majullo 18.11.11, 22:52 Macie plany na ferie?Kiedy je macie(termin)?Ja jestem z małopolski ,wiec mam najpóźniej i jade na wycieczke do RPA.))))Zabacze cały kraj i jeszcze Swaziland Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noicomipowiesz zachodniopomorskie - mamy jako pierwsi... 02.01.12, 16:45 no .. to tak jak w temacie napisałam, ja mam chyba 16 stycznia.. czy jakoś tak... hmm. planów jeszcze nie mam... na pewno : - spanie do 10 - jak najwięcej czasu spędzonego z koleżankami - pojechanie nad morze.. ( rodzice wymyślili... tak .. na spacer.. " powdychać jodu" ^^, ale spk.. mamy 20 km : ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ małopolskie 02.01.12, 16:52 czyli mamy ostatni.. nie wiem czy się cieszyć, czy płakać, że jeszcze tyle do ferii.. pewnie pojadę do babci Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie . 03.01.12, 21:41 Ja jestem w maz. i w tym roku mieliśmy, tak w tym mamy pierwsi. :C Nie fajnie, bo już zaraz ferie A ja wyjeżdżam na wschód Polski, bardzo na wschód. o tam mamy mieszkanie. Ale tylko na kilka dni, pozostałe dni zamierzam nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 myszqa13 02.01.12, 17:18 ja ferie mam od 13 do 26 lutego i chce pojechac do zakopanego lub gdzies w góry żeby na snowboardzie sie nauczyć jeździć ale mam w planach namówienie mojego taty na wyjazd do Nowego Jorku na tydizeń ale chyba się nie zgodzi coś tak mi się wydaje...a szkoda...ale może w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkaxd Re: Ferie 2012 troche planów mam 02.01.12, 17:27 No może pojadę do kumpeli na jakieś 4 dni, u babci z 3 dni zostanę, resztę spędzę leniuchując przed telewizorem, robiąc zakupy i odpoczywając Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: Ferie 2012 03.01.12, 21:16 Od 13 lutego chyba mam. Pierwszy tydzień ferii spędzam na kadrze. -,- W drugi może polecę do Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8528 Re: Ferie 2012 03.01.12, 22:15 Pojadę do swojej siostry do Warszawy na parę dni. Ewentualnie jeszcze mogę się załapać na jakiś obóz taneczny lub zimowisko. Albo po prostu spędze ferie w domu leniuchując ile się da. Odpowiedz Link Zgłoś