Dodaj do ulubionych

Chłopak stracił głowę...

09.12.11, 17:12
Mam fajnego kumpla, który od niedawna wariuje na punkcie dość "popularnej" w szkole dziewczyny. Chłopak jest naprawdę fajny, wyluzowany i dotychczas nie miał problemów z nauką czegokolwiek. Nasze stosunki się oziębiły z wiadomych przyczyn, ale to nie jest najgorsze...Nie mogę ścierpieć faktu, ze ta głupia lafirynda oprowadza sie poza jego plecami z jakimiś oprychami, wszyscy sie z niego śmieją a on sam...cóż ma kilka zagrozeń na semestr, dziewczyna zrobiła mu wodę z mózgu...
Co robić? Jak mu pomóc?
Obserwuj wątek
    • monia12xd Re: Chłopak stracił głowę... 09.12.11, 17:45
      powiedz mu o tym że się oprowadza z jakimś cłopakiem i żeby dął sobie spokój, ćhesz dla niego jak najlepiej i tkaie tam ;p
      • handmciuszek heh :)) 09.12.11, 17:52
        Mysle ,ze nie wazne ile razy bys mu to tumaczyła , ile razy bys nagadywala na tamtą on by tylko myslal ze jestes zazdrosna . Badz robisz to specialnie by nie byl szczesliwy . Ze wzgledu na swoje sumienie chcesz zareagowac bo ci go szkoda bo wiesz jak jest ale on jest wtej chwili slepy widzi ta dziewczyne jaka najpiekniejsza , najdzolniejsza ... no aniol . Wiec najlepiej zdobadz jakis dowod i nie palnij mu tego prosto w oczy ze jego dzieczyna to i tamto bo sie chlopak załamie .... powoidzenia tongue_out
        • playtime Re: heh :)) 09.12.11, 18:05
          Wiesz co, nie jest ani piękna ani zgrabna...do tego kąpletny pustak. Szczerze nie wiem, co on w niej widzi?!
        • hejkaa Re: 16.01.12, 18:44
          Jakbyś mu tłumaczyła to pomyślałby, że jesteś zazdrosna. Wiesz co, na razie zajmij się swoim życiem, on kiedyś zrozumie, że chciałaś dla niego dobrze i że tamta dziewczyna to jak to określiłaś " lafirydna " . Życzę powodzenia smirk
    • van50 ... 09.12.11, 20:30
      ona go wykorzystuje...
    • nicol9722 Re: Chłopak stracił głowę... 09.12.11, 20:54
      powiedz mu o tym a jeżeli nie
      uwierzy to spróbuj im zrobić po tajemni zdj. wink
      • nowhere Re: Chłopak stracił głowę... 14.12.11, 20:57
        postaraj sie przemowic mu do rozsadku ze przez dziewczyne ktora go oszukuje moze zle skonczyc sad
    • mysiuniaxpp Re: Chłopak stracił głowę... 09.12.11, 23:45
      powiedź mu co ona robi za jego plecami . pocieszaj go , że jest fajnym chłopakiem i ona na niego nie zasługuje i takie tam pierdoły .
    • kim817 Re: Chłopak stracił głowę... 14.12.11, 19:35
      jest Ci go żal, ale niczego nie rób. niech sam się sparzy. nawet się nie obejrzysz, a przybiegnie do Ciebie przepraszając za wszystko.
    • piotruspan Re: Chłopak stracił głowę... 14.12.11, 21:16
      powiedz mu to co tu napisałaś. Walnij go w łeb i powiedz żeby się ogarnął bo później będzie żałował
      • rockowa941 Re: Chłopak stracił głowę... 15.01.12, 20:34
        pogadaj znim na powaznie moze cos zrozumie
        • lovatic Re: Chłopak stracił głowę... 16.01.12, 18:48
          myślałam,że ktoś mu głowę rozje...bał tongue_out ależ mi problem -.-
          • ewellin Re: Chłopak stracił głowę... 16.01.12, 19:42
            pomyślałam od razu jak @lovatic big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka