Dodaj do ulubionych

Problem w szkole

13.12.11, 16:58
Pokłóciłam się ze swoją koleżanką a ona zawołała "zniszczę cie!"Następnego dnia nazmyślała coś pani.Jutro chce się widzieć z moimi rodzicami bo mi nie wierzy że ja nic nie zrobiłam.Problem w tym że oni nie wiedzą,a pani powiedziała że jak nie przyjdą to skontaktuje się ze mną telefonicznie...cryscared
Obserwuj wątek
    • norrmalna Re: Problem w szkole 13.12.11, 17:11
      A zrobilas cos? Jesli nie, to Ci nic nie zrobia.
      • yourii Re: Problem w szkole 13.12.11, 17:23
        norrmalna napisał(a):

> A zrobilas cos? Jesli nie, to Ci nic nie zrobia.
        Nie i to jest najgorsze.Jesteś pewna???
    • monia12xd Re: Problem w szkole 13.12.11, 19:27
      lepiej wszystko im powiedz smile nie martw się jeśli nie jesteś winna to się to wszystko poukłada i wyjaśni. Wkurza mnie to jak te wszystkie nauczycielki nie wierzą w niewinność uczniów. u nas baba od wfu oskarża nas że popsuliśmy piłki a my że przecież nie tylko my mamy wf i my ich nie rozwaliliśmy a ona no to kto jak nie wy? tak jej nie cierpię żen ie wiem ;/ głupi babsztyl
      • norrmalna Re: Problem w szkole 13.12.11, 19:36
        100% pewności nie mam, bo nie wiem jaką masz szkołę.
        Ale tak na logikę, jeśli jesteś bez winy to za co mają Cię ukarać? Za to, że Twoja koleżanka coś nazmyślała wychowawcy? Wiadomo, że skoro nic nie zrobiłaś nie będzie świadków, dowodów, będzie twoje słowo na jej słowo.
    • nicol9722 Re: Problem w szkole 13.12.11, 19:36
      nie przejmuj się jeżeli jesteś niewinna
      to wyjdzie na twoje ! wink musi ! wink
      a po za tym skoro masz takie kłopoty
      przez swoją przyjaciółeczkę to odpuść jej angry
      ... po prostu nie jest cb warta !
      • damonlove damonlove 18.12.11, 08:44
        nienormalna!!
        macie psychologa??
        idź!!
        i pogadaj tez z rodzicami ; ))
    • yellowgreenblue Re: Problem w szkole 19.12.11, 19:43
      Pogadaj z rodzicami. Niech przyjdą i wszystko wyjaśnią. Nauczycielce potem będzie głupio że uwierzyła twojej żałosnej koleżance (to co wymyśliła żeby cię pogrążyć było naprawdę słabe tongue_out)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka