zwłaszcza za Snooki i jej krokodylem.
    • afera101 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 13:31
      nie znam xD
    • bellacullenx Snooki ♥ 04.09.11, 13:49
      Kocham jej ostatni napad na któregoś z chłopaków i chcicę ; p
      Jezu.. ona jest prze słodka ; *
    • reneesme_cullen Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 13:49
      Ja też ich uwielbiamm serce. Mam nadzieję że będzie piąta, bo teraz będą puszczane po angielsku czwarty sezon, są we Włoszech. Ja osobiście uwilbiam Snooki.!serce. Ona jest moim guru.! Pauly też jedt odjazdwoy, chodzący budzik... Mike mnie czasami wkurza. Związek Ronna i Sammi mnie dobija. Lubię Jenni, Deene, Vinniego. Ich szef w Shore Store też jest mega. LOVE JERSEY SHORE.!!! serce serce serce
    • miley138 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 13:52
      Nie.
      Nie oglądam big_grin
    • adorable Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 14:05
      uwielbiam ich <3
      big_grin
    • czekoladka13 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 14:15
      uwielbiam to oglądać. Mam nadzieję,że bd kolejny sezon smile
      • dulus16 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 14:31
        uwielbiam ich ^^ a 5 sezon już kręcą albo nawet już jest nakręcony i jest on ostatnim niestety crying kończą go tam gdzie wszystko się zaczęło czyli w NJ ^^ a Mike był w szpitalu bo się pokłócił z Ronem i spadł ze schodów (tak czytałam)
    • kasandra_xxx Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 14:40
      Nie ogladam, bo nie lubie..
      Durne to takie ze brak slow. Wgl jak ci ludzie wygladaja.. masakra. sciana
    • angelina12 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 14:47
      Oglądam i uwielbiam

serce Snooki serce
    • buniaczek541 Re: beznadziejny jest ten program . 04.09.11, 14:49
    • domitila Jedna z największych fanek . 04.09.11, 14:51
      jestem jedną z największych fanek Jersey Shore , oglądałam każdy odcinek , każdego sezonu , i też przez wakacje również ,
      Będzie 5 sezon ekipy , lecz nie we Włoszech , ponieważ Ci co tam rządzą się nie zgadzają , są nawet zdjęcia z planu 5 sezonu , i chyba znów w New Jersey będzie .
    • patisobczyk Co do Ekipy. 04.09.11, 15:04
      Ja uwielbiam ten serial ;] Choć mój brat i mama ciągle się plują co ja oglądam że to mi robi wodę z mózgu ;d Ale ja ich uwielbiam! Szczególnie vinny'ego;D
    • xxmilaaaaxx Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:10
      ja kocham EKIPĘ Z NEW JERSEY! i nie wiem czy będzie 5 sezon ale mam nadzieję... bo co ja bd oglądać w niedzielne wieczory ?! hahaha big_grin kocham wszystkich, Snooki, Pauly'iego, Mike'a, Jay Woww, Deenę, Vinni'ego, Ronni'ego... no Sammi to akurat mnie wkurza, haha xd mam nadzieję że Sam i Ron nie są już razem... noo i zajebiści byli na VMA, hahaha xd jak Roonie siedział na Vinni'm podczas występu Lil Wayne'a hahaha big_grin dziś odcinek zerowyyy 4 serii Yayyyyy! RJ Berger też jest zajebisty!
      • misia_xd Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:22
        Kochaam To . ! < 33
        Gdzieś czytałam że 5 sezon bedzie w maju . ; D
        A dzisiaj obowiązkowo ogl nowe odcinki o 21 . ; *
        • paulinka_us5 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:34
          Oczywiście big_grin Już się nie mogę doczekać nowych odcinków big_grin
          Moja mama i tata sądzą, że to głupie, ale jak taty nie ma to mama ze mną ogląda xD
    • msthic Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:36
      może nie jest to świetne, ale raz za czas oglądnę .
    • k_laudii Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:41
      Już nagrywali 5 sezon bo mieli tyd. przerwy między 4-5 sezonem tak słyszałam ,ale może to jakies ploty
      • paulinka_us5 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:48
        Ja zaczynałam od 3. sezonu, bo leciał na MTV, dziś skończyłam i biorę się za 1. i 2.
        Widzę, że jest tutaj trochę o 5. sezonie, więc cieszę się wink
    • sanderstje10 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 15:56
      Mam nadzieje że już niedługo będzie w MTV 5 sezon, ja oglądam przez mtv.pl --> programy --> jersey shore. jak dla mnie jest to jeden z lepszych reality-show mimo tresci w nim zawartej. brawo dla mtv bo nie ma tam juz muzyki ale jest dżerzi szooooor ;D

about-inspirations.blogspot.com/
    • gabi_989 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 16:08
      Pierwszy raz o ty słysze smile
    • killedbylove Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 16:47
      uwielbiam EZN ! nana sa najlepsi ; )

mam nadzieje ze bd 5 sezon a 4 tez widzialam zwiastum no ze , polecieli do wloch i Snooki rozwaliłą samochód ! sciana sa swietni ; ))
      • gola. Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 17:13
        lubię oglądać, chociaż nie mam możliwości widzieć każdego odcinka. od czasu do czasu, też widziałam zwiastun. nie wiecie z jakiego powodu znajdzie się w tym szpitalu ?
    • fioletoweemo no uwielbiam ich .. 04.09.11, 17:21
      czytalam ze bd 5 sezon .. a co do 4 to sie nie moge doczekac tez widzialam zwiastun i beda wieksze kłotnie niz kiedykolwiek.. i wypadek i ten mike (jakby nacpany) .. dzisiaj ogladam (niedziela)
      serceserceserce
      • fioletoweemo przy okazji .. 04.09.11, 17:25
        .. pozdrawiam misie xd .. moją BFF <33
    • aniol1997 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 18:22
      Nie jestem jakąś maniaczką, ale zdarza mi się obejrzeć tongue_out tongue_outtongue_out
      • paulinka_us5 Re: Forum fanów Jersey Shore 04.09.11, 19:20
        U mnie trwają przygotowania do 4. sezonu.
        Jeszcze godzina i 40 minut. Chyba, nie jestem dobra z matmy xD
        piwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka