Dodaj do ulubionych

Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia .

07.12.11, 09:48
Byliście na koncercie Riri w Łodzi ?
Jak wrażenia ? big_grin

Obserwuj wątek
    • answer answer 07.12.11, 11:37
      Miałam być, ale się rozchorowałam na tyle, że nie mogłam pojechać sad
      W ostatniej chwili mój tata sprzedał bilety córce jakiegoś kolegi ...
      Pewnie było fajnie, a mnie oczywiście być nie mogłoangry
    • alyson96 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 13:52
      byłam. Było świetnie. Calvin Harris super grał, a Rihanna to już wgl. : D Chętnie jeszcze raz bym pojechała.
      Śliiczna ona jest, głos też ma świetny. Ogólnie cała jest zajebista. <3
    • riki1246 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 15:56
      Niestety nie byłam ale jak widziałam filmiki z koncertu to stwierdzam że na pewno było zaje.biście serceserceserceserceserceserceserceserce
      Chciałabym tam byś na prawdę.
      Rihanna jest genialna! <3333 sercekwiatserce
      Może jeszcze kiedyś Riri w Polsce wystąpi i wtedy pojadę! ^^ serce
    • kiwi Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 16:11
      to skandal, żeby calvin harris robił za support. to raczej rihanna powinna calvinowi robić support.
      • jessicakaulitz Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 18:54
        Koncert był nieziemski. I żadne filmiki, zdjęcia, totalnie nic tego nie oddadzą. Widać, w co władowana była ta kasa, efektów było pełno, najwspanialsze show jakie w życiu oglądałam. Kiedy wjechała na czołgu totalnie mnie zamurowało. Poza tym, kocham jej tancerzy i muzyków, szczególne gitarzystę, jego solówki były mistrzowskie. No i wielki szacun dla gościa, który grał na gitarze, pianinie i perkusji. Głos Rihanny to mistrzostwo świata, często nie słychać tego na filmikach, ja sama przed koncertem sądziłam, że wokal Rihanny jest na średnim poziomie, ale teraz wypluwam te słowa, Rihanna jest genialną wokalistką, kocham jej głos, nie śpiewa ani trochę gorzej niż w teledyskach, a może nawet lepiej, bo idealnie było słychać jej przepiękną barwę (ogólnie było znakomite nagłośnienie). Już nie mówiąc o jej wyglądzie. Wyglądała jak piękny anioł, zdecydowanie odstający urodą od pozostałych ludzi na świecie. I tak samo trzeba ją zobaczyć na żywo, bo żadne zdjęcie czy filmik nie odda tego, jaka jest przepiękna. Zawsze nurtowało mnie, jak musieliby wyglądać ludzie w książkach, których autor opisywał, jako obdarzonych nadludzką urodą. Wydawało mi się to niemożliwe i sądziłam, że to trochę przekoloryzowane, teraz już wiem, jak taka osoba powinna wyglądać. Do końca życia będę rozpamiętywać ten koncert, te wszystkie elementy show, jej urodę, tancerzy, głos.... A stałam naprawdę blisko, więc wszystko widziałam. I niech żałują Ci wszyscy, którzy nie pojechali tylko dlatego, że Rihanna to "komercja". Jej stroje powalały, szczególnie podobał mi się ten pierwszy, ta błyszcząca bielizna. No i ma idealne ciało, już teraz wiem, do jakiego ideału mam pod tym względem dążyć ; ) Każda scena mi się podobała, ale chyba najbardziej, kiedy była w garniturze, na wielkim krześle, a piękne tancerki uwijały się koło niej. No i czołg, Rihanna na unoszącym i obracającym się w powietrzu pianinie, kolorowe auto, scena gdy śpiewała S&m z tymi łańcuchami, no i "gra" na perkusji serce.
        Największym szczęściarzem był chłopak którego wzięła na scenę i zaczęła robić na nim różne erotyczne pozy. Zazdroszczę też ludziom, którym wzięła aparat, zrobiła do niego kilka min i oddała. No i jeszcze tym, którzy złapali jej ray bany. To było dokładnie w tym rzędzie, w którym stałam, tylko z innej strony. RiRi często schodziła do publiczności i podawała im ręce, miała fantastyczny kontakt z fanami. Chyba z dziesięć razy mówiła, że kocha Polskę, to miasto, tę publiczność i powiedziała że na pewno wróci. Wiem, że zapewne na każdym koncercie tak mówi, ale zawsze można mieć nadzieję, że wstąpi do nas przy okazji kolejnej trasy koncertowej ;d Rihanna po prostu kipiała seksem, przez cały koncert, cały czas mam w głowie te jej uwodzicielskie ruchy. Genialny koncert, zarówno jeśli chodzi o widowisko, jak i o muzykę.
    • wilkolak Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 19:39
      GENIALNIE nic dodać nic ująć polska kocha Riri
    • secret Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 19:40
      Nie byłam ale chciałam Riri jest nie ziemska sercewink
    • weronikaxo Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 20:10
      ja jeszcze słyszałam, że support był genialny!
    • ania1300 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 20:18
      Byłam.Zajebisty koncert !!!!! Najlepszy na jakim byłam !!! Rihanna jest super serceserceserceserceserceserceserce
    • kidrauhl_13 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 21:19
      Było mega, nic tego nie opisze! Żadne Filmiki zdjęcia .. NIC!
      tam trzeba być by poczuć to! Byłam , miałam miejsca Golden Circle <3 !
      Miejsca przy scenie, to że zaprosiła fanów na scene WOW ODJAZD !
      KOCHANA RIRI , i ślicznie jej w tych blond włosach smilesmilesmile
      Kocham Ją <3 A Polska publiczność jest niesamowita! serce
      A Rihanna opublikowała miły wpis na twitterze zobaczcie:3
    • olcia1995 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.12.11, 22:23
      też byłam...świetnie było wgl słowami się nie da tego wyrazićsmile Rihanna niesamowicie tańczy, a już jak wygląda to normalnie szoook, piękniejsza niż na zdjęciach i oczywiście za ten koncert jeszcze bardziej ją kocham <3 Dodatkowo całkiem nieźle zaśpiewała i jest po prostu świetna warto było mimo że byłam na płycie i miałam słaby widok...serce mi waliło jak wyszła i ją po raz pierwszy zobaczyłam...!!! a 27 lipca Red Hot Chilli Pepers !!!!
    • pattinsonowa007 Przeżywam to do teraz ;) 07.12.11, 23:23
      Byłam na koncercie, i do teraz przeżywam to od nowa, i od nowa. Zaczął Calvin Harris, i już wiedziałam, że wszystko będzie świetnie. Calvin jest bardzo utalentowany, świetnie zremiksował kawałki. Potem nadeszła 19:30, i Rihanny, ani śladu. Wokół mnie ludzie gadali, że RiRi się spóźni, kolejne dwie godziny, ale ja w nią wierzyłam, i się nie pomyliłam. Było tylko dziesięć minut opóźnienia. Jak rozległo się 'Lalalala' słychać było tylko wrzaski i piski, w tym moje. Rihanna zaśpiewała świetnie, była wypoczęta. Gdy śpiewała 'Rude Boy' zeszła do fanów, jeden ją pocałował w usta (nienormalny), i Rihanna zagrała na perkusji. Potem śpiewała, i śpiewała, a tłum razem z nią. Polska śpiewała każdą piosenkę! Rihanna wzięła fana na scenę (albo był podstawiony), zatańczyła na nim, założyła jego czapkę, położyła się na nim, i zapadli się pod scenę. wink Potem nadeszła 'Umbrella', a ludzie wyciągnęli parasolki i je rozłożyli! A potem, koniec, cisza. I za chwilę dźwięki 'We found love'. Hala śpiewała głośniej od RiRi! Wszyscy śpiewali, tańczyli, skakali. My z siostrą, umieramy. Nie czujemy gardeł, i w ogóle. Kompletnie tego nie żałujemy. Planujemy powtórzyć. Rihanna 13 razy powiedziała, że kocha Polskę, a my śmiało możemy powiedzieć 'I Polska kocha Ciebie!'. Koncert był świetny, nie mogłabym wyobrazić sobie tego lepiej. Skakałam cały czas, piszczałam, śpiewałam/fałszowałam, krzyczałam. Rihanna, mogę powiedzieć dwa słowa: DZIĘKUJĘ, i, SZACUN! <3
    • monik4 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 08:45
      nie wiem bo nie byłam na koncercie
    • elimj2000 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 09:32
      Moja przyjaciółka była i mówi, że było "super, super ,super ,extra!" smilebrawo
      Ja osobiście nie jestem wielką fanką rihanny lubie tylko jej muzę a ona sama mnie wogóle nie kręci, ale spodziewam się,że fanką się podobałowink
    • plotkaragirl Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 12:16
      Nie było mnie crying crying Nigdy sobie tego nie daruję crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry
    • hiaa Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 14:55
      `. NIe mogłam . Strasznie żałuje ;/ .
    • selenqqa Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 15:03
      Niestety nie byłam bo za daleko i za drogie bilety pewnie sad
    • cukierek_ Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 15:12
      Ja nie byłam, ale moja koleżanka była zachwycona.
    • estrellaa Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 15:26
      nie byłam xd
    • taylorka. Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 16:33
      ja nie byłam .. -,-
    • pusia16 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 16:44
      Nie byłamsad Ale na pewno było superwink
    • selenka3013 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 08.12.11, 19:14
      Super koncert nie do opisania
      • rockowa941 Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 07.01.12, 14:15
        hie stety mnie tam nie bylo ale mam nadzieje ze ja kiedys uslysze na koncercie
    • justa28t Re: Koncert Rihanny w Polsce - wrażenia . 26.01.12, 20:22
      Niestety, ale nie byłam.
      Mieszkam za daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka