15.12.11, 19:43
Hey Kociaki kiss<br />
Chciałam się zapytać ile macie kolczyków i gdzie... Chce sobie jeszcze gdzieś zrobić ale nie wiem gdzie big_grin<br />
Mam już w języku, w jednym uchu 6 a w drugim 4, w biodrze i w pępku... tongue_out
Obserwuj wątek
    • monia12xd Re: Kolczyki 16.12.11, 17:24
      jezusiee, jak można mieć w biodrze?
      ja ma 2 w uszach i na pewno w uszach więcej nie zrobię bo już brzydko by wyglądało tak dużo tego, po co mi zresztą w ogólnie raczej już nigdzie. może kiedyś ;d ale na razie sobie daruje wink
      • yorkie Re: Kolczyki 17.12.11, 11:00
        Można. Ja marzę o takim *-*
        Na razie mam tylko 4 w uszach. Kiedyś pewnie zrobię sobie gdzieś na twarzy, ale jeszcze nie wiem, gdzie.
      • kassieek Re: Kolczyki 23.12.11, 15:54
        Ja mam dwa kolczyki w uszach ale mam zamiar zrobić sobie w nosie oraz w uszach w chrząszcze .serce
    • bigpositive Re: Kolczyki 16.12.11, 18:36
      Ojć, sporo dosyć masz big_grin. Haha, ja standardowo na razie po 1 w uchu, ale chciałabym mieć po 2 :3
    • 17071995 Re: Kolczyki 16.12.11, 20:16
      Można mieć w biodrze.... nie przeszkadza w niczym tylko troszkę długo się goi ;/ ale tak to to jest ok smile
    • mysiuniaxpp Re: Kolczyki 16.12.11, 23:18
      matko ! po co ci tyle tego ? !
      ja mam cztery . na jednym uchu jedno i na drugim trzy . ;P
      • redeemer Re: Kolczyki 16.12.11, 23:48
        w biodrze często migruje - tez miałem.
        obecnie mam trzy kolczyki w jednym uchu. ale dziur mam ogólnie w jednym uchu cztery, w drugim trzy, mam też dziurę w wardze i języku ale nie noszę kolczyków bo mi przeszkadzają xD w pępku planuję zrobić ale zobaczymy co z tego wyniknie
    • nessy96 Re: Kolczyki 17.12.11, 16:51
      w biodrze i w pępku wogóle mi się nie podobają kolczyki. zresztą i tak tego nie widać chyba że ktoś chodzi całyczas w krótkich bluzkach. W języku też mi się nie podoba. Ja mam tylko tak normalnie po jednym w każdym uchu bo rodzice mi na więcej nie pozwalają. W przyszlosci chce mieć kolczyk w łuku brwiowym, więcej kolczyków w uszach i może w wardze big_grin
      • espinozaa Re: Kolczyki 17.12.11, 21:54
        Hmm .. ja mam narazie tylko w uszach ; X Ale bardzo bym chciała w języku ;p Lecz jestem uczulona na nikiel .. nie za bardzo moge ; x
    • synthia. Re: WTF!? 18.12.11, 12:26
      Boże Po Co się Tak Kolczykować ?!
      W Biodrze To Przesada ! WTF.!
      W Wieku 25 Lat Zdejmiesz Sobie Tego Kolczyka ( Na 100% ) I Co Później Będziesz Miala 2 Dziury W Biodrze?! I Jak Ty Na Plaży Sie Pokażesz ?!
      Teraz Dziewczyny Jakby Mogły To By Sie Cale Kolczykowały ... -.-
      Ja Mam 3 W Prawym Uchu i Jeszcze W Chrząstce. No I Mam W Nosie . I Tyle Mi Wystarczy , Nie Chce Wyglądać Jak Potwor z Bagien...
      indifferentindifferentindifferentindifferent
      • yorkie Re: WTF!? 23.12.11, 12:43
        Weź Lepiej Sięgnij Po Słownik I Zobacz, Że Nie Stawia Się Wielkich Liter W Każdym Wyrazie Bo Tak Nie Jest Poprawnie I Ludzi Wku...asz -.-
      • alivemurderer Re: WTF!? 23.12.11, 12:54
        dziury w biodrach? to ci sie zarasta, albo migruje =,=
    • palola. Re: Kolczyki 22.12.11, 19:52
      W biodrze ? surprised wow
      a ja mam dwa w uszach big_grin zastanawiam się nad kolejnymi dziurkami ...
      smirk zrób sobie dziurkę w nosie
    • cesautres Re: Kolczyki 22.12.11, 20:24
      po jednym w każdym uchu c;
    • squash . 22.12.11, 20:38
      ja tam skromniutko, mam dwa kolczyki w prawym uchu i jeden w lewym. c:
    • hanisiaa Re: Kolczyki 22.12.11, 21:07
      W obydwu uszach jedną dziurkę.
    • diabolusxxx kolczyki :O 23.12.11, 12:56
      w biodrze?? haha

dla mnie obkolczykowanie się w różnych miejscach, tj. w pępku, wardze, języku, nosie, brwi czy nawet w biodrze(?) jest zbędne i mi się to absolutnie nie podoba, jest to dla mnie po prostu brzydkie,
    • alivemurderer piercingi 23.12.11, 12:58
      ogólnie to mam 13 kolczyków, ale bedzie duzo, duzo wiecej
    • you_x Re: Kolczyki 23.12.11, 13:29
      Mam 3. Jeden w lewym uchu. 2 w prawym uchu. I poza uszami nigdzie więcej nie mam zamiaru robić ;/ Wygląda to strasznie i jest po prostu durnotą ;/
    • thylane . 24.12.11, 20:07
      Dwie w prawym uchu, jedna w lewym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka