Dodaj do ulubionych

Antidral- POMOCY!!!

14.09.11, 21:37
Ostatnio kupiłam sobie antidral. w ulotce pisało aby stosowac rano, ale słyszłam od innych, że można wieczorem. no i stosowałam wieczorem, no i po pierwszym zastosowaniu było świtnie i wgl. ale za drugim zaczeły mi sie krostki pod pachami pojawiac i miałam czerwone;/;/
prosze pomóżcie mi, nie wiem czy ja źle stosuje czy co, ale zawsze wieczorem czekałam az mi pachy wyschna i dopiero kładłam sie spac.
Już go nie używam, a chciałaby bym;p
może któraś z was używa go?? prosze kotkowiczki o rade co mam zrobic kisskiss
Obserwuj wątek
    • norrmalna Re: Antidral- POMOCY!!! 14.09.11, 21:57
      A stosowałaś na suchą skórę? Mi też się pojawiały, ale już ich nie ma. I też czytałam, że lepiej jest używać go wieczorem i zmywać rano, więc tak robię. A i nie polecam stosować przed tym depilacji, bo będzie boleć i to bardzo.
      • norrmalna Re: Antidral- POMOCY!!! 14.09.11, 21:58
        A stosowałaś na suchą skórę? Mi też się pojawiały, ale już ich nie ma. I też czytałam, że lepiej jest używać go wieczorem i zmywać rano, więc tak robię. A i nie polecam się depilować przed tym, bo będzie boleć i to bardzo.
        • noicomipowiesz Re: Antidral- POMOCY!!! 29.09.11, 16:37
          Ja stosuję już od ponad roku i nic takiego mi się nie pojawiło. Na mojej ulotce było napisane żeby lek stosować co 2 - 3 dni, więc nie wiem dlaczego tak robisz. Ja jak smaruję, to mi starcza na 5 dni !!!! Moim zdaniem zdecydowanie za często go używasz !!!
    • ann_eta Re: Antidral- POMOCY!!! 01.10.11, 18:14
      stosuj co dwa dni, wieczorem, bo może odbarwiać odzież. jak ja używałam to strasznie mnie szczypało, ale przyzwyczaiłam się, trochę czerwone może być, bo Antidral trochę podrażnia skórę. Nie używaj go na świeżo ogolone pachy, bo będzie zwijać się z bólu -.-
    • eryka Re: Antidral- POMOCY!!! 11.10.11, 18:26
      Ja stosuje zawsze na noc, rano zmywam. No koniecznie musisz odstawić antidral jak robisz depilację! I nie stosuj go codziennie, jak bardzo się pocisz to max co dwa dni nie częściej bo podrażnisz sobie skórę i za szybko ją przyzwyczaisz do preparatu i przestanie działać. Antidral silnie działa ja na początku miałam podrażnioną skórę ale po jakimś czasie przeszło.
    • gorzata.14 Re: Antidral- POMOCY!!! 13.10.11, 18:54
      Kiedyś to używałam . I nic mi się nie działo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka