30.12.11, 16:10
Macie jakąś pasję albo hobby . Napiszcie .
Ja aktualnie szukam .
Jeśli już był taki wątek to wiecie co .
Obserwuj wątek
    • wampire13 Re: Hobby . 30.12.11, 17:01
      Uwielbiam czytać..to moje hobby smile Piszę też swoje własne historie, opowiadania..myślę, że jestem w tym dobra, od dzieciństwa każdy mi mówił że ładnie piszę. Więc rozwijam się dalej ^^
      • noicomipowiesz Re: Hobby . 05.01.12, 15:38
        No właśnie nie wiem, nie mam takiej jakiejś szczególnej pasji... Cały czas mam nadzieję, że znajdę. Hmm.. Lubię robić zdjęcia, ale ... hm, czy ja wiem , czy jestem w tym dobra? uncertain nwm..
        Nie wiem także kim chciałabym zostać w przyszłości.. sad Smutno jest tak nie mieć pasji...
        Pozdrawiam, kiss
    • mysiuniaxpp Re: Hobby . 05.01.12, 22:13
      też szukam . ale jakoś długo mi to szukanie schodzi .
    • monia12xd Re: Hobby . 06.01.12, 19:10
      nie mam bo nawet nie mam czasu. wstaję rano idę do szkoły, wracam o 15 potem jem, odpoczywam, odrabiam lekcję potem oglądam tv i tak codziennie a w weekendy to co od czasu do czasu się spotykam ze znajomymi i tyle wink i tylko ta głupia nauka.
    • andyanderson Re: Hobby . 06.01.12, 20:25
      Pisanie... Pisanie... Pisanie...
    • stand_out Ja mam dosyć dziwne hobby ale za to orginalne xD 08.01.12, 12:43
      Uwielbiam zbierać i segregować plakaty i wycinki z gazet i oglądać kabarety i tworzyć skecze. ; ) Oczywiście uzależniłam się również od muzyki i robieniem bransoletek z muliny xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka