Dodaj do ulubionych

Co mam robić?

12.12.11, 16:19
Bo ja chodziłam z takim jednym Marcinem, ale zaczął mi się podobać jego kolega o rok starszy. Zerwałam dziś z nim. Ten starszy chłopak nazywa się Dawid. Ja w tamtym tygodniu krzyczałam do niego na całą szkołę "Siema Dawid!" , żeby popisać sie przed koleżankami. On sie ciągle na mnie gapi, a jak ja na niego spojrzę to odwraca wzrok i się chowa. W sobotę jak byłam w ośrodku kultury z koleżanką i robiłam z nią dekoracje (aniołki na choinkę) no i Dawid ma brata w moim wieku ( Łukasza). No i oni obaj też wtedy byli tam, a Łukasz przchodził i mówił idź do Marcina. Jak raz nie wytrzymałam i chciałam go walnąć. Wybiegłam z sali, bo on uciekał, a za drzwiami stał Dawid. On na mnie look, ja na niego. Wycofałam się bo musiało głupio wyglądać jak biegałam za jego młodszym bratem smile. On się wstydził przyjść na salę po gry latali cały czas jego koledzy. Kocham go na MAXA co mam robić? Czy mam u niego jakies szanse? Czy mam mu wrzucać liściki do szafki itp.?
Obserwuj wątek
    • monia12xd Re: Co mam robić? 12.12.11, 17:55
      no to zagaduj do nirgo by nie czuł się osamotniony xD
      • mandarynak33 Re: Co mam robić? 12.12.11, 19:21
        Zagadaj do niegowink
    • cookiemonster69 Co mam robić? 12.12.11, 18:08
      nie wiem, nie chce mi się czytać, ;3
    • yellowgreenblue Re: Co mam robić? 12.12.11, 18:11
      HAHA! Zachowujesz się dokładnie jak moja koleżanka smile Zagadaj do niego i problem z głowy. Ewentualnie jak by to zrobiła powyżej wymieniona moja koleżanka napisz do niego na NK albo na FACEBOOKU tongue_out
    • inbloom *______* 12.12.11, 18:16
      Nie chcę cię urazić (dobra chcę xD ) , ale to co tu napisałaś jest żałosne . Nie ma to jak ''miłość'' w wieku nastu lat .
      • damonlove damonlove 18.12.11, 08:31
        daj sb spokuj...
    • monik4 Re: Co mam robić? 18.12.11, 08:57
      nie ma to jak rzucić swojego chłopaka dla jego kolegi brawo -.-
    • laurie facepalm 18.12.11, 19:48
      ohhhhhh lofciasz go na maksiorkaa , ohhh jakie to słitaśne. -.-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka