miley138 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 22:59 Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 10.11.11, 23:23 nie wiem, czy jest to psychiatra, czy może jakoś inaczej nazywa się ta posada, ale praca z osobami uzależnionymi, chorymi na choroby psychiczne, typu anoreksji, bulimia, to z pewnością coś interesującego. Osobiście uważam, że innym fascynujących zajęciem jest chirurg, albo onkolog. Odpowiedz Link Zgłoś
kasil2402 Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 00:09 Szczerze ? Nie wiem.. Nawet nie wiem, jaki mam talent, o ile jakiś mam .. Niby trochę umiem śpiewać, ale tylko i wyłącznie w chórku .. A szkoda, bo kocham śpiewać i tak naprawdę marzy mi się bycie piosenkarką, ale to nierealne z moim głosem -.- Więc kiedyś rozważałam zootechnikę, potem biolog morski, ale uznałam, że kocham zwierzęta, ale to nie dla mnie, więc teraz planuję wyprowadzić się do Anglii i tam pójść na filologię angielską, lub anglistykę, because I love English ; D Następnie chcę iść na fizjoterapię :3 Odpowiedz Link Zgłoś
xmadziunia14x Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 00:03 Mam wielkie plany co siebie. Chcę studiować anglistykę, potem wyjechać do Londynu, tam studiować kolejny kierunek. I spróbować trochę pracy w teatrze. Kocham teatr i byłoby przyjemnością tam występować. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia.96.96 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 00:25 W planach chce zostać masażystką w Spa, ewentualnie rehabilitować ale to już w ostateczności ; D Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia125 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 07:22 Ja bardzo chciałabym zostać aktorką ew. modelką Jeszcze dziennikarstwo jest fajne i fotograf Ale jeżeli nic z tego się nie uda chciałabym wyjechać na Manhattan lub do samego Nowego Yorku i tam rozpocząć jakieś studia. Jeszcze zastanowiałam się nad geografią i astronomią ale astronomia to ciężki kawałk chleba a geografia to świetny przedmiot bo kocham podróżować i chciałabym podróżować w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
pipinka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 08:44 mam trzy marzenia albo aktorka dziennkarka lub nauczycielka ciagnie mnie do dziennikarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 10:03 Chciałabym zostać prawnikiem, albo księgową - wiem, wysoko mierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka123 Re: Chciałabym zostać ... 11.11.11, 11:24 ..biologiem albo kryminologiem Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess_14 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 11:52 Ja to bym mogła być albo stewardessą albo nauczycielką ( jeszcze nie wiem z jakiego przedmiotu ) Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Chcę się wkręcić do ekipy z New Jersey. 11.11.11, 12:07 I będę próbować. A tak naprawdę, to chciałabym śpiewać i grac na gitarze przez całe życie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 12:11 piosenkarka może .. w sumie to sama nie wiem .. XD . Odpowiedz Link Zgłoś
pink.kaja menadżerka jakieś gwiazdy or praca w biurze jako.. 11.11.11, 12:18 ktoś z wyższej półki xd może być też firma.. wlasna.. ;p chciałabym się tez przeprowadzić do wiekszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 12:23 projektant ubioru. na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 12:43 w przyszłym roku idę do liceum i szczerze powiedziawszy nadal nie wiem jaki profil wybrać. chociaż jak myślę o przyszłości widzę siebie w roli kontrowersyjnej dziennikarki piszącej dla największych pism świata.♥ Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 13:24 Chce zostać nauczycielką historii i angielskiego Kiedyś piosenkarką ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cariforniagirl Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 13:35 Ja chciałabym być aktorką albo nauczycielką od 1-3 lub przedszkolanką Odpowiedz Link Zgłoś
natalia21 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 13:35 piosenkarką,ale to tylko marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 14:30 Mam pełno pomysłów... Piosenkarz, malarz, rysownik, fryzjer, pisarz, poeta, reżyser, kucharz, cukiernik, architekt, dekorator wnętrz, mechanik samochodowy, projektant mody, dziennikarz, aktor, kardiochirurg, policjant, psycholog - to zawody, które są mi najbliższe Odpowiedz Link Zgłoś
loveeweekend Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 14:50 fotograf. Odpowiedz Link Zgłoś
carolines stomatolog 11.11.11, 16:11 Ja chciałabym zostać Stomatologiem kocham Biologię, Chemię i Fizykę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 16:32 jeszcze dokładnie nie wiem, ale będę wybierała z dziennikarksta, germanistyki albo kosmetologii coś w tych kierunkach na pewno. a po studiach kosmetologicznych wyjeżdżam do NYC.;d a po dziennikarstwie chyba też.;d Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.teen Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 17:16 fotograf albo fotografik Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 18:41 pediatrą albo psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_109 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 18:58 architektem i aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnydepp_fan Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 20:04 W przyszłości chciałabym zostać aktorką. Chodzę teraz na zajęcia teatralne i robię wszystko aby iść w tym kierunku.Moja rodzina często mi mówi że powinnam zostać aktorką ponieważ odstawiam niezłe tak zwane "sceny" .To jest trzecim moim marzeniem na liście Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 11.11.11, 23:32 Mam sporo pomysłów. Chciałabym iść w kierunku reżyserii, ale nie mam pojęcia czy coś z tego wyjdzie. Jeśli nie, to będę wybierać między projektantką wnętrz, fotografką (tak to się pisze? xd), scenarzystką, pisarką, tłumaczką, psychologiem, w ostateczności prawnikiem lub też będę starać się o swój "kącik recenzji" w jakimś magazynie. A jeśli nic z moich planów nie wyjdzie, to założę nielegalny biznes i zostanę przywódczynią mafii. Ale chyba jednak reżyseria jest dobrym pomysłem. :] Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka789 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 12.11.11, 10:08 Ja chciałabym zostać aktorką, modelką lub piosenkarką. Tak wiem, że możecie uznać to za dziecinne, ale chodzę na castingi itp. A jak się nie uda w tamtym kierunku to pisarka, dziennikarka, reporterka, chirurg. Odpowiedz Link Zgłoś