Dodaj do ulubionych

Boże Narodzenie.

21.10.11, 19:17
Witam. Wiem, wiem, że do Świąt jeszcze dwa miesiące, jednak ja już, jak co roku pod koniec października sie nimi niesamowicie jaram big_grin Wy też tak macie? Lubicie Święta? Macie już jakieś plany ? ja ostatnio ciagle gadam o nich z koleżankami, i nawet zaczynam czuć tą atmosfere, ale i tak najfajniej będzie wgrudniu. wprost nie moge się doczekać! serce
Wypowiadajcie się ;p
Obserwuj wątek
    • magda_black Re: Boże Narodzenie. 21.10.11, 19:24
      W ogóle bym nie pomyślała o świętach gdyby nie twój post, dla o się rozpocznę punktualnie 24 grudnia i ani minuty wcześniej.
      • aswanka Re: Boże Narodzenie. 21.10.11, 19:28
        Też bardzo lubię święta, ale zacznę o nich myśleć albo tuż przed świętami, albo jak nie dobiegnę do WKD przez leżący na ulicy śniegwink Ogólnie to nawet fajny temat, ale póki co nic nie planuje na święta.
        • kawaiikimie Re: Boże Narodzenie. 30.10.11, 17:19
          Ja już kilka dni puszczam świąteczne piosenki, ale święta będę jeszcze bardziej czuć po urodzinach, które mam za miesiąc- zawsze tak jest. smile
          Tylko właśnie tak mam- że jaram się i jaram, a jak przychodzą święta to pustka. :<
    • stayaway Re: Boże Narodzenie. 21.10.11, 19:30
      powiem tak : NIE JESTEŚ SAMA ! od środy piszę sobie na ręce i śpiewam ''coraz bliżej święta!'' big_grin
    • psycho.social Re: Boże Narodzenie. 21.10.11, 19:44
      Kocham Boże Narodzenie. Już nie mogę się doczekać kiedy w radiu będą puszczać Last Christmas itp. Kocham zapach świąt i ich atmosferę. A jak święta to wiadomo... Kevin będzie znowu sam w domu. smile
      • xxfankajbxx @stayaway 21.10.11, 19:55
        ja już ją spiewam od początku października big_grinD
      • violciaa Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 17:05
        Taak. Święta bez Kevina to nie te same święta serce
    • daj_mi_lizaka Re: Boże Narodzenie. 21.10.11, 19:57
      A już myślałam że to tylko mi tak odbiło wink Od pary dni chodzi mi po głowie "Last christmas". Nie mogę się doczekać aż spadnie śnieg, nie znoszę tej przejściowej pogody między zimą i latem.. I prawdę mówiąc już z tydzień temu zaczęłam się zastanawiać kogo wylosuję na mikołajki i wymyślać prezenty dla różnych możliwych osób xd
      • biedronka983 Re: Boże Narodzenie. 22.10.11, 17:40
        u mnie to samo... słucham świątecznych piosenek m,i.n.m - Justin Bieber - Mistletoe. piosenka jest wspaniała i świąteczna, to bardziej atmosferę świąteczną czuć . gdy chodzę, po sklepach już widać " mikołaje i wgl " zaczyna znów się szaleństwo big_grin
        • hellokiciara Re: Boże Narodzenie. 22.10.11, 17:47
          ten wątek zawsze się powtarzał i myślę ,że wciąż będzie.również się już jaram tą atmosferą.czekam z utęsknieniem na pierwszy śnieg.uwielbiam jak na ulicy rozwieszają przeróżne świąteczne ozdoby.kocham świąteczne piosenki,ubieranie choinki,dekorowanie domu.najgorsze jest to ,że to święto jest tak krótkie.przygotowania są dłuższe.
          • kropeczka23 Re: Boże Narodzenie. 22.10.11, 22:58
            Tak, lubię święta ale nie jakoś szaleńczo. : )
            A atmosferę czuję tak gdzieś od grudnia dopiero.. Jak kupujemy prezenty i są wielkie sprzątanie to się entuzjazmuję . ; ]
    • wampire13 Re: Boże Narodzenie. 23.10.11, 16:14
      Hahaha xD Też tak mam...nie moge sie już doczekać świąt i chyba zaczne już odliczać.smile Moje koleżanki też chyba już nie mogą sie tego doczekać..przyponiałyśmy sobie nawet świąteczną reklame coca coli..Zaraz będą święta, zaraz będą święta xD

Nie no uwielbiam to.
      • wampire13 Re: Boże Narodzenie. 23.10.11, 16:18
        Wgl ja już chce śnieg ! zrobiłyście mi smaka..xD

Coraz bliżej święta, coraz bliżej świeta..ja che już święta xD
    • mysiuniaxpp Re: Boże Narodzenie. 24.10.11, 22:01
      ymm < 3 też uwielbiam Boże Narodzenie , tak naprawdę to jedyny święta które odczuwam , bo np. wielkanoc nie ma w sb nic szczególnego moim zdaniem .. a Boże Narodzenie to ten cały klimat i wgl . kocham ! < 3
    • miastowa. Re: Boże Narodzenie. 24.10.11, 22:08
      Ja już tak bardzo chce święta
    • hura.ja Re: Boże Narodzenie. 24.10.11, 22:08
      ja też tak mam. już nawet zaczęłam robić ozdoby choinkowe. ozdobiłabym juz sb pokój, ale nie bd se robić siary wink
      • maniaczka. Święty czas już tu .. 26.10.11, 12:45
        .' tak strasznie mnie to jara, brakuje mi tylko śniegu do pełni szczęścia. już widzę te świąteczne witryny w oknach ,ludzi otulonych swetrami,szalikami ,stąpających w wysokich butach po skrzącym puchu. zapewne już pod koniec listopada będę nudzić mamę o ubieranie choinki .

Święta,święta , święty czas już tu .. uuu [coś tam coś tam]..ja poproszę hula hop . ^ ^
    • pooziomka Re: Boże Narodzenie. 30.10.11, 16:26
      o takk czekałam na taki wątek big_grin
      Kocham święta! i wszystko co jest z nimi związane.serce Już nie mogę się doczekać kiedy w sklepie będą sprzedawać ozdoby świąteczne, choinki itp.
      Bardzo lubię wracać ze szkoły kiedy już się robi ciemno, śnieg prószy i skrzypi pod nogami a na ulicach mienią się kolorowe lampki zawieszone na drzewach tongue_out
      już niedługo...big_grin
    • klaudia_25 . 30.10.11, 17:13
      Kiedy spadnie śnieg? wink

Czekam, czekam, czekam <3
      • black...rose Re: . 30.10.11, 17:22
        Kocham, czekam...santaprezent:choinkaprezent
        Last Kristmas, aj gejw ju maj hart, bat de wery nekst dej ju gejw yt ełej!"

A pod choinką mają być glany albo wpier.dol <3
        • charlotte__ Re: . 30.10.11, 17:30
          Obecnie żyję z myślą żeby jak najszybciej wrócić do domu ..
          • hellokiciara przez was się najaraaaaaaałam :O 30.10.11, 17:50
            bożym narodzeniem,oczywiście <proho> big_grin
    • sandrolaxd Re: Boże Narodzenie. 30.10.11, 17:51
      A myślalłam ,z e tylko ja tak mam .xd
    • yellowgreenblue Re: Boże Narodzenie. 30.10.11, 18:00
      Ja miałam tak do 2009 później najzwyczajniej w świecie przestałam czuć że są jakieś święta... W tym roku najprawdopodobniej też tak będzie bo przy stole niestety będzie o jedną osobę mniej sad
    • yorkie Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 13:44
      Nienawidzę świąt, nie czekam na nie i najlepiej, żeby ich w ogóle nie było.
      Rzygac mi się chce tą 'atmosferą', słitaśnością i tym, że wszyscy tak się jarają >.<
      • poker Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 13:53
        Kocham święta! Właśnie już od 20 myślę o nich! KOcham w ich wsyzstko!Atmosferę,prezenty,choinkę,gdy całą rodzina jest razem,poranna krzątanie,aby wsyzstko bło okej! Kocham śnieg,kocham zimę. Po prostu to dla mnie najlepszy czas w roku.Te przystrojone stoiska,reklamy świąteczne oraz reklamy zabawek,odcinki śiąteczne seriali <3333
        Last CHristmas śpiewam od połowy października,przez co ''bardoz zwracamna siebie uwagę''.Już wiem co chcę na mikołajki,co kupię na klasowe mikołajki (i dla chłopaka,i dla dziewczyny smile ) i powoli już myślę nad prezentami na gwiazdkę.

Dziewczyny,kiedyś (rok lub dwa temu) był taki wątek,że wszyscy odliczaliśmy smile Swietnie bd znowu to powtórzyć.A w Dzień Wigilii....Ach.
        santasantachoinkachoinkaprezentprezentsantaprezentchoinka

Jeszcze tlyko 53 dni,a do mikołajek 38 smile
    • meredith. Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 13:52
      nie ma czym się podniecać...
    • nusia123 Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 14:00
      heh, ja już planuje z koleżankami jakie stroje wlożymy jak bedziemy chodzić po kolędziebrawo
      też czuje już zapach choinki, widzę przystrojone domy, czuje smak barszczu z uszkami
      • lena_ Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 14:19
        Zapach Świąt... mhmm : D

Uwielbiam Boże Narodzenie. Ten klimat i wszystko. A jak jest śnieg, to jest po prostu ukoronowanie tego wszystkiego <3
        • poker Wiecie już co chcecie? :] 31.10.11, 14:58
          Ja jakoś się boje,ze mama kupi,coś ,co chciałąbym powiedzieć że na pewno nie (np.dodatek do simsów)dlatego już myślę ^^

Ja już nawet wiem co chcę. Na pewno płytę (albo Miley,albo Taylor,albo Guetty,albo Marsa,albo FIneasza),pudełko na biżu,może skarbonkę/torebke typu Channel,gitarę,książkę(moze coś o psach? albo opowiesć,lub poradnik.),może karaoke.A dla bliskich : mama:poduszka z napisem; Mamo,jestem Twoim najlepszym fanem! Tata:nei wiem :c Brat nr. 1:takie coś do xboxa 360,że się rusza i gra + kubek pilnego studenta z kukartki brat nr 2: nie mam zielonego pojęcia kuzyn nr 1: symulator traktora czy coś kuzyn nr 2:nie wiem

Mam pytanie-u was pływa karp w wannie? U nas nigdy ^^
    • pooziomka Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 16:55
      faktycznie był taki wątek rok temu big_grin
      w tym roku też można odliczać winkwink

a więc pozostało tylko 53 dni!!! santa
      • mohito_ Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 16:58
        nie lubię świąt, nie lubię tej fałszywej świątecznej atmosfery, życzeń, ludzi srających szczęściem.
        • yorkie Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 17:09
          Jedyna normalna... wink
        • milusia22 Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 17:09
          ja chcę już święta! takie prawdziwe, miłe i rodzinne. ze śniegiem choinką i Kevinem w TV :] i wigilię klasową bo wtedy mimo, że w większości to ciurmoki, które w 10 minut wyżarły połowę ciastek, które wszyscy przynieśli to i tak ich kocham, a podczas wigilii klasowej [przynajmniej u mnie w klasie] jest szczególnie miło i rodzinnie i wszyscy się przytulają i jest słodko serce
          • duuumi Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 18:33
            A ja jeszcze nie czuje swiat, chociaz jak przeczytałam Twoj post, to troche we mnie coś ruszyło <3 tez chciałabym w sumie juz swieta, choinke, snieg, potrawy, koendy w tle... I kevina w telewizji ! Kocham tą atmosfere, ale najgorsze w swietach jest to, ze czeka sie na nie tak długo, a ona mijaja jak w okamgnieniu.
            • poker 52 dni!! I już listopad! 01.11.11, 09:09
    • anja_ Re: Boże Narodzenie. 31.10.11, 18:41
      jak ksiądz wczoraj powiedział, że zaczynają roznosić opłatki to jak zwykle pomyślałam 'dlaczego tak wcześnie?!'. jeżeli te święta mają wyglądać jak poprzednie (czyli zero magii świąt) to ja dziękuję.
    • pooziomka Re: Boże Narodzenie. 01.11.11, 20:44
      już listopad big_grin jeszcze 52 dni!!!
      dajecie coś rodzicom pod choinkę? choinka
      • poker 51 dni :) 02.11.11, 07:28
        poziomka,zauważ,ze ja pierwsza to anpisała msmile

Ja nie,chcociaż może dam.Mama sama powie,czy może w tym roku każdy daje coś każdemu...
    • laleczka. Re: Boże Narodzenie. 02.11.11, 08:26
      Ja już niedawno chciałam robić prezenty gwiazdkowe, ale siępowstrzymałam smile
      Ja mam fioła na punkcie świąt, oststnio mama kupiła mandarynki do domu wchodzę i od razu mi świętami pachnie mandarynki=święta. Nie wiem od razu ten zapach mi się ze świętami kojarzy ;D Więc tak nie jesteś sama ;*
      • poker Równa 50 :) 50 dni do świąt. 03.11.11, 08:19
    • pooziomka Re: Boże Narodzenie. 04.11.11, 06:39
      Jeszcze 49dni!!!big_grin
      • poker 49. 04.11.11, 07:07
        Ej,no ja chciałam pierwsza pisać! Mam na ciebie focha XDD

Ja wzoraj jak mi się nudziło zrobilam mini stroik xd
    • blondbrunetka Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 13:30
      48.. ludzie, to juz całkiem niedługo. szybko zleci! xdd
      mam nadzieje że niedługo spadnie śnieg, to już wogóle będzie magicznie.
      chcę już zobaczyć te pięknie ustrojone domy i ulice <3
    • trufla Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 13:39
      Kocham Święta. To takie okres w roku kiedy mam czas odetchnąć...
      • poker Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 14:11
        Bylę do 11,potem byle do początku adwentu - i już zleci smile
    • pooziomka Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 16:57
      już nawet widziałam świąteczną reklamę tesco w telewizji big_grin
    • violciaa Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 17:05
      Kocham te święta , są najbardziej magiczne są boskie <3.
      Ta atmosfera,która planuje wszędzie w domu , na ulicy. I zakupy świąteczne <3
      serceserceserceserceserceserceserceserceserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka