Dodaj do ulubionych

To nieprawda...

15.12.11, 19:48
Wydaje mi się, że jeden chłopak myśli, że się w nim zakochałam. Cóż, trochę dziwnie się z tym czuję, szczególnie, że to przyjaciel mojego kuzyna. Co zrobić, żeby uświadomić mu, że no nie jestem w nim zakochana? Może miałyście podobne sytuacje? Buziaki kiss
Obserwuj wątek
    • malinka24 Re: To nieprawda... 15.12.11, 20:24
      Powiedz mu to wprost że nie ma u Ciebie szanssmile
      Zrozumie.
      Ja tak zrobiłambig_grin
      • van50 ... 15.12.11, 20:38
        Może postaraj u się wytłumaczyć że cie nie interesuję i to plotki i nie prawda
    • monik4 Re: To nieprawda... 15.12.11, 20:44
      To powiedz mu że nie jesteś nim zainteresowana że wolisz innego
      • kasiulka122 Re: To nieprawda... 20.03.12, 14:22
        powiedz mu że nie jestes zainteresowana ale zrob to delikatnie żeby nie zranic jego uczuc poprostu powiedz że nie chcesz byc dłurzej z nim i juz
    • kladiaaaa.... Re: To nieprawda... 15.12.11, 20:51
      No nie wiem , a czy jestes pewna ze tak mysli . ? Lepiej sie upewnij za nim zrobisz jakis krok którego później bedziesz żałowała : D Pozdrawiam ; )
    • shiandall Re: To nieprawda... 16.12.11, 14:50
      nie miałam :]

najlepiej z grubej rury

powiedz faciowi że ma bardzo wysokie mniemanie o sobie i naprawde jest masa atrakcyjnych facetów więc na jakiej podstawie sądzi zę to właśnie on Ci się podoba suspicious
    • diekatja Re: To nieprawda... 16.12.11, 15:18
      Na początku napisałaś, że WYDAJE CI SIĘ. Lepiej mu nic nie mów, dopóki nie jesteś pewna. Bo jeśli się w tobie nie kocha, ty mu powiesz że nie ma u ciebie szans to cię pewnie wyśmieje.... Jeśli ci tego nie powiedział, to nie myśl że naprawdę sie w tobie kocha, bo możesz się rozczarować.
    • inbloom *______* 12.03.12, 21:04
      wiele razy moje jebnięte koleżanki wmawiały jakimś chłopakom że się w nich bujam , ja to zwyczajnie zignorowałam a jak ktoś pytał to mówiłam że to nie prawda i potem to ucichło .
      • mary_ m 12.03.12, 21:23
        Jak nie jesteś pewna, to może wspomnij przy nim, że ktoś tam inny Ci się podoba i tyle.
    • areska3 Re: To nieprawda... 13.03.12, 09:51
      Nie zwracaj na niego uwagi, udawaj, ze go nie widzisz lub porozmawiaj poważnie ze swoim kuzynem. Może on uświadomi tego chłopaka, że się myli?
      Mam nadzieję, że pomogłam kiss
    • blondzia Miałam coś gorszego . 20.03.12, 13:41
      Nauczyciel myślał,że się w nim zakochałam : o
      Było to w 2011 roku na jesieni jakoś październik czyli niedawno i z koleżankami śmiałyśmy się z tego nauczyciela było tam jakieś przedstawienie a my się tak z niego śmiałyśmy bo ten nauczyciel przypomina teletubisia lub muminka i on takie śmieszne miny robił i pozy i my się śmiałyśmy z niego później na przerwie sobie idziemy i się śmiejemy a on się mnie zapytał czy się w nim zakochałam : o ja taki szok on taka mina poważna a ja do niego : A w kim ? i sobie poszedł taki zdenerwowany hahah teraz to mam z tego jazdę a wtedy to było mi niedobrze na drugi dzień nie poszłam do szkoły jak była z nim lekcja później przyszłam to on jak dawał mi kartkę to głowę w inną stronę hahaha a potem zaczął zachowywać się normalnie i tak jest do tej pory chyba tego żałuje,że tak podszedł i powiedział haha xd i myśli,że z koleżankami tego nie pamiętamy : o dobrze,że to ostatni rok w tej szkole .

w ogóle nie wiem dlaczego to on do mnie z tekstem czy się zakochałam jak moje koleżanki też robiły to samo co ja : o

szłyśmy sobie raz a moja koleżanka taki dziwny napad śmiechu ,że aż tak głowę brała do góry i do dołu haha a ten facet do niej : Ewelina czemu ty tak robisz ? ( i pokazał też tak z tą głową jak ona to robiła) a my z koleżanką powiedziałyśmy,że ona tak robi na pana widok haha a on powiedział : aa i poszedł i myślałyśmy,że on myśli,że to ta Ewelina się w nim zakochała a ten się do mnie przyczepił szok dobrze,że to mam za sobą i już w czerwcu skończę tą szkołę a ten nauczyciel chyba nigdy tego nie zapomni haha xd
      • xadax Re: Miałam coś gorszego . 21.03.12, 22:00
        hahaha dobre big_grin
    • lollyana Re: To nieprawda... 20.03.12, 15:27
      Olewaj go. Nie odzywaj się, nie pisz itp. W końcu sam sie zorientuje.
    • sacrum_97 Re: To nieprawda... 20.03.12, 15:48
      Najlepiej powiedzieć prosto z mostu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka