g_o_s_i_a 07.09.11, 20:35 Wolicie MCR czy Green Day? Z jakiego powodu? Ja uważam, że lepsi są MCR, są bardziej czadowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alivemurderer Re: MCR czy Green Day? 07.09.11, 20:50 nienawidze green day'a, i lubie mcr no wiec mcr Odpowiedz Link Zgłoś
lekko_prawdziwa Re: MCR czy Green Day? 07.09.11, 20:51 Oba zespoły są genialne i porównywanie ich, który lepszy jest nie lada wyzwaniem , obydwa zespoły mają w sobie coś fajnego dzięki czemu chętnie się ich słucham, ale sercem jestem bardziej związana z chemikami xoxo Lekko Prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Of course... 07.09.11, 20:55 ....Green Day. Dlaczego ? MCR jest niezłe, ale bez szału. A GD to po prostu zespół dla mnie, wszystko idealnie mi pasuję, Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Zdecydowanie My Chem, ale... 07.09.11, 20:57 Według mnie wątek nie jest potrzebny. Mam nadzieje, że nie wywoła to żadnych kłótni fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: MCR czy Green Day? 07.09.11, 21:06 My Chemical Romance, bo do GD nigdy nie byłam przywiązana, a do Chemików jestem. Tak czy inaczej wątek raczej niepotrzebny, bo tylko wywoła kłótnie fanów. c: Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: MCR czy Green Day? 07.09.11, 21:09 Green Day dlaczego? Jestem z nimi bardziej związana,bardzo lubię ich muzykę,ale MCR też bardzo lubię i szanuję.To wszystko kwestia gustu więc nie kłócić się ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: MCR czy Green Day? 07.09.11, 21:30 ja wolę Green Day, bo znam tylko ich piosenki, a MCR może tylko raz w życiu słyszałam .. Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: MCR czy Green Day? 07.09.11, 22:00 nie jestem fanką żadnego z nich, aczkolwiek strasznie lubię słuchać piosenek. nie potrafię wybrać, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: MCR czy Green Day? 07.09.11, 22:35 wolę MCR z powodu takiego, że pomimo iż mniej ich słucham ostatnimi czasy to dalej mój ulubiony zespół, a Green Day'a znam 3 piosenki na krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Zieloni. 08.09.11, 17:19 zieloni, ba. jeżeli chodzi o mcr, przeszedł mi już dwu miesięczny szał na nich. jak dla mnie są nudni i większość piosenek wpada mi w zwykły pop (ALE TO TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJE ZDANIE!) Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: MCR czy Green Day? 08.09.11, 17:10 Nie miałam zamiaru rozpętać tu żadnych kłótni, wątek założony z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: MCR czy Green Day? 08.09.11, 17:55 Nowy singiel Avril Lavigne - Wish you were here Koniecznie posłuchaj!!! Polecam!!! www.youtube.com/watch?v=FPUzxp4brQQ Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 10.09.11, 18:03 raczej nie powinno się ich porównywać , oba zespoły są świetne choć do MCR jestem bardziej przywiązana Odpowiedz Link Zgłoś