Dodaj do ulubionych

Wciąż żyjecie wakacjami ?

08.09.11, 17:57
Czy ,,przestawiliście się '' już na tryb szkolny ?
Ja już tak , ale większość mojej klasy zachowuje sie jak na wiecznych wakacjach. big_grin
A jak jest z Wami ?kiss
Obserwuj wątek
    • diekatja Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 08.09.11, 18:05
      Ja nadal żyję wakacjami : P
    • minaslia takk 08.09.11, 18:07
      nauczyciele jeszcze za bardzo nic nie zadają, więc czuję się jak na wakacjach : ) chociaż pogoda nie dopisuje(zresztą jak w te wakacje) ;//
    • blood_ Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 08.09.11, 18:22
      Nowy singiel Avril Lavigne - Wish you were here
      Koniecznie posłuchaj!!! Polecam!!!

www.youtube.com/watch?v=FPUzxp4brQQ
    • anja_ Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 09.09.11, 20:22
      tryb szkolny c;
      • milusia22 Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 09.09.11, 20:40
        mieszane :3 chodzę spać jak na wakacjach (ok 12-1 może wcześniej) lecz niestety rodzice nie pozwalają wylegiwać się w cieplutkim łóżeczku od 10.30 czy 11
        o 6.30 pobudka i do szkoły. masakra! i jeszcze mam ch.......y plan lekcji
    • blondzia Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 09.09.11, 20:39
      Ja to chcę,żeby rok szkolny się skończył bo chcę skończyć 3 klasę gim jak najszybciej !!!
    • gorzata.14 Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 09.09.11, 20:43
      To wstawanie po godzinie 6 od razu mnie przestawiło na rok szkolny xd
    • rememberina Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 09.09.11, 20:48
      ja zyję wakacjami, jeszcze nie przystosowałam się do trybu 'dziennego' big_grin
    • meredith. Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 09.09.11, 20:51
      zatrzymałam się gdzieś tak na 27 sierpnia, nie wiem czemu cały czas wydaje mi się, że jest ten dzień, ale spokojnie sobie wakacjuję ;*
    • kropeczka23 -,- 09.09.11, 20:51
      ja tak jak ty. ; ] i moja klasa też dziczeje XD
      • hilary_fanka Re: -,- 09.09.11, 21:26
        Ja niestety tak! Właśnie rozpoczęłam naukę w trzeciej gimnazjum i jestem przerażona. W klasie pierwszej mieliśmy dwa tygodnie na klimatyzację w nowej szkole, praktycznie cały wrzesień był lajtowy. W drugiej było ciężej, bo już dwudziestego rozpoczął się deszcz sprawdzianów i prac domowych. Tym razem jest jeszcze gorzej : dziś dziewiąty, a ja mam przed sobą cały weekend kłucia znienawidzonej przeze mnie pip pip pip ( pomińmy epitety) biologii. A ja wciąż chce czytać, oglądać US Open, Kochane Kłopoty i pisać. Liczę,że po jutrzejszym zakuwaniu uda mi się przestawić, bo co dzień rano budzę się z myślą,że nie dam rady. Nie wstanę, nie wytrzymam siedmiu lekcji, nie odrobię prac domowych, nic mi się nie uda. sciana
    • niegrzeczna... Re: Wciąż żyjecie wakacjami ? 09.09.11, 21:37
      nieeee .... uncertain ja nadal żyję wakacjami i chcę już następne !!big_grin
    • shadow_ nie. 09.09.11, 21:37
      przestawiłam się już, lekcje zadają od początku. <:
      • lena_ Re: nie. 09.09.11, 23:26
        wciąż mam wakacje :d
        nawet zadanie nie pomagają przestawić mi się na tryb szkolny ;3 haha big_grin
        • smileyy776 Re: nie. 18.09.11, 10:17
          Nie jeszcze się nie przestawiłam próbuję się kłaść o 22.00 ale i tak zasypiam później,a najgorzej rano wstawać ustawiam sobie budzik na 6.45 i tak wstaje o 7.00 strasznie mi się nie chce wstawać i wtedy zawsze myślę sobie o wakacjach i jeszcze gorzej jestem zła...
    • inbloom *______* 19.01.12, 13:04
      emm..jest styczeń , ale żyje wakacjami .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka