wilkolak 22.12.11, 15:49 Jest to wrodzona przypadłość. Przez nią jedno oko ma się np. zielone, a drugie brązowe. Uważacie, że to ładne czy brzydkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shunra Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 22.12.11, 15:59 Mnie się podoba, wygląda to ciekawie. Moja koleżanka ma właśnie jedno oko zielone a drugie takie jasno brązowe i w sumie tak mocno nie widać że są inne. Choć jej niezbyt się to podoba, wolałaby mieć jednolity kolor oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyna_taka Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 12.03.12, 20:45 noo dla mnie wyglada normalnie a tak wgl to kolor oczu nie jest aż tak wazny-,- Odpowiedz Link Zgłoś
larrystylinson Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 12.03.12, 21:35 moja nauczycielka od "muzyki" ma jedno oko niebieskie, drugie zielone. Ale ona to w ogole jest czarownica. mowie po tym jak sie zachowuje. XD A ogolnie to fajnie, nie wiem czy chcialabym tak miec, ale to czyni czloweika bardzo cwyjatkowym. ; Odpowiedz Link Zgłoś
olcia456 Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 22.12.11, 16:17 Nie podoba mi się to wole mieć dwoje oczu takich samych ! ja mam oczy niebieskie! oczy niebieskie życie królewskie! Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 22.12.11, 17:18 olcia456 napisał(a): > Nie podoba mi się to wole mieć dwoje oczu takich samych ! ja mam oczy niebieski > e! oczy niebieskie życie królewskie! Oczy niebieskie życie kure.wskie ; d a co do tematu ; p to mój kolega jedno oko mo zielone, a drugie ma pół zielone pół brązowe x D Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 13.02.12, 23:14 Widać po tym poście jaka jesteś tolerancyjna i samolubna... Powodzenia ci życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
zeroplastic Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 16.02.12, 18:59 Mi to nie przeszkadza jak ktos tak ma ale ja sama bym tak miec nie chciala, ladnie to wyglada i wyroznia z tlumu no ale. I pewni osoba ktora tak ma tego nie lubi i by chciala miec jednakowy kolor oczu a osoba ktora ma jednakowy kolor oczu wolalaby sie wyrozniac i tak zawsze jest Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 22.12.11, 17:29 fajne takie 2 inne kolory oczów Odpowiedz Link Zgłoś
thylane . 22.12.11, 17:59 Mi się takie coś nie podoba. Ale nie jest też jakieś tam wstrętne. Np jeżeli ktoś ma raczej takie brudne te barwy oczu to jest fajnie, ale jak ktoś ma takie mocne to nieciekawie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx ... 31.01.12, 15:59 Podoba mi się ta przypadłość. Moja koleżanka ma niebieskie oczy,ale w jednym z nich ma brązową plamkę. Cudownie to wygląda! Ja bym chciała mieć niebieskie i zielone oko, a najlepiej niebieskie oczy z zieloną plamką <3 Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 22.12.11, 18:50 dla mnie to jest coś pięknego i absolutnie wyróżniającego człowieka. tylko nie wiem czy ta wada ma jakieś uboczne skutki..? Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 31.01.12, 15:12 moja koleżanka z kolonii to ma.. jedno oko ma zielone, a drugie takie.. piwne.. i mi się to nie podoba.. no ale.. oczu się nie wybiera ! Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 31.01.12, 15:22 jeśli kolory do siebie pasują, świetnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 01.02.12, 14:38 Ja wiem.... ja tam wole miec jednakowe tęczówki Zapraszam na swojego bloga xd fashionedith.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
kiotek Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 16.12.12, 22:21 mój kumpel ma jedno zielone a drugie niebieskie, czy ja wiem to jakby wyróżnienie, nic do tego nie mam, Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 01.02.12, 15:10 Nie podoba mi się to . Ale koloru oczu się nie wybiera. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 01.02.12, 19:09 Na pewno ciekawie to wygląda, taka cecha charakterystyczna, myślę, że nie żadne przekleństwo, bo dlaczego niby? Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 01.02.12, 19:12 Wiesz to zależy w sumie czy komuś to pasuje czy nie, ale mi to się zawsze podobało. To takie dość niezwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Dar? Przekleństwo? :P 02.02.12, 02:16 Raczej wyjątkowość Mam ową przypadłość, lecz nie jest ona tak bardzo widoczna, bo jedno oko jest brązowe a drugie zielone. Mam także na nich kilka czarnych plamek Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 02.02.12, 09:33 nie tylko jedno zielone a 2 brązowe ;P Bowie ma jedno niebieskie a drugie zielone Bardzo fajna sprawa. moja koleżanka ma zielone oczy ale na jednym jakby brązową plamkę. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 03.02.12, 14:19 to coś wyjątkowego ; ) nigdy nie wiedziałam czegoś takiego na żywo ale myślę, że nie jest to jakieś brzydkie czyt ohydne Odpowiedz Link Zgłoś
lovestory177 Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 03.02.12, 14:25 moja koleżanka ma heterochromię i nie widać tego jeśli się jej nie przygląda moim zdaniem to nie jest znak przekleństwa czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 03.02.12, 14:26 mi się podoba ! mój kuzyn ma jedno oko niebieskie, a drugie brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_eta przekleństwo 05.02.12, 09:52 znam kolesia, który ma częściową heterochrimię. oczy ma zielone, ale 1/4 oka lewego bodajże ma brązową. według mnie nie wygląda to za fajnie, nosiłabym soczewki gdybym to miała. Odpowiedz Link Zgłoś
heart.of.you Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 12.02.12, 18:25 mój pies tak ma ;D Odpowiedz Link Zgłoś
heloo Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 13.02.12, 22:03 Zależy. Jeśli to jest minimalna różnica, to może być nawet fajne, ale nie chciałabym mieć czegoś takiego. Nie wiem czemu, ale u zwierząt ta heterochroimia fajnie wygląda, ale u ludzi tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 13.02.12, 23:12 Moim zdaniem to całkiem fajne, u nas w sql mamy taka Izę ma jedno oko zielone a drugie brązowe i uważam, że to oryginalne i to dar.... Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 14.02.12, 15:40 fajne wgl mnie Odpowiedz Link Zgłoś
revanes Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 14.02.12, 16:06 Ani dar, ani przekleństwo. To przypadłość, która nie zagraża życiu ani w specjalny sposób nam go nie ulepsza. Mój znajomy ma jedno niebieskie a drugie brązowe oko - ładnie i bardzo ciekawie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
domimuza Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 16.02.12, 18:53 Mój kolega tak ma, ma jedno brązowe, drugie niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 <3 16.02.12, 19:01 to jest przepiękne! wiele bym dała, żeby mieć coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
pusia16 Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 16.02.12, 21:07 Ani ładne ani brzydkie, to przypadłość. Nie słyszałam o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 * 21.02.12, 20:43 ciekawe... ciekawie co takiej osobie w dowodzie napiszą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Heterochroimia - dar czy przekleństwo? 26.02.12, 22:57 Ludzie z taką przypadłością nie wybierali tego, muszą z tym żyć co jest jednoznaczne z tym, że muszą to zaakceptować. Całkiem oryginalnie to wygląda, chociaż wolę mieć jednolity kolor oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 27.02.12, 07:20 nie jest to ładne. nawet skupić się nie da na rozmowie z taką osobą ; p Odpowiedz Link Zgłoś