jonasofanka
19.11.11, 18:43
Za miesiąc i 5 dni zaczynają się święta, a pierwszym z nich to.. BOŻE NARODZENIE! Tak, czas spotkań rodzinnych, pachnących i cudownie smakujących potraw. Jednak nie może zabraknąć pewnie prezentów, prawda?
Tak, Gwiazdka to czas atmosfery rodzinnej, ale na pewno (a jesli nie to trzy czwarte) nie zabraknie u was prezentów pod choinką.
No właśnie... i tu pojawia się u mnie(i chyba nie tylko) problem... kompletnie nie wiem co kupić: Mamie, Tacie, Babci (x2), Dziadkowi (x2), siostrze i... koledze.
W tamtym roku kupiłam: Tata- smieszny otwieracz do piw; mama- świeczki zapachowe; dziadek1- tabliczka z jego imieniem+śmieszny tekst; dziadek2- zawieszka do kluczy z jego imieniem; babcia1- także tabliczka z jej imieniem+śmieszny tekst; babcia2- zawieszka do kluczy z jej imieniem. Siostrze nic.
W tym roku mam problem. Niby się pochodzi po sklepach, wybierze się coś... ale sama nie wiem. Chciałabym już mieć jakies propozycje. Nad prezentem dla kolegi nadal się zastanawiam czy jest sens. Mniejsza oto.
To może stwórzmy listę albo chociaż propozycję co kupujecie- jakie prezenty- na te święta : 3.
Być może coś mi wpadnie w oko i zapożyczę pomysł?
PS; nie podoba się? Usuwamy ^^.
Przed wczesne: WESOŁYCH ŚWIĄT ! Życzy bananek ;3.