Dodaj do ulubionych

Rysunek - wyzwanie

14.10.11, 00:16
Moja kuzynka jest w gimnazjum. Na plastyce powiedzieli o konkursie. Głównym tematem jest hasło "wyzwanie". Trzeba narysować wyzwanie. Najlepiej było by mieć przed sobą jakieś zdjęcie i według niego rysować... Tu pojawia się problem, bo zupełnie nie mamy pomysłu jakie wyzwanie narysować... ;/ Pomożecie coś wymyślić? najlepiej, żeby to było coś łatwego do sfotografowania i później narysowania...
Obserwuj wątek
    • smile. Hm... 14.10.11, 06:26
      Wyzwanie... ciężki temat... a może dziewczyna stojąca tyłem z rozwianymi włosami i patrząca na dwie drogi? Łatwe do namalowania (szczególnie jeśli ma się malować dziewczynę tyłem smile ) a do sfotografowania również. smile
      Jakoś nic po za tym mi nie przychodzi do głowy...
      • smileyy776 Re: Hm... 14.10.11, 08:24
        Dziewczynę,która ma wspiąć się na jakiś szczyt ; D
        • effie.caligaris Re: Hm... 15.10.11, 19:03
          albo kogos kto ma skoczyc ze szczytu, takie znaczenie metaforyczne <lol2>
    • by_moonlight Re: Rysunek - wyzwanie 16.10.11, 00:59
      Kogoś, kto ma przeskoczyć jakąś wyrwę, dziurę, szczelinę w ziemi. Albo osobę skaczącą z klifu. Oczywiście nie w celu zabicia się. xd
    • agunia78 Re: 17.10.11, 23:00
      Dzięki dziewczyny smile Mi się najbardziej podoba ten pomysł z dwiema drogami, ale to nie ode mnie zależy co kuzynce się spodoba... smile Jeszcze raz dzięki za pomoc kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka