Dodaj do ulubionych

Atmosfera Świąt ?

13.12.11, 17:57
Nie wiem czy to wina starzenia sie, tego że w liceum mam urwanie głowy, ale z roku na rok ginie atmosfera świąt, nie czuję że zbliżają się wielkimi krokami. Macie jakieś sposoby aby poczuć ten kilmat ?

A jak z Waszymi odczuciami ? santa choinka prezent smile
Obserwuj wątek
    • evanescence24 Re: Atmosfera Świąt ? 13.12.11, 18:12
      daj spokój, ja w tym roku wyjątkowo czuję się świątecznie już od października xd
      chociaż w sumie im bliżej świąt, tym bardziej ich nie chcę.
      • sims Re: Atmosfera Świąt ? 18.12.11, 09:20
        Eee tam ;D JA mimo braku śniegu już czuję święta. I nie mogę się doczekać kiedy spadnie biały puch , kiedy będę ubierać choinkę , kiedy ... Uff . Kocham święa ;D
    • mweezy . 14.12.11, 15:41
      Mimo najszczerszych chęci nie czuję świąt i obawiam się, że nie poczuję.
    • ashley_1985 Re: Atmosfera Świąt ? 14.12.11, 15:54
      Widzę, że nie jestem sama. Mam to samo. Tak bardzo chcę czuć święta i tą wspaniałą atmosferę, ale nie mogę.
    • koralina94 Re: Atmosfera Świąt ? 14.12.11, 15:54
      Ja również nie czuję świątecznej atmosfery. Tak sobie słucham, jak niektórzy się zachwycają, że już niedługo święta, ale jakoś nie może to do mnie dotrzeć. Być może wpływa na to też brak śniegu, bo bez niego atmosfera jakoś zanika.
      Od razu mówię, że ubrana choinka w domu również nie pomaga w tworzeniu świątecznego nastroju.
    • mysiuniaxpp Re: Atmosfera Świąt ? 15.12.11, 18:43
      znaczy w tym roku też za bardzo tego nie odczuwam .. ;P
      • pigwa123 Peace 15.12.11, 19:13
        Witam
        Zgadzam się z Tobą pomimo tego ,że chodzę do gimnazjum . I myślę ,że dawniej były inne czasy , kilkanaście lat temu wierzyłyśmy w mikołaja i aniołki które przynoszą prezenty pod choinką ..
        Szczerze mówiąc myślę ,że too jednak wina "starzenia" sie .
    • angel1117 Re: Atmosfera Świąt ? 15.12.11, 19:24
      Ja jestem w 3 gim i też tego nie czuję wgl. nie cieszę się wgl. na te święta. czekam tylko na sylw. na nic więcej
    • trufla Re: Atmosfera Świąt ? 15.12.11, 19:26
      Ja mam właśnie odwrotnie - to urwanie głowy w szkole sprawia, że czuję świąteczną atmosferę. Kiedy z niczym się już nie wyrabiam i mam wszystkiego dosyć oznacza, że idą święta. Poza tym miasto jest ślicznie przystrojone...
    • mandy_jonas Re: Atmosfera Świąt ? 16.12.11, 21:03
      mam podobnie jak ty. co roku coraz mniej czuję święta.
      • smileyy776 Re: Atmosfera Świąt ? 17.12.11, 11:02
        Ja tam czuję tą atmosferę tylko szkoda,że śniegu nie ma...
    • yorkie Re: Atmosfera Świąt ? 17.12.11, 11:12
      Nie obchodzę świąt, więc ich nie czuję, proste.
    • daily KLIK 17.12.11, 11:16
      Mam dokładnie tak samo. Staram się słuchać jakiś piosenek świątecznych , pomagam mamie w porządkach, piekłam już nawet pierniczki ... dzisiaj ubieram z mamą choinkę i miejmy nadzieję, że bynajmniej to poskutkuje wink Chciałabym , żeby te święta były wyjątkowe...
    • olcia456 Re: Atmosfera Świąt ? 18.12.11, 10:23
      Ja tam się czuje tą atmosfere chociazby gdy pójde do galeri tam jest tyle osób i pewnie każdy kupuje prezenty!prezentprezentAle dziś juz mam snieg więc jeszcze bliżej do swiat!!choinkachoinkasantasanta
    • laura.pl Re: Atmosfera Świąt ? 18.12.11, 14:01
      Nie mam pojęcia, co ci doradzić... Ja akurat czuję atmosferę Świąt i to nawet bardzo, ale jestem młodsza niż ty i pewnie mam więcej wolnego czasu na typowo " świąteczne" rzeczy jak prezenty, ubieranie choinki, przystrajanie domu itp. smile
      • anja_ Re: Atmosfera Świąt ? 20.12.11, 20:30
        ja w tamtym roku ich nie czułam. w tym jest dosyć dobrze.
    • cukierek_ Re: Atmosfera Świąt ? 20.12.11, 20:47
      Jak byłam młodsza to to wszystko wydawało mi się takie magiczne. Niestety teraz już nie. Właściwie to w tym roku jeszcze jakoś odczuwam zbliżające się święta, w tamtym było gorzej.
    • izuunia55 Re: Atmosfera Świąt ? 21.12.11, 12:11
      Od jakiś 3 lat nie czuje takiej atmosfery świąt, jak wcześniej. Jest mi trochę smutno z tego powodu, bo lubiłam to magiczne uczucie. Nie wiem dlaczego tak się stało, może zmieniłam się, może dlatego, że jestem coraz starsza i zmienia się mój pogląd na świat..Dużo dałabym za to, aby jeszcze raz poczuć tę atmosferę jak za dawnych lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka