zaczarowana16 11.09.11, 14:34 hej ,mam pytanie znacie jakie smutne piosenki lub książki? Jak możecie podajcie autora ,tytuł , lub wykonawce .Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaroxana Re: smutne piosenki 11.09.11, 14:41 My Chemical Romance - Cancer My Chemical Romance - The ghost of you My Chemical Romance - Disenchanted My Chemical Romance - Demolition Lovers (bardziej poruszająca niż smutna ale niech będzie) My Chemical Romance - I dont love you Green Day - Wake me up when september ends Metallica - Fade to black Metallica - One Rod Stewart - Sailing Dżem - Do kołyski John Lennon - Imagine The Beatles - Yesterday Guns n'roses - Dont cry Queen - Bohemian Rhapsody Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: smutne piosenki 11.09.11, 14:59 michael jackson- earth song tokio hotel - vergessene kinder tokio hotel - spring nicht tokio hotel - geh (to jest szczególnie smuutne) lil wayne - how to love lil wayne ft the game - my life eminem - when i'm gone britney spears everytime 2pac - ghetto gospel Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia tuuu 12.09.11, 12:16 Nie wiem czy te piosenki będą ci się podobały bo każdy ma inne gusta muzyczne no ale podam ci smutne piosenki których słucham kiedy mam ochotę : Selena Gomez - Ghost Of You. Moim zdaniem najpiękniejsza piosenka Sel Ashley Tisdale - Me Without You Hilary Duff - Who`s That Girl smutna ale refren dodaje energii Ashley Tisdale - What If Miley Cyrus - Stay.Ta piosenka ze mną wiele przeszła Miley Cyrus - The Climb.Moje dwie koleżanki kochają to piosenkę Ashley Tisdale - No Princess.Kocham to ,ta piosenka też ze mną wiele przeszła Selena Gomez - The Way I Loved You Ashley Tisdale - Suddenly Mam nadzieję,że coś przypadnie ci do gustu Myślę,że wysłuchasz te piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
sara297 Re: tuuu 14.09.11, 16:39 akademia wampirów co prawda dopiero 4 książka jest wyciskaczem łez ale... no i z tęsknoty za judy prawdziwy wyciskacz łez dam ci opis Pięcioletnia Judy zaginęła osiem lat temu, ale jej starsza siostra Kim wciąż nie potrafi się uwolnić od poczucia winy. Feralnego popołudnia Judy była pod jej opieką. Pewnego dnia, po latach, pojawiają się ślady prowadzące do rozwiązania zagadki zniknięcia dziewczynki. Może to, że Judy żyje, nie jest tylko na nowo obudzoną nadzieją jej rodziców i siedemnastoletniej siostry? Śledztwo, którego podejmuje się Kim, przyniesie bolesne, ale oczyszczające dla całej rodziny zakończenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpunk Re: smutne piosenki 12.09.11, 18:53 Kings of Leon- Pyro Coldplay- Yellow Myslovitz- Chciałbym umrzeć z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
sometimes Re: smutne piosenki 14.09.11, 11:38 pih-przyjaciele grubson-naprawimy to pih-zbyt dużo bólu beyonc-1+1 audio edyta bartosiewicz-skłamalam kayha-za późno jest ich bardzo dużoooo ! zależy czego słuchasz . Odpowiedz Link Zgłoś
tanya155 Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:41 Avril Lavigne Get over it Evanescence- Hello Przy tych dwóch piosenkach mogłabym płakać ilekroć je słyszę. szczególnie przy pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia909 Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:16 hm . adam lambert - whataya want from me . jeden osiem l - jak zapomnieć . Reik - sabes luis fonsi - nada es para siempre Lady Antebellum - need you now < uwielbiam przy niej przemyśać różne sprawy > WzR - cały mój świat jopel kejo ft. PiH - nigdy nie było wczoraj verba - młode wilki 7 . jak wczesniej było wspomniane , to zalezy czego słuchasz .. Odpowiedz Link Zgłoś
rasmusfan Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:23 piosenka hmm Łzy - Anastazja jestem książka to wg mnie mam dwie przy których ryczałam "Oskar i pani róża" i "Dziecko Noego"- Eric Emmanuel Shmitt wszystkie jego książki są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:23 Ron Pope - A drop in the ocean Within Temptation - All I need Robbie Williams - Angels Beyonce - Broken-hearted girl Adele - Hometown glory Adele - Someone like you Adele - Turning tables Lifehouse - It is what it is Marillon - Kayleigh Lil Wayne - Runnin Sting - Shape of my heart Alicia Keys - Un-thinkable niektóre nie mają smutnych tekstów, ale muzyka jest poruszająca. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: smutne książki 14.09.11, 16:25 jeśli chodzi o książki to zdecydowanie: Antoine De Saint Exupery - Mały Książę Eric-Emmanuel Schmitt - Oskar i Pani Róża czyli moje ulubione książki :3 Odpowiedz Link Zgłoś
magda940703 Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:25 z książek to "Ostatnia piosenka" i "Oskar i pani Róża" a z piosenek to nie wiem, ja przy piosenkach nie płacze Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 . 14.09.11, 16:29 Ja przy piosenkach i książkach nie płaczę więc nie pomogę xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulucha Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:33 Christin Aguilera- Hurt Katy Perry-Thinking of you Demi Lovato-Skyscraper Celine Dion - My Heart Will Go On Sylwia Grzeszczak-Sen o przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
siter. Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:39 z książek polecam 'trzy metry nad niebem' fredrico moccia- nie jest całkiem wzruszająca, momentami. z piosenek: three days grace- last to know downface- alone apocalyptica- not strong enough barcelona- come back when you can evanescence- lithium seether- blister metallica- the unforgiven seether- never leave three days grace- pain seether- breakdown seether ft. amy lee- broken the moody blues- nights in white satin i oczywiście temat z filmu Requiem for a Dream tylko nie wiem czy lubisz bez tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
banal_princess Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:43 Z książek, takim wyciskaczem łez, dla mnie jest "Ostatnia piosenka" Nicholasa Sparksa. W kilku momentach łzy same leciały mi po twarzy. A co do piosenek... "Goodbye" Jessica Lowndes. "Yo si creo en las hadas" Anahi "Zostań" Jula&Tłoku "My immortal" Evanescence i pewnie kilka innych, o których przypomnę sobie później Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:57 Coldplay-The scientist Avril Lavigne-Innocence Adele-Someone like you Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: smutne piosenki 14.09.11, 16:58 hmm .. Sylwia Grzeszczak - Sen o Przyszłości <3 Super, polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: smutne piosenki 14.09.11, 17:10 jak dla mnie najbardziej smutne to : alan baski & liber tak miało być . i stok - wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: smutne piosenki 14.09.11, 17:23 Taylor Swift-Back to December Miley Cyrus-Been here all along Taylor Swift-Crazier Demi Lovato-Don't forget Miley Cyrus-Don't wanna be torn Miley Cyrus-Every part of me Miley Cyrus-Forgivnes and love Selena Gomez-Ghost of you Miley Cyrus-Giving you up John Williams-Hedwig's theme Taylor Swift-If this was a movie Taylor Swift-Invisible Taylor Swift-Last kiss Taylor Swift-Love story Taylor Swift-Mine Lemoniada gada-More than a band Miley Cyrus-My heart beats for love Taylor Swift-Never grow up Chris Brown-Next 2 you Debby Ryan-Open eyes Demi Lovato-Rascacielo Maroon 5-She will be loved Demi Lovato-Skyscraper Miley Cyrus-Stay Taylor Swift-Teardrops on my guitar Taylor Swift-Tim McGraw Miley Cyrus-Wherever I go Taylor Swift-White horse Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzyca_1 ;) 14.09.11, 17:23 " Ps kocham cię" Cecelia Ahern. Zarąbista książka ! Na prawdę polecam !. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: ;) 14.09.11, 17:29 a z książek to "Ostania piosenka" i "Jesienna miłość" obie Nicholasa Sparksa Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: smutne piosenki 14.09.11, 17:27 Green Day - Wake Me Up When September Ends i Macy's Day Parade Avril Lavigne -Slipped Away, When Your Gone i Everybody's Hurts "Ostatnia Piosenka" Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka2404 Re: smutne piosenki 14.09.11, 17:46 mam coś na prawdę pięknego. Zawsze się przy tym wyciszam www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg www.youtube.com/watch?v=sJWildQKC5U www.youtube.com/watch?v=zwFS69nA-1w www.youtube.com/watch?v=H3ijI3x7G6o www.youtube.com/watch?v=mCc1lz2sieA&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
witoosz. :) 14.09.11, 18:17 jeśli smutne piosenki to polecam kawałek z filmu "szkoła uczuć" you are my hope piękna piosenka ! film także, idealny na babskie wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: :) 14.09.11, 18:27 witoosz. napisał(a): > jeśli smutne piosenki to polecam kawałek z filmu "szkoła uczuć" you are my hope > > piękna piosenka ! film także, idealny na babskie wieczory Ta piosenka to nie "you are my hope", tylko "Only Hope". Wykonuje ją zespół Switchfoot. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi251 smutne piosenki.? caaała masa.! 14.09.11, 18:25 ostatnio nie wiem dlaczego zaczęłam właśnie słuchać smutne piosenki, więc mogę Ci podać parę tytułów. Adele- 'Someone like you' Demi Lovato- 'Skyscraper' Maddi Jane- 'Impossible' (cover) Birdy- 'Skinny love' Sara Bareilles- 'Breathe again' Jason Walker- 'Down' Sara Bareilles- 'Gravity' One Republic- Say (All I need) One Republic feat. Sara Bareilles- 'Come home' Więcje nie pamiętam, ale mam nadzieję, że pomogłam. Miłego słuchania.! Odpowiedz Link Zgłoś
martuss..ssek Re: smutne piosenki 16.09.11, 18:04 Demi Lovato- Skyscraper Miley Cyrus- Wherewer I go Avril Lavigne- When Your Gone Miley Cyrus- I'll always remember you. ( przy tej ostatniej pomyślałam o moim zmarłym dziadku i długo płakałam. I tak za każdym razem...) A z książek to polecam i książkę i film "Ostatnia piosenka". Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: smutne piosenki 14.09.11, 18:25 Metallica - Fade to black Guns n' Roses - Don't cry Myslovitz - W deszczu maleńkich żółtych kwiatów O.N.A. - Mrok; Niekochana Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
selena010 Re: smutne piosenki 14.09.11, 18:48 Och.... James Blunt -Goodbye My Lover Przy tej piosence łatwo się wzruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
coliex Książka i piosenka 14.09.11, 19:27 Jeden raz w życiu popłakałam się czytając książkę ("Spotkamy się kiedyś w moim raju") i dwa razy słuchając muzyki (Within Temptation- "Somewhere" oraz Nightwish- "Forever Yours") Odpowiedz Link Zgłoś