17.12.11, 21:49
Hej ; p Chciałam was sie spytać czy wieczie co to ZUmba ? Ostatnio przeczytałam o tym w gazecie ; p i mam zamiar to codziennie tańczyć ;p podobno dzięki temu można schudnąć X D Tańczył ktoś ? a może ktoś zrzucił pare kg ? Piszcie ! : *
Obserwuj wątek
    • olcia456 Re: Zumba 17.12.11, 21:58
      TAK oczywiście wiem co to zumba np. Shkira tańczy zumba na youtube na filmikach z koncertu dobrze widać niektórych!! wydaje mi sie ze przy kazdym tancu mozna schudnac jak bedziesz cwiczyla regularnie ! mam taka gazete gzie w niej jest 10 faktow o zumbie nie chce mi sie pisac ale jak chcesz moze kiedys ci napisze! sa fajne kursy tanca zumby zalezy gdzie mieszkasz ale wiem ze sa!!!
      pozdrawiam jakby co to napisz !!prezentprezentprezent
    • monik4 Re: Zumba 18.12.11, 08:53
      nie tańczyłam bo nie znam Zumba
    • jane_ Re: Zumba 18.12.11, 14:11
      wiem co to zumba, od stycznia będę chodzić, he he.
    • violet_ Re: Zumba 26.12.11, 12:17
      ja tańczę. XD
      to jest świetne, w godzinę zrzuca się około 700 kcal, więc dobre, jak ktoś chce schudnąć.

zuuuumbaaa. <33333
    • charlotte__ Re: Zumba 26.12.11, 12:30
      Tak, wiem co to jest. Bardzo dużo dziewczyn z mojej szkoły tańczy własnie zumbę ..
    • mandy_jonas Re: Zumba 28.12.11, 23:29
      jakieś tam tańce połamańce, ale pewnie fajne. wszystkie ćwiczenia w grupie są fajne. :3
      • kropeczka23 Re: Zumba 29.12.11, 00:38
        Zaintrygowałaś mnie big_grin Nie wiem co to, ale zobaczę .
    • itsjustmee . 29.12.11, 11:08
      Szczerze? Wolę potańczyć we własnym pokoju przy muzyce z koleżankami czy siostrą i mamą, niż wydawać kasę na robienie tego samego w jakimś ośrodku. c;
    • kokox3 zumm 29.12.11, 15:36
      Chodziłam na zumbę 5 miesięcy.
      Było fantastycznie ! i gdyby nie to, że przenieśli studio fitness chodziłabym tam dalej.
      Wspaniała atmosfera była, można było się zrelaksować, nie myśleć o kłopotach, odprężyć się, wyskakać, wyszaleć i wyrzucić wszystkie złe emocje tańcząc i poprawiając kondycję.
      Chodziłam 2 razy w tygodniu, niestety nic nie schudłam.
      Bardzo Ci polecam ten rodzaj tańca !
      • kropeczka23 Re: zumm 29.12.11, 18:14
        Zainspirowałaś mnie i dodałam o Zumbie wpis big_grin
        Poczytajcie i skomentujcie ! Jest też tam instrukcja jak się ją tańczy. piwo
        • kropeczka23 Re: zumm 29.12.11, 18:16
          zapomniałam linku podać XD
          modnagirls.blogi.kotek.pl/2011/12/zumba__nauczmy_sie_jej_tanczyc__czyli_sposob_na_bycie_szczupla__video_d_
    • kicak chodziłam i chodzę nadal:) 29.12.11, 19:34
      ja chodzę na lekcje zumby 3 razy w tyg od 2 ms-cy i schudłam 3 kgbig_grin
      naprawdę jest to super ale lepiej widziec jak to robią profesjonaliści.
    • inbloom *______* 30.12.11, 13:12
      nie wiem co to xD
      • rockowa941 tak 31.12.11, 12:56
        kliknelam na yt w zumbe i patrze haha ale podoba mi sie fajne moze tez zaczne tanczyc
    • itmustbecherry Re: Zumba 02.01.12, 14:54
      Moja siostra chodzi na zajęcia Zumy i ma teraz taki lekki kaloryfer na brzuchu ! big_grin A waży 52 kg i ma 168 cm i 26 lat! W sumie nie była gruba jak zaczęła, ale takiej rzeźby to też nie miała itp. Zumba jest fajna bo jest dużo ruchu, małych kroczków, które pomagają spalać tkankę tłuszczową. Sama bym się na to zapisała, bo tak w dumu to samej mi się nie chce.. ale nie mieszkam w Poznaniu i tu takich rarytasów nie ma u mnie sad ale może na studiach się skuszę. Bo ta moja siostra jak sie zapisała to na początku chodziła i wracała cała czerwona i spocona, a teraz ma taką kondycję, że na luzie i się nie męczy itp. Ale lepiej z takim instruktorem to się zawsze uczeń jakoś przyłoży, a poza tym nauczyciel wie jakie ćwiczenia i kiedy..
    • emily_15 Re: Zumba 04.01.12, 20:48
      Ja chodzę od września dwa razy w tygodniu, schudłam 10kg i jestem z tego powodu bardzo dumna ;D To jest coś takiego jak aerobic, tylko lepsze, mniej monotonne układy, bardziej żywiołowe, jest lepsza muzyka. Podoba mi się, to, że nie czuję się później zmęczona, a wysiłek jest naprawdę duży wink
      Pozdrawiam
    • squelly_ Zumba 05.01.12, 21:27
      Moja siostra chodziła dość długo na Zumbę, bo miała karnet. Podczas 1 godziny tego tańca można spalić aż 500 kcal więc na sto procent zrzucisz kg, bo moja siostra też zrzuciła. Na pewno coś zrzucisz, tańczysz najczęściej do hiszpańskich/brazylijskich piosenek, w grupie, z tego co wiem jest świetnie i jest świetna atmosfera, więc polecam smile
    • mlecyk_mine Re: Zumba 07.01.12, 17:05
      TO JEST TANIEC, JAKBY ZWIAZANY Z FITNESSEM SIOSTRA MOJEJ PRZYJACIÓŁKI GO TANCZY.
    • patrycja_2oo1 Re: Zumba 02.06.12, 14:30
      Widziałam filmiki z Zumbą na yt . Zobacz ! Ale nigdy nie próbowałam , ale chyba musze
    • bellaswan16 Re: Zumba 10.06.12, 17:30
      jestem w szkolnym zespole cheerliderek(cirliderek).Nasza pani ktora robi nam układy i te sprawy chodzi na zumbe fitness wiec w tym roku mielismy tlyko takie układy. Było ich spoko. dokładnie 6. cwiczylysmy dość czesto bo przygotowywalismy sie do wystepów.schudłysmy nie powiem ale kal tylko przestaje sie regularnie cwiczysz to efekt znika natyczmiast;/ sad( niestety
      • bellaswan16 Re: Zumba 10.06.12, 17:31
        sporo*
    • amber22 zumba 30.06.12, 19:22
      jasne, że warto, Zumba to wspaniała metoda na rozruszanie się latem smile
      www.ananday.pl/index.php?id=zumba
      tutaj możesz poczytać o niej więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka