Dodaj do ulubionych

Najlepsze teksty waszych nauczycieli!

• sandrolaxd Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 12:34
      Uuu. Mnóstwo tego. Raz był taki dialog:
      kolega: pojedziemy do 5D?
      nauczyciel: jakie pin de?
      kolega: kino 5D.
      nauczycie: aa. takie kino. myślałem że chodzi ci o jakąś dziewczynę pindę. big_grin
    • komix Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 13:00
      Pani: Siadaj normalnie i otwórz zeszyt!
      Kolega: Ja pierdziele!
      Pani: Ty nie pierdziel mi tutaj tylko weź się do roboty!

Zamiast Kaziu powiedziała Kasiu.

Pani: Poszukaj, w tym słowniku na pewno będzie.
      Koleżanka: No ale nie ma!
      Pani: Jak nie ma? Musi być! Pokaż mi to tutaj!
      Koleżanka: No widzi pani? Nie ma!
      (i rzeczywiście nie było tongue_outhehe)
      • you_x Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 04.12.11, 13:14
        Hmm... dużo tego ale jak już sb mam przypomnieć choć jeden to pustka w głowie big_grinbig_grin
    • loveboy. butelki na dyskotece xD 04.12.11, 13:44
      niedawno pani od polaka poprosiła do odpowiedzi piotrka i kazała mu napisac na tablicy zaproszenie na dyskotekę. w ćwiczeniach pisało, że takie ogłoszenia można urozmaicić obrazkami, rysunkami, więc pitrek namalował gwiazdki, ślaczki i.....BUTELKI!
      pani: co mają znaczyć te butelki?
      piotr: yy.to urozmaicenie..
      pani: kto ci to kazał narysować?
      piotr: oni! *wskazuje palcem na kolegów*
      pani: a co w nich jest?
      piotr: oranżada. *pisze na butelce nazwę napoju*
      pani: myślałam, że mleko...siadaj-3.
    • innanzwszyscy Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 05.12.11, 15:24
      U nas była taka akcja że baba z fizy.
      Siedzimy sobie w klasie wszyscy się wydurniają, nikt jej nie słucha, babka gada do siebie w pewnym momencie wszyscy usłyszeli pierd. Wszyscy zonk na nią. Ona pociąga mocno nosem i drze jape fuuuu kto puści takiego okropnego bąkala? ! po chwili jak zajechało smrodem, Cała klasa ma z niej beczke. Wszyscy wyszli choć było 15 minut po dzwonku na lekcje brawo brawo brawo brawo Do tej pory wszyscy ją przedrzeźniają haha
    • nicola1313 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 05.12.11, 15:36
      Pani do fizyki '' czego zeby suszysz'' i ''oj tam oj tam ''
    • katyxd Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 05.12.11, 15:51
      Pani od histy opowiada nam o czlowieku prehistorycznym. Gada jak to sie przenosili czym sie zajmowali, i o odkryciu ognia.i mowi tak " Czlowiek pewnego tarl z nudow dwa kamienie, i nagle cos mu wsykoczylo dziwnego. Patrzy sobie na to i mysli co to jest, Pozniej dotyka i mowi: O CHOLERA JASNA GORĄCE! big_grin
    • ladyfame Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 05.12.11, 16:10
      fizyczka : " ja pierdziele" ,katechetka " zdejm nakrycie głowy! " od polaka " a ja jestem merlin monroł" xD
      • xxfankajbxx Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 15.12.11, 16:15
        Pani od przyrody do mojej koleżanki: Ty cipulencjo wredna .
    • nickiminaj Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 15.12.11, 17:45
      na polskim zawsze koleś coś śmiesznego powie xd np. ostatnio bylo takie cos :
      Ola : prosze pani. (pomylila sie, bo my mamy pana, a nie panią)
      nauczyciel : co chcesz chlopcze?

jeszcze ostatnio na polskim koles mowi cos o jakims wierszu, ze tam sie jakis czlowiek zachwycal, ze poszedl do sklepu. no i taki Kamil sie pyta :
      - prosze pana, moge isc do toalety sie zalatwic?
      - prosze. pamietaj, cieszmy sie z malych rzeczy
      no i wszyscy od razu skojarzyli, ze koles od polskiego mowil o jego tym czyms xd (kazdy wie o co chodzi).

albo na angielskim pani mowila
      - Wojtek, you are A, and Dorian you are B.
      no i pani przeczytala te B po ang. czyli "Bi" i wszyscy sie zaczeli smiac, bo od razu skojarzyli to z orientacją seksualną xd

ogolnie to jeszcze pani na religii doradzala chlopakom gdzie najlepiej mają palic, zeby ich dyrektorka nie zauwarzyla xd

albo na wycieczke pojechala cala szkola (w mojej szkole jest strasznie malo osob) no i chlopacy z 3gim. wzieli alkohol i usiedli na koncu. oczywiscie na zakonczenie wycieczki musieli sb wypic. idzie tam pani od polskiego, ktora mnie nie uczy i takie cos do nich "chlopaki, wezcie zjedzcie jakąs bulke, bo tu jeb.ie wódą" xd

ogolnie to duzo razy nauczyciele cos smiesznego mowią .. ale juz zapominam xd
    • diamond_girl12 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 15.12.11, 18:21
      Pani od matmy :
      -Słyszę jakieś nieludzkie odgłosy!
      -Siadaj, jedynka!
      Niby nie śmieszne, ale trzeba słyszeć jak ona to mówi. ;D

Ogólnie moi nauczyciele mają sporo fajnych "tekstów", ale w tej chwili ich nie pamiętam.
      • hilary_fanka Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 15.12.11, 18:44
        Prym w komizmie sytuacji wiedzie zdecydowanie moja matematyczka, nazywana przez nas Renią serce
        - Dzieci, jak wy ślicznie dodajecie!
        lub kiedy mój kolega błędnie rozwiązał przykład z niewiarygodnym zbulwersowaniem:
        - Ależ Grzesiu! No co ty dajesz!?
        W pierwszej klasie śmialiśmy się też bardzo z tekstu historyczki,która bardzo upodobała sobie jednego chłopca z klasy. Dla wyjaśnienia: na samym początku gimnazjum bardzo się on na lekcjach popisywał. Błyskawicznie go zgasiła i do dziś zwraca na niego specjalną uwagę, na przykład komentując ogórki pod jego ławką ( zabawna konwersacja z tego wypłynęła). W każdym razie zaczęło się od wypowiedzenia z rozczuleniem następujących słów:
        - Och Szymonku....twoja uroda przypomina mi greckiego Apolla.
        I na deser coś dwuznacznego. Pani od biologii:
        - Ale nie pisz,że niebieski daje białemu....
    • kim817 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 15.12.11, 21:54
      edukacja dla bezpieczeństwa- mówimy o oparzeniach
      '-zdejmujecie ubrania i co dalej?' cała klasa wybuchnęła śmiechem.

historia, kolega jest odpytywany z wojny secesyjnej w USA
      '- to kto zniósł niewolnictwo?
      - no, ten... Abraham!
      - dobrze, że nie Mojżesz
      ' może teraz to nie wydaje się śmieszne, ale cała klasa płakała ze śmiechu.
    • siobhan6 KLIK ! 15.12.11, 22:16
      Hmmm, koleś od matmy ostatnio wkurzył się na kumpla i wyjechał mu z tekstem ''Popukaj się w głowę, tylko nie mocno, żeby nas echo nie zabiło..''
    • ann_rock dzieci, jutro niezapowiedziana kartkówka! 16.12.11, 10:13
    • kanareczek Kaloryfer 16.12.11, 19:53
      U nas pani z chemi była najlepsza ...
      Mówiliśmy na temat Marii Skłodowskiej-Curie ... I pani powiedziała coś takiego:
      - Maria Skłodowska-Curie odkryła kaloryfer... xdd
      Każdy sie śmial .... xdd ... ;p
    • xxjustynaxx Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 19:57
      ale macie niektórzy suchary.... codziennie jest coś smiesznego np. co to za gryzmoły, kutasy jakieś?'' p od chemii
    • mysterious69 To jest c-i-ę-t-a Riposta! 16.12.11, 20:03
      moja sorka zawsze daje taki tekst : " Za co dostałaś tę jedynkę ? za urodę ? "
      i wtedy juz morda na kłódke i buraak . shockconfusedtongue_out
    • karuuus Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:04
      hahahaha. Moja babka od religii jak robiliśmy zadanie : Zrobimy to razem bądź wspólnie . x D Albo od wosu Nie tylko Amerykę , ale przedewszystkim Amerykę . big_grin
    • ibag0 ... 16.12.11, 20:06
      U nas nauczycielka od niemieckiego 20 razy na lekcje potrafi powiedzić "Zachowujecie się ja DZICZ" (z akcentem na cz) albo "Zachowujecie się jak bydło". A kiedyś pani od przyrody wchodzi do szatni gimnazjum (byłam wtedy w 5-6 klasie) i się pyta chłopakóW:
      - Co tu robicie?
      - Dzieci robimy!
      A ona z wielkim oburzeniem: Dzieci się nie robi, dzieci się płodzi!.
    • lili96reggae nauczyciele 16.12.11, 20:07
      o my coś pani od RELIGI mówimy że coś tam się stało a ona O Kur*a! <lol2>
      Śmialiśmy się z tego do końca dnia!!
    • sarenka88888 angol 16.12.11, 20:10
      Na lekcji angielskiego kiedy nauczyciel sprawdza obecność odpowiada się "present"
      Nasz nauczyciel, który jest bardzo rozgarnięty czyta listę:
      -Olek?
      -present
      -Daria?
      -present
      -Estera?
      -jestem
      -Estera?
      -jestem
      -co to jest jakiś bunt, czy co?
      hahahaha
      • michaelmontana Angol 18.12.11, 22:38
        Nauczycielka sprawdza obecność

'All are present? * fonetycznie z brytyjskim akcentem ' Ol a present?
        a Ola w mojej klasie: Tak! Ola present, Ola present ;D
    • clarissa_th Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:11
      Muszę się nieźle rozpisać XD

Pani od chemii w poprzednim roku na lekcji o budowie atomu: "Wyobraźcie sobie, że ja jestem jądrem" big_grin
      Pani od biologii: "Jak wrócę do domu to wstawię wam oceny do dziennika elektronowego".
      Pani od wdż: "Czego nie umyjesz, tego nie wywietrzysz" XD
      • sara297 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:18
        ooo mnóstwo tego nasz pan od geografii sypie żartami jak z rękawa big_grin
        a potem się dziwi że go wszyscy lubią xd i mówi coś takiego czemu wy mnie lubicie jak ja was nie lubię ? albo kiedyś powiedział że wstawiał jakiemuś chłopakowi od 4 lat pałę (jak by co jestem w gimnazjum ) i ten za każdym razem mówił dziękuje i się do niego jeszcze uśmiechał big_grin
    • domi.bieber.xdd Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:12
      Wchodzi babka od biologi, w klasie oczywiście było głośno i wszyscy gadali, a ona wchodzi i takie coś : "Kto gada ? Nikt ? Dobrze!."
      big_grin
    • zmierzch2008 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:12
      U nas na fizyce facet mówi do uczniów "ty kasztanie, albo owsiku", a ks że jeździ na "dzikie baby"smirk
    • itmustbecherry Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:14
      Mój pan od angola mówi zawsze, że bzdury pieprzymy, a jak jest zły to fuck albo: oh crap! a potem udaje, że mówił coś innego, za dużo mu się wysmykuje spod kontroli smile
      pani od polaka w LO napisala ostatnio na tablicy nie z czasownikiem.. a to rzecz z podstawówki, a pani od matmy ciagle robi błędy i mówi, ze tak jest dobrze... ostatnio caly jeden temat w ogole nie wyszedł jej ani jeden wynik taki jak w opdowiedziach a klasa innej pani liczyla i ma dobrze wszystko, dlatego zapisalam się do tej ich pani na korki.. ;D a tak to z gadania to raczej nic.. koles ostatnio z uczniów do pani na chemii "a ma pani okres"? i po chwili.. "yyy ten pierwiastkowy" wszyscy w śmiech, a ona "tak, tak mam okres."
      no i to na tyle jak na razie.. a w tej szkole jestem od września, więc bedzie sie dzialo.. a z gimnazjum to pamiętam pana od informatyki i jego suche żarty: np. mówił nam "jak kogoś poderwać..... z podłogi.." mówił, ze mamy pozamykać okna (te w kompie) bo będzie przeciąg... big_grin albo kumpela miała przewinąć stronę i "zejdz na dół" ktoś powiedzial a pan "ALE TU NIE MA SCHODÓW" a wszyscy tak.. aha.. big_grin on miał swój świat i tęsknie za nim ! Mówiliśmy na niego komandos, bo na wycieczkach szkolnych chował się za krzakami w ogromnym aparatem i pstrykał fotki z zaskoczenia big_grin i zawsze było ''komandos na posterunku, uwaga, kryć się! '' itp. to były czasy.. ach. smile

santa Wesołych choinka Świąt. prezent
    • julu11 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:15
      nasza super pani od Anglika raz wkurzyła się na takiego Kornela bo powiedział że wszyscy dali kase a papier na sprawdziany (strasznie z tym zwlekał), żeby się go już pani nie czepiała. i dalej było tak. Pani pyta się nas czy na pewno wszyscy dali a kilka osób: ja jeszcze nie, o ja też zapomniałem itp. pani sie wkurzyla i na Kornela: ciota!surprised
      • espinozaa Re: Moja pani od matematyki. Przeczytaj ! XD 16.12.11, 20:28
        U nas teksty pani od matmy wali codziennie x D Za tą ją kochamy < 3
        - Od kogo przepisywałeś, że ośle nie wiesz co pisałeś ?
        -Musisz to ty zrobić kupe w ubikacji ! ( kolega powiedział że musi oddać prace domową do oceny)
        -Przykład ,,fu'' do tablicy ! ,,Fu '' jak Franek ! ( Pani chodziło oczywiście o przykład ,,f'' XD )
        -Cieślinski,Ciesielski .. jak zwał tak zwał xD jedno to i to samo ;p
        -Linia ? Linia ? Odcinek cymbale jeden ! Linie to ty możesz mieć na dupie XD ( kolega rysował odcinki na tablicy i powiedział ,,linia '')
        -Kolorowa kreda jest po to żebyś myślał
        -Ja tłumacze, a wy macie mnie słuchać jak Świnia grzmotu !
        -O boże ! Jak to ona policzyła ?! Wiocha pl XD ( koleżanka źle pomnożyła)
        -Ja głośno myślę, a wy w ogóle nie myślicie ..
        -Wszystko ma rece i nogi. Wszystko ma swoją kolejność jak liczby w matematyce
        -To nie jest przybora do matematyki ( kolega miał na ławce telefon )
        -Chłopie ! Szczym do ludzi ! X D
        -Żeś strzelił jak łysy kucykami o podłoge X D
        -To wszystko ma być w czterech literach ! ( pani tłumaczyła nam funkcje i na koniec powiedziała to zdanie .. w klasie zapadła cisza, a poźniej wybuchł śmiech a pani ,, Dzieci ja miałam na myśli MÓZG !''

To wszystko to teksty naszej kochanej pani od matematyki ; ** Jest ich więcej, ale mam zapisane na końcu zeszytu od klasy II gim . xD Obecnie jestem w III klasie i to są teksty od początku roku szkolnego ; p . Wszystko mam zapisane na koncu zeszytu ;p
    • asia5368 Re: Najlepsze teksty waszych nauczycieli! 16.12.11, 20:16
      Na angielskim pisaliśmy sprawdzian i chłopaki wcześniej skończyli, więc zaczęli grać w karty i kolega mówi do drugiego " Poje*bało!", a pani na to " Dawid ty się wyrażasz??"
      a on " Toż to ku*wa nie ja!". A pani zamiast coś powiedzieć to się śmieje.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka