Dodaj do ulubionych

Pożyczony narzeczony!!!!

02.01.12, 15:14
Oglądałyście? Podoba Wam się big_grin ?

Ja osobiście najpierw przeczytałam książkę ,,coś pożyczonego" i strasznie mi się podobała. Potem niespodziewanie dowiedziałam się że jest na jej podstawie film... Po obejrzeniu myślę że jest super ale książka lepsza!

Jakie jest Wasze zdanie? wink
Obserwuj wątek
    • myszqa13 Re: Pożyczony narzeczony!!!! 02.01.12, 15:22
      oglądałam film i jest świetny!!nie wiedziałam że jest książka...muszę przeczytać!!ale film jest naprawde świetny!!
    • monik4 Re: Pożyczony narzeczony!!!! 02.01.12, 15:45
      nie oglądałam tego
    • cappuccino Re: Pożyczony narzeczony!!!! 02.01.12, 16:22
      Fajny film
    • vaniney Re: Pożyczony narzeczony!!!! 02.01.12, 16:46
      tja...mimo wszystko czytałam gorsze książki,ale postawa jaką prezentowały rachel i darcy względem siebie...tragiczna.tak po prostu nie zachowują się przyjaciółki.w sumie to zawalony jest tutaj obraz i przyjaźni i miłości.zdrady,zdrady.ale mogę też opisać postacie!rachel-irytująca nudziara,darcy-próżna egoistka,dex-niezdecydowany kretyn.dokładnie tak uważam.troszkę się wynudziłam.ale na filmie...łohoho.prawie SPAŁAM.straszna ekranizacja.kate hudson to nienajgrosza aktorka,także tylko ona ewentualnie była ok.co nie zmienia faktu,że ten film to klapa.
    • meredith. Re: Pożyczony narzeczony!!!! 02.01.12, 21:11
      oglądałam film i podobał mi się. nie podobało mi się zakończenie, kwestia gustu. ale jest dobrze przedstawione jak facet może zniszczyć przyjaźń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka