Dodaj do ulubionych

Egzamin gimnazjalny z języka i nowa podstawa.

18.09.11, 18:52
To pytanie kieruję do osób, które w tym roku będą pisać egzamin gimnazjalny. Jak zapewne wiecie do wtorku upływa czas na oddanie zaświadczeń dotyczących pisanego przez was testu z języka. Dlatego mam pytanie.. Czy jeśli ktoś pisze rozszerzony to pisze dwa testy ; podstawowy i rozszerzony osobno ??

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • meredith. Re: Egzamin gimnazjalny z języka i nowa podstawa. 18.09.11, 18:57
      tak, piszemy i podstawowy i rozszerzony. nie wiem jaki jest w tym sens, ale cóż (;
      • charlotte__ Re: Egzamin gimnazjalny z języka i nowa podstawa. 18.09.11, 19:00
        Aha.. No rzeczywiście bez sensu biorąc pod uwagę fakt, że rozszerzony i tak się nie liczy do punktów ..
        • charlotte__ Re: Egzamin gimnazjalny z języka i nowa podstawa. 18.09.11, 20:47
          odświeżam.
          • miley138 Re: Egzamin gimnazjalny z języka i nowa podstawa. 25.09.11, 23:48
            Weź mi nie przypominaj angry

Co my za króliki doświadczalne robimy?
            Jesteśmy tylko dziecmi ile możemy zakuwać?
            Całe noce i dnie ? shock

Też nie widzę w tym żadnego sensu.
            Czuje się jak maturzystka...
            • zakochanie ale maturę też będziemy mieć interesującą. 26.09.11, 18:37
              ja piszę rozszerzony, bo miałam angielski w podstawówce. zresztą, jeżeli chodzi o angielski to wogóle się nie martwię, bo już dziś napisałabym test na max punktów.

a co do reszty? no nie ma co, tylko napisać skargę do MEN-u, CKE, z donosem na pannę Katarzynę H. po co nam dodali oddzielnie historię z wosem? a po co podzielili część matematyczno-przyrodniczą? w mojej szkole nauczyciele załamują ręce, nad poziomem obecnej wiedzy wśród uczniów. co tydzień całą klasą obowiązkowo musimy zostawać w szkole, po lekcjach dwie godziny na powtórkę z każdego przedmiotu. porażka na całej linii.

ha, i niby jestem w grupie 'zaawansowanej' z angielskiego, a większa większość mojej grupy ma problemy rozwiązać pierwsze tematy z repetytorium, a co dopiero napisać meila czy dłuższą wypowiedź.
      • superrrr TUTAJ 01.10.11, 22:20
        wygląda to tak , że przychodzisz np. na 9 egzamin z języka i piszesz 60 min wersję podstawową kilka minut przerwy i drugie 60 min wersja rozszerzona. Przynajmniej tak u mnie w szkole tłumaczono.
    • g_o_s_i_a Re: Egzamin gimnazjalny z języka i nowa podstawa. 26.09.11, 18:51
      u nas osobno się pisze big_grin
    • trufla Re: Egzamin gimnazjalny z języka i nowa podstawa. 26.09.11, 18:58
      Tak. Głupota bo tylko podstawa się wlicza. Więc po co marnować czas jeszcze na rozszerzenie? Kompletny brak myślenia w tym momencie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka