alice.... Re: Co dziś robicie? 01.10.11, 19:47 zbiórka harcerska na wsi. ognisko, gra w studnie etc.,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Co dziś robicie? 13.02.12, 15:56 Siedzę w domu... Ale nie nudzę się! Odpowiedz Link Zgłoś
danka_96 Re: Co dziś robicie? 01.10.11, 14:26 Na pewno bd siedzieć w domu przed kompem, czytać książkę i może na zakupy do biedronki z mamą xD Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Co dziś robicie? 01.10.11, 14:28 mam zamiar zrobić zadania itp żeby w niedziele mieć wolne a wieczorem ide na karate Pierwszy raz w tym roku szkolnym, bo wcześniej nie mogłam ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Co dziś robicie? 01.10.11, 17:34 W domu siedzę cały dzień i przed komputerem,trochę lekturę czytałam.Słucham cały dzień muzyki Dee Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Co dziś robicie? 01.10.11, 18:26 mam zamiar poogladać "500 dni miłości". Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Co dziś robicie? 01.10.11, 19:33 sprzątałam, odpoczywałam za słonku w ogródku z moim psem, byłam na sesji zdjeciowej i była też rodzinka ^^ baaardzo ciekawy i fajny dzien xD Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Co dziś robicie? 01.10.11, 19:36 sprzątałam dzisiaj, umyłam nawet mikrofalówkę od środka. było ciepło, więc poszłam zagrać w siatę w krótkim rękawku, właśnie wróciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Co dziś robicie? 28.10.11, 20:56 do końca doby zostały 3 godziny.. Komputer.! : D Odpowiedz Link Zgłoś
mohito_ Re: Co dziś robicie? 31.10.11, 16:55 za chwilę idę po coś do picia, później oglądnę dr. house i poczytam eragona ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Co dziś robicie? 31.10.11, 17:02 napisałam rozprawkę, zrobiłam zadania testowe i przeczytałam kawałek "Pana Tadeusza" a teraz nie robię nic Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Co dziś robicie? 10.02.12, 21:37 dzisiaj byłam w szkole, potem zjadłam obiad coś pooglądałam i jakoś zleciało.. a w tej chwili odpowiadam na twój post i za pewne zaraz pójdę się myć.. i spać.. Odpowiedz Link Zgłoś
hejkaa Re: Co dziś robicie? 10.02.12, 22:15 dzisiaj to już raczej nic, pójdę spać (bo jest 22:15). więc może powiem co będę robić jutro? poczytam książkę, pójdę na spacer, pouczę się, a wieczorem będę oglądać film z gorącą czekoladą. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Co dziś robicie? 03.03.12, 18:04 ja dzisiaj pomogłam zrobić coś siostrze, napisałam sprawozdanie na polski i teraz siedzę, słucham muzyki i siedzę na kocie.. potem może pójdziemy do wujka.. no i dzień zleci.. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Co dziś robicie? 16.03.12, 19:47 dziś byłam w szkole, było bardzo fajnie. potem jadłam obiad, następnie poszłam z mamą i siostrą na zakupy, spotkałam się z koleżankami jeszcze.. potem na Drogę Krzyżową.. i do domu .. na ciasto i herbatę. a teraz siedzę przed kompem i słucham muzyki ogólnie ten dzień był bardzo śmieszny, wesoły i super dobry dziś mam humor Odpowiedz Link Zgłoś
magic1504 Re: Co dziś robicie? 25.04.12, 18:07 Uczę się czasowników nieregularnych z anglika. Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: Co dziś robicie? 27.04.12, 22:17 Pojechałam do poradni endykronologicznej we Wrocławiu, by dowiedzieć sie że nie urosne (mam 149 cm wzrostu) i ze Polski personel pracuje w zadupiu typowym dla PRLu i Komuny, a w tym pomieszczeniu były niepełnosprawne dzieci, a wiec troche higieny pracy by należało i BHP to juz w ogole. Potem poszłam z koleżanką na spacer, wróciłam i siedze na komputerze piszac z kolegami i graja w League Of Legends. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Co dziś robicie? 29.04.12, 18:38 byłam na spacerze w rynku,potem w galerii i na obiedzie w restauracji.potem byłam u cioci 2h i teraz w domu siedze Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Co dziś robicie? 27.04.12, 23:13 Więc po kolei. Rano byłam w szkole na dniu otwartym w liceum, potem poszłam na jedną lekcję do szkoły, następnie wróciłam do domu na 2 godziny po czym poszłam na spacer, później szłam na mszę i na oazę, do domu wróciłam o 22.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Co dziś robicie? 14.08.12, 23:29 ja dziś prawie cały dzień przesiedziałam na kotku Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Co dziś robicie? 25.03.13, 15:41 Dziś koncert Biebera w PL. Jeśli znajdę transmisje live będę oglądać, a tak to jeszcze nie mam planów. Odpowiedz Link Zgłoś