Dodaj do ulubionych

Macie jakieś swoje ulubione cytaty ?

• weru13 Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 08.04.12, 21:48
      "Jeśli mnie nie lubisz takiej, jaka jestem... no cóż, wtedy nie lubisz mnie, ponieważ jestem, jaka jestem, ale i tak otrzymasz tylko... całą mnie". - Avril Lavigne

• julka_18 tutaj :3 08.04.12, 21:53
      crucial. Growing up is hard to do. There's nothing wrong with wearing a dress." - Hayley Williams

"Sometimes life throws dirt in your eyes and it stings and you can't see for a few minutes. Even after you get it out your eyes are all red and your vision is shitty... but eventually, whether through tears or maybe just time... you start to see even clearer than before." - Hayley Williams

"...cause I'd rather waste my life pretending, than have to forget you for one whole minute" - Paramore-Crushcrushc​rush

"If all our life is but a dream, fantastic posing greed, then we should feed our jewelery to the sea. For diamonds do appear to be, just like broken glass to me" - Panic! at the Disco- Northern Downpour

"When the future's architectured by a carnival of idiots on show, you'd better lie low" - Coldplay-Violet Hill
    • lovaticziva Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 08.04.12, 22:58
      Mój ulubiony cytat pochodzi z serialu Agenci NCIS z odcinka 7x01 :

Ziva: Why are you here ?
      Tony : Couldn't live without you, I can't..

A drugi cytat to :

"Muzyka wyzwala mnie od problemów rzeczywistych" to takie prywatne smile
    • madziazioomek Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 09.04.12, 09:50
      selena_ napisał(a):

> Hej wink
      > Macie swoje ulubione cytaty, motta życiowe przemyślenia itd ?
      >
      > Ja prowadzę zeszyt właśnie z cytatami, przemyśleniami itd. Niektóre sama napisa
      > łam a resztę z książek lub od jakiś autorów, pisarzy, filozofów. Może ktoś tez
      > prowadzi taki zeszyt ? Moim ulubionym autorem jest Paulo Coleho.
      >
      >
      > pozdrawiam bardzo serdecznie serce

Ja mam kilka. Dwa są z piosenek a reszta z książek oto one:
      "Look, if you had one shot, or one opportunity
      To seize everything you ever wanted in one moment
      Would you capture it? Or just let it slip?" - Eminem - " Lose Yourself"
      ("Spójrz, gdybyś miał jeden strzał, lub jedyną szanse by zdobyć to czego pragniesz, wykorzystałbyś ją czy po prostu pozwolił jej się wyślizgnąć ?")

"I’m beautiful in my way
      ‘Cause God makes no mistakes
      I’m on the right track, baby
      I was born this way" - Lady Gaga - "Born this way"
      ("Jestem piękna na swój sposób,
      Ponieważ Bóg nie popełnia błędów.
      Jestem na właściwej drodze, kochanie
      Taka się urodziłam")

"W miłości nigdy nie jest za późno na drugą szansę. " - Nicholas Sparks -
      "Noce w Rodanthe"

"Człowiek zupełnie nie wie, kiedy tonie, która kropla wody wyznacza mu koniec. " - Nicholas Sparks - "Pamiętnik"

"Człowiek wie, że to miłość, kiedy chce przebywać z druga osobą i czuje, że ta druga osoba chce tego samego. " - Nicholas Sparks - "Jesienna miłość"

i jeszcze wiele wiele innych cytatów autorstwa Nicholas'a Sparks'a......pozdrawiam...wink

• demi1209 Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 09.04.12, 10:33
      "Niebo jest granicą. Lecz niektórzy ludzie mierzą wyżej. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych"- Demi Lovato

"Lustro kłamie. Nie pokazuje tego, co jest w środku. I może powiedzieć ci, że jesteś pełen życia, to niesamowite, co możesz ukryć, uśmiechając się."- Demi Lovato
    • elisss92 Motto 09.04.12, 11:08
      "Kiedy wspinasz się po drabinie życia, nie lekceważ ludzi, których mijasz. Pamiętaj, że spadając ze szczytu znowu się z nimi spotkasz."

I..."Zesraj się a nie daj się". Tak ku pokrzepieniu serc big_grin
    • jukaxd Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 09.04.12, 12:35
      Raczej nie
    • violettie cytaty. 09.04.12, 13:43
      boże, kocham cytaty. kilka perełek wybrałam, ale jest tego mnóstwo:

I gdy myślę o tobie
      to tak
      jakby motyl trzepotał w dłoni
      uwięziony i ślepy

Śniły mi się twoje buty obok moich.

Potrzeba 3 sekund by powiedzieć: "kocham Cię"; 3 godzin by to wyjaśnić i całego życia by to udowodnić.

‎- Zacznijmy od czegoś prostszego. Dziwne: wiem, że ryzykowałaś dla mnie życie, a ja nie mam pojęcia, jaki jest twój ulubiony kolor.
      Uśmiecham się półgębkiem.
      - Zielony. A twój?
      - Pomarańczowy – odpowiada.

Będę czekał na ciebie siedem lat,
      siedemset pokoleń motyli
    • jaaane Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 09.04.12, 14:07
      Po obejrzeniu 'Szkoły Uczuć' jeden z moich ulubionych.. 'Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą'
    • mandy_jonas Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 09.04.12, 14:16
      be yourself everyone else is already taken
    • ashley141 Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 09.04.12, 16:25
      Moje to :

'Nie pozwól aby ktoś przeszkodził ci w realizacji twoich marzeń'
      • amelia_ Klik 09.04.12, 21:36
        ja zakupiłam mały kalendarzyk, który oprócz dat spotkań i kartkówek jest urozmaicony cytatami, które przeglądają przyjaciółki kiedy jest nudna lekcja. Wybrałam top 5

Jedynie człowiek szczęśliwy może promienieć szczęściem wokół Paulo Coelho

Żeby mieć piękne oczy, patrz w oczy dobrych ludzi, żeby mieć piękne usta, mów nimi tylko dobre słowa. Audrey Hepburn

Nigdy nie dopasowywuj się do układanki, w której nie pasujesz

Nie zapominajmy, że Bóg ukrył piekło w samym środku raju Paulo Coelho

Czy to nie cudowne, że na świecie jest tyle rzeczy do lubienia? Ania z Zielonego Wzgórza
    • patiiiii5 Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 10.04.12, 17:00
      Rise about hate - John Cena smile)
      PL: Wznieść się ponad nienawiść.
    • martix_140 Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 30.07.12, 15:15
      Kochać nie znaczy niszczyć serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • agiii_echelon Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 30.07.12, 16:05
      Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. - Cień Wiatru.

Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. - Cień Wiatru.

Niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia. - Cień Wiatru.

Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane. - Cień Wiatru.

- Wie Pan, co jest poniżające? Poniżające jest kochać człowieka, który ma Cię za nic. - Grey's Anatomy.

Prosiła mnie, żebym panu coś powtórzył. Powiedziała, że gdyby miłość mogła decydować o wszystkim, ona byłaby teraz z panem. - Grey's Anatomy.

The best of us can find happiness in misery. - Fall Out Boy.

Ale wiem, jak to jest, gdy chce się umrzeć... jak boli uśmiech... Jak próbujesz się dopasować, a nie możesz... Jak ranisz się zewnętrznie by zabić wewnętrzny ból... - Przerwana Lekcja Muzyki.

Czy czasami nie przeciągasz ostrzem po skórze... modląc się o odwagę, by przycisnąć mocniej? - Przerwana Lekcja Muzyki.

Kaleczymy ciało, żeby zabić duszę. - Przerwana Lekcja Muzyki.
    • jonas_lover Re: Macie jakieś swoje ulubione cytaty ? 30.07.12, 20:00
      yyy, czemu zawsze zapominam akurat wtedy, gdy mam napisać? dużo z książek Paulo Coelho, bo czytałam parę i takie przypadkowe - głównie o życiu.
      + ze Skins. ; D
      'Pamiętasz te kolorowanki jak byłaś mała, Jos? Nienawidziłem ich. Jeśli mam zamiar namalować dom, nie chcę, żeby ktoś mi mówił, jak on ma wyglądać. Rozumiesz co mam na myśli?' - Chris.
      Cassie: Byłaś kiedyś zakochana?
      Jal: Nie sądzę.
      Cassie: Chcesz, żebym ci to opisała?
      Jal: OK
      Cassie: Pamiętasz, jak jechałaś ze mną w karetce, po tym, jak chciałam się zabić?
      Jal: Oczywiście.
      Cassie: Tak właśnie wygląda miłość.
      'Miłość, miłość, miłość, - co z tego dobrego? Absolutnie nic.' - Effy
      'Czasem mam wrażenie, że urodziłam się wstecz, wiesz, wyszłam z mojej mamy w złą stronę. Słyszę głosy, które wysyłają mnie wstecz. Ludzi, których powinnam kochać, nienawidzę, a ludzi, których kocham...' - Effy
      'Effy: Cook ma kłopoty. Przyjedź.
      Freddie: Dlaczego ty nie możesz mu pomóc?
      Effy: Bo kocham ciebie.'
      i jeszcze wiele z tego serialu, polecam, bo to jeden z najlepszych, jakie kiedykolwiek oglądałam. no, nie jest dla dzieci, ale jak ma się trochę w głowie i się rozumie, że chodzi tam bardziej o uczucia niż chlanie i ćpanie, to jest świetny ; D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka