noicomipowiesz 10.10.11, 18:14 Tak jak w temacie . Aa... I jeszcze coś, czy mogłybyście mi powiedzieć czy bardzo macie zniszczone i co ile dni prostujecie włosy ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yorkie Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 18:29 Ja prostuję codziennie, zdarzy się, że 2-3 razy na dzień (przed jakimś wyjściem itp.). Hmm... pewnie i mam zniszczone, ja sama jakoś nie potrafię tego ocenic ;D Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 18:41 nie, nie mam zamiaru w przysżłości wyglądać jak miotła. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Prostujecie włosy ? ;) 12.10.11, 17:52 Jak odpowiednie się nie dba o swoje włosy, to i bez prostownicy można mieć miotłę. Wszystko zależy, czy zabezpieczamy włosy przed temp. i to jaką mamy prostownicę, ja kilka miesięcy temu kupiłam z keratynowymi płytkami i jest świetna. A prostuję dwa/raz w tygodniu. Bo jak wyprostuje raz to potem do następnego mycia mam proste. Odpowiedz Link Zgłoś
icarly16 Re: Prostujecie włosy ? ;) 07.02.12, 14:32 na szczęście mam naturalnie proste Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 18:53 Prostuje czasem, srednio raz/dwa razy na tydzien. Mam zniszczone, bo w tamtym roku prostowalam codziennie/co dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 19:08 Mam lekko kręcone, więc nie prostuję. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_xd taak. 10.10.11, 19:12 Prostowałam kiedyś włosy codziennie , teraz mam tak zniszczone że masakra . teraz to jakoś tak co 3 dni albo tylko samą grzywkę . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
julka99 Re: Prostujecie włosy ? ;) 11.10.11, 13:44 mary_ > Mam lekko kręcone, więc nie prostuję. Moje też się lekko kręcą. Czasem mi się zdarzy, ale tylko grzywkę i tylko raz na kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka...th Re: Prostujecie włosy ? ;) 17.10.11, 20:34 Co 3 dni i do tego mam całe rozjaśniane i jakoś nie mam zniszczonych Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 19:17 Można by powiedzieć, ze kiedyś byłam od tego uzależniona bo prostowałam codziennie ale teraz już raz na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 19:21 zdarza się aczkolwiek teraz staram się robić to coraz rzadziej, chce aby jeszcze urosły a prostowanie ich uniemożliwia to nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 10.10.11, 20:05 prostuję , po wycieniowaniu ich kręcą się jeszcze bardziej ale mniej ich więc lakier do włosów ratuje sytuację Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 20:10 Ja osobiście prostuje włosy na jakieś uroczystości. Zdarza się, że sporadycznie wyprostuje na co dzień. Ja "gustuję" w suszeniu hihi Mam niestety przesuszone włosy, są po wysuszeniu "napuszone" i robi mi się tzw. siano. Nie wiem również jak zapobiegać takim rzeczom.. Stosuje odżywki, szampony dostosowane do puszących się włosów i .. Nic. Cóż, taki nasz los. Pozdrawiam kocie! Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 20:16 rzadko. mam kręcone włosy i one nie chcą się prostować więc żeby były proste do szkoły musiałabym wstać po 4 [przed mamą] Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1501 Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 20:42 ja mam lekko kręcone włosy i wole je prostować i wyglądać jak człowiek... prostuję co jakieś 2 dni, czasami codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
martini13 Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 20:44 Prostuje włosy , z natury mam tz. afro na głowie , prostuje codziennie lub kilka razy dziennie bo od wilgoci włosy mi się skręcają , włosy mam średnio zniszczone bo stosuje na nie maski i odżywki więc nie ma żadnej tragedji Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 20:46 Nie prostuję, mam ten przywilej, że mi się moje włosy podobają, tylko... są za krótkie a chcę długie Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 20:49 tylko czasami, jak włosy głupio mi się układają Odpowiedz Link Zgłoś
itmustbecherry ja mam proste jak prostownica więc nie 10.10.11, 21:15 u mnie to nie mialo by sensu, ale chcę prostownicę sobie sprawić do falowania włosów Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 10.10.11, 21:23 Nie prostuję, wystarczy, że je wysuszę wieczorem, a są względnie proste, dla mnie wystarczająco. Nie chcę niszczyć sobie włosów, i tak już są słabe i delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 21:23 Ja prostuje prawie codziennie, od września. Tzn. często zdarza mi się nie prostować, lub tylko trochę poprawiam końcówki. xd Odpowiedz Link Zgłoś
demixxd Re: Prostujecie włosy ? ;) 10.10.11, 21:28 Nie prostuję w ogóle, ponieważ mam proste włosy. Jedynie co końcówki mi się wywijają co Mnie wkurza. Raz prostowałam i fryzjerki mi prostowały ale to było z dwa razy. Nie radzę prostowania włosów. One się wtedy niszczą.. Chociaż ja od czasu do czasu lokuję ale to przecież raz na kilka miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
elipss_ . 11.10.11, 14:40 Ja prostuje codziennie, niekiedy kilka razy dziennie Włosy mam zniszczone, ale nie potrafię wyjść z domu bez wyprostowanych włosów Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek321 Re: Prostujecie włosy ? ;) 11.10.11, 21:20 Ja 2 razy w tygodniu Nie widze zmiany mam grube włosy i może to dlatego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: Prostujecie włosy ? ;) 12.10.11, 14:58 ja prostuję codziennie, ale od niedawna, więc jeszcze nie mam aż tak bardzo zniszczonych Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Prostujecie włosy ? ;) 12.10.11, 18:04 Nie prostuje gdyż moje włosy są raczej proste Odpowiedz Link Zgłoś
saori Re: Prostujecie włosy ? ;) 13.10.11, 20:05 mam naturalnie proste, więc nie muszę ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Prostujecie włosy ? ;) 13.10.11, 20:50 grzywkę codziennie, włosy raz na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Prostujecie włosy ? ;) 13.10.11, 21:20 Nie. Chyba że na jakąś impreze to czasami tak. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 08:28 Bardzo rzadko. Nie chcę sobie niszczyć włosów przez takie badziewie.. Odpowiedz Link Zgłoś