Dodaj do ulubionych

Którą Avril wolicie ?

09.09.11, 21:09
Która Avril wydaje Wam się lepsza , za czasów Girlfriend , zbuntowana nastolatka ... czy teraz ... nie wiem co powiedzieć ... taka panna ? uncertain

Ja osobiście uważam , że ta nowa Avril to zupełnie ktoś inny , jej piosenki nie są już takie dynamiczne jak kiedyś , nie są pełne tego czegoś , np. do when you're gone , mi się chce płakac , szkoda że już nie ma takich gwiazd :[
Albo już z nowszej Avril - Complicated, ten początek co to jest ?
Jakieś aha , yhy ..
Sama piosenka jest piękna , alee ... szkodaa gadać sad
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • stayaway *______* 09.09.11, 21:12
      wolę ją jako zbuntowaną nastolatkę , no ale niestety dorosła wiecznie taka nie będzie.
      • afera101 Re: *______* 09.09.11, 21:13
        wiadomo :[
    • good_enough Re: Którą Avril wolicie ? 09.09.11, 21:14
      Avril ciągle się zmienia, praktycznie co kolejna płyta to nowy wizerunek. Ja lubię Avril z dwóch pierwszych płyt tak chyba najbardziej. Później też byłaby fajna, może gdyby nie tyle różu, ale w jakimś stopniu pozostałą sobą. A teraz tak się zmieniła bardziej, dojrzała i nie jest tą samą Av, która była dziewczyną skejtera i która była najlepszą cholerną rzeczą. Aczkolwiek jej nowe kawałki, mimo tego, że w większości to smutasy, to je kocham big_grin
    • anahi_loveyou Re: Którą Avril wolicie ? 09.09.11, 21:17
      stara Avril <3. uwielbiałam ją zbuntowaną i wtedy miała najlepsze piosenki . teraz nie za bardzo mi się podobają
    • abbey_girl Na pewno nie TBDT... 09.09.11, 21:25
      ....LG i UMS według mnie najlepsze. Potem Avril jak dla mnie była za bardzo przesłodzona.....a GL słucham rzadko. I nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi z Complicated.
      • afera101 Re: Na pewno nie TBDT... 09.09.11, 21:28
        Ja proponuję , włącz piosenkę , przesłuchaj początek , jakieś mhm , aha , this not like this ...
        • abbey_girl Re: Na pewno nie TBDT... 09.09.11, 21:34
          Znam Complicated na pamięć....
          • afera101 Re: Na pewno nie TBDT... 09.09.11, 22:02
            Nie dziwny , trochę początek ?
            • abbey_girl Re: Na pewno nie TBDT... 09.09.11, 22:07
              Nie może i dziwny, ale piosenka wciąga cool
              • afera101 Re: Na pewno nie TBDT... 09.09.11, 22:37
                też tak uważam , piosenka jest piękna , jak napisałam :]]
    • oluskka Re: Którą Avril wolicie ? 10.09.11, 10:55
      W sumie, to ja też wolę tą starą Avril, ale ona ma już 27 lat ! Nie może być już zbuntowaną, szaloną dziewczynką, bo już troche za stara na to jest, i musi troszeczkę spoważnieć wink
    • mroweczka_xxx Re: Którą Avril wolicie ? 10.09.11, 12:48
      Ja ją ciągle lubię - ale najlepsza była jako zbudnotwana nastolatka big_grin
      lubię jej piosenki, ale z tych nowych najbardziej podoba mi się "wish you were here", a z poprzednich : "Complicated", "My happy ending", "Nobody's home".... i dużo innych ;P Ale chyba te początkowe piosenki były najlepsze ;D
    • drabina Re: Którą Avril wolicie ? 10.09.11, 12:54
      Nową Avril.<3
    • lace Re: Którą Avril wolicie ? 10.09.11, 18:11
      Jak miałam ok. 10 lat to pokochałam piosenki ze starszych płyt Avril. Aktualnie bardzo rzadko jej słucham. Trzeba mieć jednak na uwadze to, że Avril już dawno nie jest nastolatką i trochę mnie w sumie irytuje, że się na taką kreuje (zrymowało mi się tongue_out)
      • afera101 Re: Którą Avril wolicie ? 10.09.11, 18:16
        Powiem Wam że jak tylko zobaczę teledysk do When you're gone to płaczę , ja lubię Avril od małego , zaczęło się od Girlfriend , nie słuchałam jej od ... bardzo dawna , i jakoś teraz powróciłam ;\
        Jednak tamtej Avril nikt nigdy nie zastąpi , będzie tylko więcej Bieberów i Gomezówny uncertain
        • abbey_girl Re: Którą Avril wolicie ? 10.09.11, 18:26
          Nie dobijaj, proszę.

Avril nastolatką już nie jest, a dużo tekstów jej tekstów było ambitniejszych jak nią była. Np. nie wiem jak was, ale mnie tekst, że jest szaloną su.ką nie za bardzo przekonuje....
    • lulalolu ....... 10.09.11, 18:26
      PRZECIEŻ KURNA GIRLFRIEND JEST NOWSZE NIZ COMPLICATED -.- sciana

A tak wogóle to wole starszą
    • wiki3113 Więc... 10.09.11, 18:30
      Najlepsze są moim zdaniem piosenki z Under my skin.Let go też jest bardzo fajną płytą.TBDT raczej nie mój klimat no kilka fajnych piosenek jest np.When you're gone.Najnowsza płyta też mi się podoba chociaż to już nie to samo.

A tak po za tym napisałaś coś takiego
      > Albo już z nowszej Avril - Complicated, ten początek co to jest ?
      Wiesz,że Complicated jest jej pierwszym singlem???Więc to nie jest ,,z nowszej Avril" no chyba,że coś źle zrozumiałam.
    • abbey_girl Re: Którą Avril wolicie ? 10.09.11, 18:39
      Nie mówiąc o tym, że Av najbardziej zbuntowana była przed TBDT....
    • killing_lies Re: Którą Avril wolicie ? 24.09.11, 11:30
      'Complicated' to akurat jedna z najstarszych piosenek Lavigne. : ]
      Wiem, bo kiedyś słuchałam.
    • paramorehayley_ są dwie? 24.09.11, 11:45
    • sanique Re: Którą Avril wolicie ? 24.09.11, 11:48
      Wydaję mi się, że Avril od zawsze była komercyjnym produktem, teraz kiedy stała się kobietą po prostu zmieniła trochę swój styl na bardziej kobiecy - no bo ile można być zbuntowaną nastolatką? (Ludziom by się w końcu to znudziło...). Piosenki Avril też ma dość słabe, te starsze jak i te nowe. Tylko za czasów 'Let Go' i 'Under My Skin' było więcej rock'a a teraz jest więcej cukierkowego pop'u. jedyną dobrą płytą Lavigne było 'The Best Damn Thing', w niej Avril miała jakby to powiedzieć swój własny styl, trochę rockowy, trochę popowy.
    • laura.pl Re: Którą Avril wolicie ? 20.10.11, 20:36
      Mi osobiście bardziej podoba się Avril z czasów "zbuntowanej nastolatki", chociaż teraz też ma swoje atuty smile
    • justa28t Re: Którą Avril wolicie ? 26.01.12, 20:34
      Wolę ją taką, jaką jest teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka