nusia123 Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 05.11.11, 16:57 Ja mam Martyny Wojciechowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 05.11.11, 20:57 Anna Maria Jopek, Maria Sharapova i ogólnie wszystkich tenisistek, które były na Warsaw Open 2009, Małgorzata Kożuchowskai wiele innych, ale niestety nie pamiętam czyje są Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 19.11.11, 20:31 Mam tylko 3: Wlazły, Pliński, Winiarski. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy13 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 19.11.11, 20:57 Tak , od Justina Biebera ! I jaram się tym <3 byłam w zeszłym roku na jego koncercie w Berlinie i miałam bilet VIP , który upoważnia wejście za kulisy i spotkanie się z nim ! Moje marzenie się spełniło i.. mam z nim zdjęcie i jego autograf <333 Odpowiedz Link Zgłoś
ilona3 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 16:43 Ja mam od Pawła Ruska z Jastrzębskiego Węgla czyli od siatkarza Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 19.11.11, 21:21 Bonnie Wright (Ginny z Harry'ego Pottera), Matt Lewis (Neville z Harry'ego Pottera), Marion Cotillard (mój najcenniejszy <3), Caro Emerald, Lena, Amanda Seyfried, Grupa MoCarta i kilka innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 19.11.11, 23:41 jakieś tam mam . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 19.11.11, 23:47 nie mam, chociaż od autografu zdecydowanie wolałabym zdjęcie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 20.11.11, 09:01 Nie mam i chyba nie ma takiej osoby lub zespołu którego bym chciała autograf Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 20.11.11, 09:24 Mam Mandaryny bo kiedyś śpiewała w centrum handlowym Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 20.11.11, 18:16 tak : Dharni, Roxorloops ( wicemistrz świata w beatboxie ), Blady Kris i najważniejszy to od Bartka Kurka Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 14:56 Dokładnie wczoraj wracając z Warszawy na peronie spotkałam z koleżankami Laurę Samojłowicz - tą, która gra w hotel 52, grała w M jak miłość Majkę, dziewczynę Pawła Porozmawiałyśmy z nią chwilkę, czekając na pociag i dostałyśmy autografy. Okazało sie, że jedziemy tym samym pociągiem, tylko ona pierwszą klasą, a my drugą Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 15:12 Grupa Operacyjna , Kasia Kowalska , Doda ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 15:12 Mam od panów z happysad. Odpowiedz Link Zgłoś
komix Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 15:52 Ja mam Piotra Protasiewicza (PP). Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia2901 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 16:46 Ja mam wszystkich chłopaków autografy z Eneja bo byłam na ich dwóch koncertach , Krzysztofa Ibisza , Majki Jeżowskiej i innych Odpowiedz Link Zgłoś
papatka0611 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 16:58 Mam , i to całkiem sporo. Najcenniejszy w mojej kolekcji jest autograf choreografa Michaela Jacksona , później mam autograf Tedego , kaczorexa , wszystkich z grupy enzym ( występowali w " Mam Talent " ) , czochera (chyba inaczej się pisze, jechałam z nim jednym samochodem bo zawoziłyśmy go z mamą i jej znajomą do Ziutiniego , mojego sąsiada , też występowali w " Mam Talent " ). To wszystkie autografy mam jeszcze kilka fotek z Jadźką z " You can dance " , z Augustinem Egurrolą.No i nawet raz na jarmarku spotkałam policjanta z " rodziny zastępczej". P.s Sorki za błędy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
papatka0611 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 21.11.11, 17:00 A i jeszcze mam foty z Klaudią Zientarą - moja koleżanka z Obozu xD Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 25.12.11, 19:40 Mam autograf SELENY GOMEZ Odpowiedz Link Zgłoś
pusia16 Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 26.12.11, 11:11 Ewy Farnej Odpowiedz Link Zgłoś
stand_out pewnie. ; ) 26.12.11, 11:21 Dlatego, że ja jestem wielką fanką kabaretów to przez pocztę dostałam od firm Łowcy.B, Kabaret Smile, Ani Mru Mur, i Kabaret LIMO, a oficjalnie mi dali Kabaret Smile i Wojtek Kamiński ze Spadkobierców i Kabaretu Jurki. Jeszcze idę w styczniu ka Kabaret Moralnego Niepokoju to pewnie od nich dostanę. xD A jeżeli chodzi o gwiazdy muzyczne to byłam na koncercie Volvera i rozdawali zdjęcia z autografami mam 3 xD Każdy inne. I chyba tyle więcej nie pamiętam.. Jeszcze mam te karteczki z brawo z autografami ale to się nie liczy xD Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 26.12.11, 11:44 ktoś ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Ma ktoś autograf jakiejś sławnej gwiazdy? 26.12.11, 12:12 małaszyński & ada szulc. XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
damonlove damonlove 26.12.11, 15:42 to może nie jest jakaś sławna gwiazda ale ma jakichś fanów i poszukajcie sb go na yt jak chcecie: Tomasz Furman ; )) i jeszcze eneja ; )) Odpowiedz Link Zgłoś