Dodaj do ulubionych

obciachowe imiona

10.01.12, 15:51
jakie waszym zdaniem są obciachowe imiona , a jakie całkiem fajne . Mnie osobiście podoba sie Emila i Karolina , a nie znosze Sandra , Samanta , Andżelika , Natia itp.
Mam jeszcze taką proźbe czy wiecie może jakie są dziadowskie imiona po angielsku bo nie mam pojęcia , a robimy z przyjaciółką film i są nam potrzebne.smirk
Obserwuj wątek
    • sylwkaxd Re: obciachowe imiona 10.01.12, 16:03
      ja nie lubię takiego imienia Urszula albo Basiascared
      takie wieśniackie i trochę głópkowate.
      Mi podoba się Andżelika i Weronika a także Diana i Paulina brawo
      niestety w drugiej proźby nie mogę spełnićuncertain
      • klara.1 Re: obciachowe imiona 10.01.12, 16:20
        Klara, wydaje mi sie ze to takie wiesniackie i stare imię niecierpie go. Jeszcze niedawno mi sie podobało ale teraz to wgl. Niestety tak mam na imięsad a podoba mi sie imię Paulina, Karolinasmile
        • selena123x Re: obciachowe imiona 19.01.12, 15:11
          ja mam na imię Karolina a obciachowe jest Magdalena,Gabriela,Luiza-moim zdaniem może się myle?
    • monika1703 Re: obciachowe imiona 10.01.12, 16:43
      Mi np. nie podoba się imię Agnieszka i Marzena, a podobają mi sie Amelia, Emilia, Alicja,Jzabela;Dsmirk
    • maja920 j 10.01.12, 16:45
      Nie znoszę imienia :
      Karolina,Emilka,Sara,Roksana,Kornelia,Bianka,Urszula,Eliza,Edyta,Ita,Iga,Ilona,Irena,Martyna,Nina
      Bardzo podobają mi się :
      Victoria,Katherina

• maja920 Re: j 10.01.12, 16:46
        i jeszcze podoba mi się Alicja wink i Daria
        • roxy11 Re: j 10.01.12, 16:50
          Aurelia, Kornelia, Aniela, Wiktoria, Julia, Diana. wszystkie zbyt wymyślane imiona i te zbyt popularne.

natomiast podobają mi się Weronika, Zuzanna i Alicja.
    • monia12xd Re: obciachowe imiona 10.01.12, 16:55
      szczerze mówiąc to nie wiem ;P
    • demetria_ Re: obciachowe imiona 10.01.12, 19:14
      mi się podobają: Inga,Alicja
      nie znoszę: Hanna,Basia sciana
      • brokatowa_ Re: obciachowe imiona 10.01.12, 19:25
        nie podobają mi się : Ewa , Paulina , Agnieszka , Iwona ;pp
        a lubię : Daria , Magdalena , Klaudia wink
        • noicomipowiesz Re: obciachowe imiona 10.01.12, 19:41
          Nie podobają mi się imiona : Sandra, Klaudia, Oliwia (...)
          Podobają mi się : Tosia( Antonina - niie, ale Tosia taaak <3) , Hania ..hm.. i to chyba już..big_grin
          • i.love.matal Re: obciachowe imiona 10.01.12, 20:14
            dzięki że odpowiadacie z nie którymi dziewczynami mam zupełnie odmienne gusty a z niektórymi nawet podobne ( ale wszystkie szanuje). Prosiłabym tylko jeszcze o kilka fajny i nie fajnych ang. imion , narazie dostałam propozycje Victoria i Katrina , które napewno wykorzystam big_grin
            • laurie Re: obciachowe imiona 10.01.12, 20:37
              mi sie podoba najbardziej Ania, jest takie proste i bardzo ładne.
              Jeszcze Agata i Justyna, Julia albo Natalia, tez są fajne wink

nie podoba mi się Marta, jest jakieś takie dziwne, Jessica, Angelika, Nikola itp. są jakieś takie nie polskie, brzydko brzmią. Renata, Hanna, Grażyna, Elżbieta, Elwira, Barbara, Krystyna, Maria itp. takie bardziej staroświeckie.
    • diabolusxxx Re: obciachowe imiona 10.01.12, 21:11
      kunegunda *.*
    • agapi Re: obciachowe imiona 13.01.12, 18:46
      Według mnie żadne imię nie jest obciachowe. To zależy od gustu. Niektóre komuś się podobają, a niektóre nie i już.
    • 555magda555 Re: obciachowe imiona 14.01.12, 21:57
      Ja nienawidzę imienia Maria, a bardzo mi się podoba np. Weronika, Wiktoria. To z damskich, a z męskich nie lubię Tymka i Julka ( nigdy nie wiem jak jest pełne imiętongue_out), a podoba mi się Patryk, Tomasz
    • mweezy . 19.01.12, 12:45
      Imię to tylko imię. Jak dla mnie obciachowe są tylko te wymyślne, jakieś Nikole czy inne Dżesiki. Podoba mi się Blanka, Klara, Alicja, Julia, Dominika, na ten przykład.

martynella.blogspot.com
    • johankaka Re: obciachowe imiona 19.01.12, 14:42
      Nie podobają mi się imiona Grażyna, Barbara, tongue_out
    • nana1112 Re: obciachowe imiona 19.01.12, 14:54
      Mi się nie podoba Agnieszka, Ola,Kasia ,Basia , Asia ;D
      A podoba ; Natalia, Zuzia, Kornelia,Julia ;D
      Sorry dla tych imienniczek z góry ! ;>
      • jonasofanka Re: obciachowe imiona 19.01.12, 15:10
        Dziękuję bardzo, jeśli podoba wam sie moje imię : Daria . ahauhau ;3.

Nie podoba mi się: Kasia, Iza, Roksana... a to są tak na poczekaniu wymyślone.
        Podobaja mi się: Julia, Klara, Sylwia, Laura, Martyna, - to są niektóre. akurat mam pustkę w głowie.
    • nessy96 Re: obciachowe imiona 19.01.12, 16:11
      mi się podobają imiona : Alicja, Amelia, Laura i Samanta a nie podobają mi się np. Sandra, Nikola, Andżelika, Kinga.
      • olaya_ Re: obciachowe imiona 19.01.12, 16:42
        Nigdy nie podobały mi sie te nie polskie imiona typu Angelika, Jesica, Nicole...
        Podoba mi się bardzo imię Michalina(michasia, miśka) sylwia,
        Męskie: Patryk smile
        A angieslkie, Harry oraz Liam- kocham te dwa imiona
        • dzisas ♥. 19.01.12, 17:25
          olaya_ : tak apropo, to Harry to Harold, więc po angielsku jakoś brzmi, ale po polsku , wydaje mi się, że nie za ciekawie jak na 18 l. XD

z damskich podoba mi się : Oliwia, Paulina, Marta, Monika , Dominika, Karolina
          nie lubię : Kasia, Andżelika, Amelia, Kornelia, różne jakieś staropolskie imiona, bo BITCH PLEASE po co dziecko w XXI w. nazywać np. Stanisława lub Kunegunda ? sciana , Julia (o zgrozo shock), Nicole, Dżesika czy tam Jessica . < -
    • xx_gosia_xx12 Re: obciachowe imiona 19.01.12, 17:37
      Kasjana i Samantha - wprost nie cierpię tych imion
    • you_x Re: Trochę kultury, dzieciaku. ; / 19.01.12, 18:18
      Imię jak imię, my go sobie nie wybieramy, robią to nasi rodzice. I ja osobiście nie lubię się wypowiadać na takie tematy. Wiem że komuś może się zrobić przykro. Tb też radzę się trochę usokoić, teraz siedzi jakaś dajmy Sandra na Kotku i jej przykro. Myśl o uczuciach innych zanim zadasz takie bezsensowne i durne pytanie.
      • xadax Re: Trochę kultury, dzieciaku. ; / 21.01.12, 19:14
        właśnie
    • monik4 Re: obciachowe imiona 19.01.12, 18:22
      obciachowe to : Milena , Paulina , Angelika, Iwona a fajne to : Agnieszka, Analia,
    • kropeczka23 Re: obciachowe imiona 21.01.12, 12:19
      niecierpię imion: Basia, Zosia, Klara, Mirka, Blanka, Paloma, Milena - takie wieśniackie.. : o - Masakra po prostu.
      • jessicakaulitz Re: obciachowe imiona 21.01.12, 14:03
        Mnie nie podobają się te strasznie oklepane imiona, które na całe szczęście już wychodzą z mody, czyli Kasia, Ola, Ania, Basia, nie podoba mi się też imię Klaudia, gdzie nie pójdę, ktoś ma tak na imię, już u nas w klasie są cztery. Kiedyś będzie tak z Zosiami i Wiktoriami, co drugi dzieciak z 1 kl. to Wiktoria, a Zosia to w tym momencie chyba najczęściej dawane dziecku imię. A z męskich, to nie wiem czemu, ale śmieszy mnie imię Marcin, jest takie kretyńskie.
        • niemampomyslu Re: obciachowe imiona 23.01.12, 14:32
          naprawdę podoba Wam się Alicja? o, jak miło.
          z damskich najbardziej podobają mi się Idalia, Antonina (chociaż ostatnio zrobiło się bardzo popularne), Wiktoria, Weronika. jest jeszcze kilka, ale nie mogę sobie przypomnieć.
          nie lubię wielu imion, nie chce mi się tu ich wypisywać.
          jeśli chodzi o męskie-Benjamin, Wiktor, Kuba, Ksawery, Natan(ek).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka