Dodaj do ulubionych

Kręcone włosy !

30.10.11, 12:20
cześć .

mam mały problem. . mam kręcone włosy których strasznie nie cierpię . !!
chciałabym miec takie włosy jak inne dziewczyny . proste z grzywką na bok. ale gdy tylko rozpuszcze swoje włosy mam tak zwane "siano na głowie" . co zrobić by mieć choć odrobinę prostsze włosy ? Prostowanie odpada . bo mi się włosy niszczą.

jest tu może jakaś dziewczyna która ma podobny problem ?
Obserwuj wątek
    • nessy96 Re: Kręcone włosy ! 30.10.11, 12:39
      mam podobnie, tylko że ja już zaakceptowałam moje włosy i nie zależy mi zupełnie aby mieć proste z grzywką na bok. Może używaj odpowiedniego szamponu, albo idź do fryzjera i wycieniuj włosy. A przede wszystkim (jeśli tak robisz) nigdy nie kładź się z mokrymi włosami spać bo rano będziesz miała naprawde wielkie siano. tongue_out
      • izzzi0003 Re: Kręcone włosy ! 31.12.11, 10:57
        ja tak nie mam, może weź prostownice & wyprostuj ? : p
    • rap_hh Re: Kręcone włosy ! 30.10.11, 12:41
      Ja mam falowane włosy, a też chciałabym mieć proste, łatwiej coś z nimi zrobić.. No, ale jeżeli masz takie grube włosy i gęste strasznie to idź do fryzjera, żeby Ci wycieniował bardzo mocno, żeby nie było ich tak dużo, a potem możesz kupić różne preparaty do prostowania wlosów bez prostownicy (np. z Nivea) smile
    • kiwi Re: Kręcone włosy ! 30.10.11, 12:47
      po pierwsze idź do fryzjera,żeby ci te włosy wycieniował, to od razu będzie ci lepiej je układać. a po drugie jak suszysz włosy to układaj je na szczotkę: albo taką jak mają fryzjerzy, albo taką zwykłą jaką się czeszesz c;
      • uchiha Re: Kręcone włosy ! 30.10.11, 12:58
        zgadzam się. Nakręcaj je przy suszeniu na grubą szczotkę. powinno pomóc chociaż trochę...
      • angel1117 Re: Kręcone włosy ! 30.10.11, 13:00
        idź do fryzjera i wycieniuj susz układając na szczotkę lub droższa opcja kuracja keratynowa i proste włosy na 3 miesiące wink nie jest tanie ale możesz poszukać ofert na gruperze lub gruponie tam może być o wiele taniej wink
    • hiaa Re: Kręcone włosy ! 30.10.11, 13:13
      `. Też mam siano na głowie uncertain . Ja je rozpuszczam i 20 razy czesze i przed tym pianka ok.35 zł . i na to opaska i jakoś mniej mi się falują big_grin
      • rockowa941 Re: Kręcone włosy ! 31.12.11, 12:36
        kup specjalne preparaty zebys nie miala tzw "siano" poczytaj na necie albo idz do fryzjera sie zapytacwink
    • firefly3 Re: Kręcone włosy ! 25.05.12, 13:26
      Yeah, I have a lot I gave inversely to have curly hair. Already tried the Whole, and nothing;/ And you try a Cut or any supplements or something like a fashion accessory or to divert attention from the head

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka