serduszko13 28.09.11, 19:56 Heeej. Macie jakieś pomysły na prezent na Dzień Chłopaka dla przyjaciela? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plotkarka002 Re: Prezent... 28.09.11, 20:05 perfum, jakaś gra video, coś co lubią chłopaki... Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Prezent... 28.09.11, 20:13 hmm , może : jakiś ciekawy breloczek szalik lub rękawiczki może nagraj mu płytę z jego ulubionymi piosenkami . a jeśli to ma być jajowy prezent to : kolorowanki i kredki ieluszkę lub bokserki w serduszka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Prezent... 28.09.11, 20:44 Proponuję takiego "klikacza" z reklamy Axe ; ) Tylko niestety niewiem, gdzie można dostać.. koleżanki z gimnazjum takie mają i zamierzają im dać xD propozycje : - kubek, taki z fajnym nadrukiem np. "Boss" lub z wąsami mustache - koszulkę - breloczek - maske batmana xD (rok temu, na Dzień Chłopaków daliśmy im takie ;D) , można zrobić samemu - misia - mase jakichś żelek . .. Odpowiedz Link Zgłoś
amaz Re: Prezent... 29.09.11, 11:49 ten klikacz nazywa się licznik podrywacza i można go kupić w sklepach Toys4Boys. A ja akurat wczoraj napisałam o nim na moim blogu o prezentach Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Prezent... 29.09.11, 15:20 wystarczy wejść do jednej z pobliskich księgarni, można znaleźć tam rzeczy specjalnie na tę okazje (: Odpowiedz Link Zgłoś
itmustbecherry Re: Prezent... 29.09.11, 16:42 To jak taki jeden 30zł kosztuje, to po ile one się skłądały ;DDD.. ?! Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Mam wyjebane na jutrzejsze święto . 29.09.11, 16:51 Nie cierpię chłopaków z klasy i nie bd się składać na żadne dla nich prezenty mam to gdzieś . Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Prezent... 29.09.11, 18:04 blondzia1 : Jeśli nie masz bardzo poważneo powodu to to jest chore . To tylko ludzie .. A na dzień kobie prezent zechcesz , nie ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Prezent... 30.09.11, 00:00 Oni nam nic nigdy nie kupują to mi im też Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe124 Re: Prezent... 30.09.11, 11:50 Hhehehe jasne ja z przyjaciółką kupiłam naszemu przyjacielowi śliniaczek haha dałyśmy mu wczoraj zaczął się śmiac . Już sie boje co on kupi Nam na święta bo my zawsze Sobie prezenty kupujemy Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Prezent... 01.10.11, 17:37 Nasi w szkole mieli imprezę na wychowawczej. Wyciągali jabłka z wody bez pomocy rąk, potem jedli jabłka bez pomocy rąk, a później dostali białe koszulki, na których do końca lekcji wypisywałyśmy pisakami takie teksty jak: "Super facet", "Ale Ciacho" itp. Podobało im się, a nawet chodzili w tych koszulkach cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś